aldira Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 tutaj jest strona gdzie oferują właściwie nie drogo hotelik dla piesków może ktoś poszukuje takiego miejsca moe robie reklamy ale tutaj gdzies na watku przeczytalam ze szukają hotelu dla poszczelonego pieska.... prosze zobaczyc stronke a moze sie nadaje.........http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2119397_hotel_dla_psiakow_serdecznie_zaprasza.html Quote
Monika z Katowic Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ten hotelik wygląda jak ekskluzywne schronisko... :) Quote
kizimizi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 dodałąm Lucia do jamników ale z niego trochę paróweczka jest. DZiewczyny piszcie na parówkowym watku o Lutku. Moze tam ciotki coś pomoga. Quote
Izabella Hossa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Byłam wczoraj u Lucia, cały czas płacze ,samotność mu doskwiera, dopiero ożywił sie na spacerze, potem poszliśmy posiedzieć na kanapie....i o to chodziło, Lucio skakał po całej kanapie, szalał i wystawiał brzuszek do głaskania :) Nadal Lutek boi sie innych psów, na wszelki wypadek warrrrczy, ale nie robi to wrażenia na innych, w hotelu i domu są same przyjazne psy. Patrzą tylko na Lutka, jakby ze zrozumieniem ;) Wieczorem sprawdzę wpłaty. Dziekuje, że jesteście. Quote
mmd Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Biedny Lucio. I wie, że na kanapie się bryka. Jak przestanie się bać psiaków, może troszkę się oswoi i ta samotność przestanie dokuczać. W końcu to koledzy i koleżanki. Jak w przedszkolu. Quote
Szarotka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No tak, te zmiany domow nie wpynely na Lutka zbyt dodatnio. Quote
Lulka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 na górę Lucio po pomoc czy ktoś deklarował zrobienie ogłoszeń? Quote
Izabella Hossa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Kolejne wpłaty uzupełniłam w pierwszym poście. Jestem Wam szczerze :loveu: wielce:loveu: bardzo:loveu: wdzięczna. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby nie pomoc.... Quote
Izabella Hossa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dzięki Wam mogę uregulować dług w poprzednim hotelu w którym był Lucio :multi: Nie ma słów by wyrazić wdzięczność, szkoda, że Lucio nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele osób się o niego troszczy. Bardzo proszę oceńcie rozliczenie, czy jest czytelne, czy zgadzają sie wpłaty itd. Jeśli nie jest czytelne, albo powinnam zapisać to inaczej , dajcie mi znać proszę. Quote
Lulka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 no to teraz trzeba zbierac na ten hotelik w ktorym jest czy moze ktos zadeklarowac jakies stale wplaty? nawet po 5 zł :modla: potrzeba miesiecznie 300 zł Quote
Akrum Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Lulka napisał(a):czy ktoś deklarował zrobienie ogłoszeń? ja się za chwilkę zabieram i zrobię kilka ogłoszeń Lutkowi. Quote
Owieczka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Luteczku ściskam cie wirtualnie i trzymam kciuki zeby był odzew z ogłoszeń !! Quote
aldira Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 moze wlasnie domek bedzie najlepszym wyjsciem.... Quote
mmd Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Lulka napisał(a):no to teraz trzeba zbierac na ten hotelik w ktorym jest czy moze ktos zadeklarowac jakies stale wplaty? nawet po 5 zł :modla: potrzeba miesiecznie 300 zł Niech to diabli - 30 miesięcznie ode mnie:) Od kwietnia aha - jeśli można poproszę o jakieś info, czy konto to samo, które miałam i dlaczego takie dziwne;) Quote
Recommended Posts