majuska Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Martin jest przesłodki, nie mogę sie nadziwić jak wypiękniał, a jak znajdzie dompełen miłości to jeszcze bardziej wypięknieje. No jasne , że zmieniam tytuł:oops: Quote
majuska Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u psiaków, Martin jest niesamowity taki pieszczoch przytulaśny, rozrabiaka, lubi pobiegać, zaczepia do zabawy, no po prostu cudeńko, a i do stróżowania świetnie sie nadaje, jak tylko jakis psiak pod ogrodzeniem przechodził to Martinek gromkim głosem go obszczekiwał , a i na spacerku dziś był, całkiem ładnie sobie radzi na smyczce... Dzisiaj jęzory fruwały na wietrze .. Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Czy to na pewno ten sam pies, który dwa miesiące temu trafił do przytuliska??? Zajrzałam tu, na pierwszą stronę, znowu tu... :crazyeye: i nie mogę uwierzyć :loveu: Quote
majuska Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Strach się bać jak w swoim domku się psinka jeszcze rozwinie, strasznie fajny jest!!! Quote
Becia66 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Moje słoneczko ukochane....:loveu::loveu:....no on cudowny jest, przyjacielski, ufny mimo wszystko...... Pamiętam jak przez pierwsze dni pobytu w przytulisku nie wychodził z budy, a nawet sie w niej załatwiał i trzeba było kupska wyciągać. Był przerażony wszystkimm wzrok mu uciekał, głowa spuszczona...Teraz większośc dnia ma otwarty boks na wybieg i rządzi na nim jak stary gospodarz. Ale ciapa z niego dalej, każdy pies go zdominuje.... Martinku, nie daj się !!! Quote
Becia66 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Beciu, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, za wielkie serce okazane Martinkowi, za karmienie go, oswajanie, głaskanie - za wszystko, co robisz dla niego i innych potrzebujących psiaków! Dziekuję! Dziękuję bardzo, bardzo......:buzi: A obrazki śliczne, no ale jak mogły byc inne skoro Martin taki śliczny.....:loveu: Quote
majuska Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Nie wiem czy taka ciapa, dzisiaj z Terrym mial przepychanke to wcale taki ciapowaty nie był :) A jak stróżuje....głos taki gruby mu sie robi i jedzie z koksem...:diabloti: Fajnie podobno na spacerku na smyczce łaził, bo Kaśka z nim była , całkiem długo... Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Uwielbiam latające jęzory na wietrze!Nasze psiaki tez tak mają!Martin śliczy szczególnie na portrecie z motylkami! Quote
Becia66 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 a głosik to ma faktycznie taki.....męski. Jadę za chwilę do psiaków to je wszystkie od was wymiziam....:lol: Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Oj wymiziaj koniecznie!!! powiedziała Dzika_Figa 6 godzin później. Na pewno wymiziane już na wszystkie strony. Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Florentynka napisał(a):powiedziała Dzika_Figa 6 godzin później. Na pewno wymiziane już na wszystkie strony. Złośliwa jędza jesteś. Dopiero wstałam, nieprzytomna jeszcze, jest szary ponury deszczowy dzień a nad ranem deptał po mnie kot... Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Natknęłam się na takie info... sprzed kilku dni ale moze jeszcze aktualne... "To teraz oficjalnie: robie filmik z metamorfozami Kto chetny info i linki do zdjec do mnie na gg (430130) lub maila: [email protected]" Martinek nadaje się jak nic!!! I jeszcze kilka innych... Quote
Becia66 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Martinek jak zwykle całuśny bardzo, przekazałam mu miziaki od ciotek i mówiłam że domek najlepszy szukamy.... Quote
weronika1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 becia66 napisał(a):Martinek jak zwykle całuśny bardzo, przekazałam mu miziaki od ciotek i mówiłam że domek najlepszy szukamy.... Super Beciu, tak trzymaj:lol: Quote
Becia66 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Patrzcie jakie piękne allegro zrobiła figa33 dla naszego Martinka. Sama się wzruszam.....Może i wzruszy się też jakieś dobre serce.... Dziękuję ci figuniu bardzo.....:buzi: http://allegro.pl/item964531909_psie..._lancuchu.html Quote
majuska Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jak dla mnie.... to dom murowany. Figuś piękne:loveu: Trzymam mocno za telefony!!!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A ja niedobra dwie uwagi krytyczne: jest: Po tamtym złym okresie zostały tylko krzywe nóżki tylne spowodowane brakiem pożywienia w okresie wzrostu i braku ruchu na krótkim łańcuchu powinno być Po tamtym złym okresie zostały tylko krzywe nóżki tylne spowodowane brakiem pożywienia w okresie wzrostu i brakiem ruchu na krótkim łańcuchu No i czemu nie ma tam ani pół mojego obrazka? po co ja je robię, co? Quote
figa33 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 witam ślicznego , biednego Martinka , który miał to szczęście ,ze go becia ukochała:lol: allegro zrobiłam w stylu smutno-chwytającym za serce , i nie ma obrazków Dzikiej_Figi , które są jak zwykle prześliczne, ale za wesołe;) zrób ciotka coś do płaczu:lol: tekst zaraz poprawię Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 figa33 napisał(a):witam ślicznego , biednego Martinka , który miał to szczęście ,ze go becia ukochała:lol: allegro zrobiłam w stylu smutno-chwytającym za serce , i nie ma obrazków Dzikiej_Figi , które są jak zwykle prześliczne, ale za wesołe;) zrób ciotka coś do płaczu:lol: tekst zaraz poprawię Taaa. już druga się mnie czepia, że za wesoło. Będzie Martin brudny z wózkiem kamieni i pustą miską... I noga, która go kopie... Quote
halcia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wredne...nie?:evil_lol:Ja byłam w Mielcu -tabun maluchów hustał mi sie na rekawach i zawieszce od aparatu,masakra opanowac to do zdjec.Ani to strzepnac,ani jak głaskac....:eviltong:Martin ,jestes sliczny,nie musi byc całkiem łzawo...;) Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Właśnie... mogłaby zła ciotka Figa wstawić tam jakiś mój obrazek z dopiskiem "Chcesz, by życie Martina wyglądało tak? Adoptuj go!" Quote
Recommended Posts