Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martin jest przesłodki, nie mogę sie nadziwić jak wypiękniał, a jak znajdzie dompełen miłości to jeszcze bardziej wypięknieje.

No jasne , że zmieniam tytuł:oops:

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byłam w odwiedzinach u psiaków, Martin jest niesamowity taki pieszczoch przytulaśny, rozrabiaka, lubi pobiegać, zaczepia do zabawy, no po prostu cudeńko, a i do stróżowania świetnie sie nadaje, jak tylko jakis psiak pod ogrodzeniem przechodził to Martinek gromkim głosem go obszczekiwał , a i na spacerku dziś był, całkiem ładnie sobie radzi na smyczce...

Dzisiaj jęzory fruwały na wietrze ..

Posted

Moje słoneczko ukochane....:loveu::loveu:....no on cudowny jest, przyjacielski, ufny mimo wszystko......
Pamiętam jak przez pierwsze dni pobytu w przytulisku nie wychodził z budy, a nawet sie w niej załatwiał i trzeba było kupska wyciągać. Był przerażony wszystkimm wzrok mu uciekał, głowa spuszczona...Teraz większośc dnia ma otwarty boks na wybieg i rządzi na nim jak stary gospodarz. Ale ciapa z niego dalej, każdy pies go zdominuje....
Martinku, nie daj się !!!

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Beciu, ze specjalną dedykacją dla Ciebie, za wielkie serce okazane Martinkowi, za karmienie go, oswajanie, głaskanie - za wszystko, co robisz dla niego i innych potrzebujących psiaków! Dziekuję!

Dziękuję bardzo, bardzo......:buzi:
A obrazki śliczne, no ale jak mogły byc inne skoro Martin taki śliczny.....:loveu:

Posted

Nie wiem czy taka ciapa, dzisiaj z Terrym mial przepychanke to wcale taki ciapowaty nie był :)
A jak stróżuje....głos taki gruby mu sie robi i jedzie z koksem...:diabloti:
Fajnie podobno na spacerku na smyczce łaził, bo Kaśka z nim była , całkiem długo...

Posted

Florentynka napisał(a):
powiedziała Dzika_Figa 6 godzin później. Na pewno wymiziane już na wszystkie strony.

Złośliwa jędza jesteś. Dopiero wstałam, nieprzytomna jeszcze, jest szary ponury deszczowy dzień a nad ranem deptał po mnie kot...

Posted

A ja niedobra dwie uwagi krytyczne:

jest:

Po tamtym złym okresie zostały tylko krzywe nóżki tylne spowodowane brakiem pożywienia w okresie wzrostu i braku ruchu na krótkim łańcuchu

powinno być

Po tamtym złym okresie zostały tylko krzywe nóżki tylne spowodowane brakiem pożywienia w okresie wzrostu i brakiem ruchu na krótkim łańcuchu

No i czemu nie ma tam ani pół mojego obrazka? po co ja je robię, co?

Posted

witam ślicznego , biednego Martinka , który miał to szczęście ,ze go becia ukochała:lol:
allegro zrobiłam w stylu smutno-chwytającym za serce , i nie ma obrazków Dzikiej_Figi , które są jak zwykle prześliczne, ale za wesołe;)
zrób ciotka coś do płaczu:lol:
tekst zaraz poprawię

Posted

figa33 napisał(a):
witam ślicznego , biednego Martinka , który miał to szczęście ,ze go becia ukochała:lol:
allegro zrobiłam w stylu smutno-chwytającym za serce , i nie ma obrazków Dzikiej_Figi , które są jak zwykle prześliczne, ale za wesołe;)
zrób ciotka coś do płaczu:lol:
tekst zaraz poprawię

Taaa. już druga się mnie czepia, że za wesoło.
Będzie Martin brudny z wózkiem kamieni i pustą miską... I noga, która go kopie...

Posted

Wredne...nie?:evil_lol:Ja byłam w Mielcu -tabun maluchów hustał mi sie na rekawach i zawieszce od aparatu,masakra opanowac to do zdjec.Ani to strzepnac,ani jak głaskac....:eviltong:Martin ,jestes sliczny,nie musi byc całkiem łzawo...;)