Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ciotki, a ja zapraszam na watek z mojego podpisu... Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 papryka napisał(a):bedzie kolejna wplata na Lutka - leonarda ma wplacic ale po 1szym:))))) pieniazki mialy isc na mojego kajtusia ale ze kajtus ma juz kochajacy domek to poprosilam by wplacila na Lucia - i sie zgodzila:))))) To swietenie :):) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Luciu przyszlam w odwiedziny :):) taka cisza tutaj.......... Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Cześć, Luteczku:) Jak tam psie płacze? Może już towarzystwo dało się oblukać i nie jest straszne dla Lucia;) Quote
Izabella Hossa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 papryka napisał(a):bedzie kolejna wplata na Lutka - leonarda ma wplacic ale po 1szym:))))) pieniazki mialy isc na mojego kajtusia ale ze kajtus ma juz kochajacy domek to poprosilam by wplacila na Lucia - i sie zgodzila:))))) Dziekuje :loveu: Ps. Postaram się jutro zrobić nowe zdjęcia Luciowi. Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dzień dobry Lutek, ciekawe czy u ciebie też dziś taka deszczowa pogoda - nawet na spacerek z ogonami wyjśc nie mogę... ble Quote
Lulka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 u nas slonko na zmiane z deszczem, ale Lutek spacer zaliczyl, a ze Iza jeszcze zostala to pewnie jeszcze z nim pobiega;-) Quote
KWL Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lutek ma szansę - musi tylko zdać test na koty :-) Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 KWL napisał(a):Lutek ma szansę - musi tylko zdać test na koty :-) Jaką szansę? O czym Ty??? Domek? Domek na horyzoncie? Lutek, lubisz koty, lubisz koty, lubisz koty, lubisz koty.... Quote
KWL Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Więcej napisze Iza wieczorem :-) (jak będą pomyślne wiatry i nie będą płoszyć pakietów w jej necie) Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 To siedzimy cicho i nie płoszymy wiatrami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Kochani to jakiś dzień cudów, aaaaaaa to niedziela palmowa :lol: a tak poważnie to strach się cieszyć, bo niemożliwe stało się możliwe....................Lutosław nasz kochany śpi smacznie w swoim domku w swoim własnym , nowym łóżeczku. Zarówno ja , jak i jego nowa Pańcia jesteśmy pełne obaw , zarazem pełne optymizmu. I ja i Pani Lidka trzymamy kciuki by Lucio poczuł się bezpieczny w swoim , nowym domu, by pasmo jego nieszczęść i tułaczki wreszcie sie zakończyło. Pocieszające jest to, że w nowym domu od wejścia Lucio czuł się swobodnie, od razu znalazł swoje posłanko , ułożył się w nim jakby był u siebie i zasnął. Płakał chwile gdy stracił mnie z pola widzenia, ale Pani Lidka pocieszyła mnie, że smucił się tylko przez moment gdy wyszłam. Nie było już tych nerwowych zachowań : płaczu, gryzienia kocyka itp. Jestem pełna nadziei ,że Lucio szybko się zaaklimatyzuje i uwierzy w swoje szczęście. Kochani trzymajcie kciuki by wszystko potoczyło sie dla Lutka jak najlepiej, by Pani Lidka miała z niego pociechę i przyjaciela, by Lutek wreszcie poczuł sie kochany i potrzebny. Pani Lidka będzie odwiedzała swych rodziców wraz z Lutkiem, a u rodziców jest kot, stąd ten nasz dzisiejszy test na kota :cool3: Lutek mnie rozbawił, bo ciężko było go zainteresować kotem,jakby mówił " oj tam taki kot , no i co ....idę wąchać krzaczki ":lol: Dziękuje za wszystko, za pomoc,za wsparcie finansowe i duchowe, za ogłoszenia- to dzięki Wam Pani Lidka znalazła ogłoszenie Lutka i postanowiła go poznać, a zaraz potem przygarnąć i pokochać :loveu: Ps. Mówię Wam strach się cieszyć ;) Zdjęcia z domku wstawię wieczorem. Wieczorem też zrobię rozliczenie Lucia i Jagi , bo dziś już zasypiam. Dobranoc. Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aaaaaaale czekałam:) Miałam już iść, ale tak coś mi nie pozwalało:) Martwiłam się o Lucia, że bez grosza, a ten skubaniec domek sobie wykombinował;) Wielkie, wielkie gratulacje Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Aaaaaaale czekałam:) Miałam już iść, ale tak coś mi nie pozwalało:) Martwiłam się o Lucia, że bez grosza, a ten skubaniec domek sobie wykombinował;) Wielkie, wielkie gratulacje Super wieści z rana :multi::multi::multi: Ja myślę, że skoro od razu Lutek poczuł się tak swobodnie, znalazł posłanko i zasnął to znak, że się tam zaaklimatyzuje bez przeszkód :) Będzie dobrze - ja jestem bardzo dobrej myśli :) Lutek, to twój domek, więc sprawuj się tam dobrze - powodzenia na nowej od tej pory usłanej różami drodze życia :evil_lol: Quote
Akrum Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a... ogłoszenia zostawiam do czasu, aż same wygasną, bo może jeszcze ktoś zadzwoni, wtedy można by innego ogona zaproponować :) Quote
Lulka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jejku!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze!!!!!!!!!!! to prawdziwe cuda ostatnio sie dzieją:) trzeba ciotki teraz sciagnac do Dziubaska i chlopakow;-) Quote
Recommended Posts