Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papryka napisał(a):
bedzie kolejna wplata na Lutka - leonarda ma wplacic ale po 1szym:))))) pieniazki mialy isc na mojego kajtusia ale ze kajtus ma juz kochajacy domek to poprosilam by wplacila na Lucia - i sie zgodzila:)))))

To swietenie :):)

Posted

papryka napisał(a):
bedzie kolejna wplata na Lutka - leonarda ma wplacic ale po 1szym:))))) pieniazki mialy isc na mojego kajtusia ale ze kajtus ma juz kochajacy domek to poprosilam by wplacila na Lucia - i sie zgodzila:)))))

Dziekuje :loveu:

Ps. Postaram się jutro zrobić nowe zdjęcia Luciowi.

Posted

KWL napisał(a):
Lutek ma szansę - musi tylko zdać test na koty :-)

Jaką szansę? O czym Ty??? Domek? Domek na horyzoncie?
Lutek, lubisz koty, lubisz koty, lubisz koty, lubisz koty....

Posted

Kochani to jakiś dzień cudów, aaaaaaa to niedziela palmowa :lol: a tak poważnie to strach się cieszyć, bo niemożliwe stało się możliwe....................Lutosław nasz kochany śpi smacznie w swoim domku w swoim własnym , nowym łóżeczku. Zarówno ja , jak i jego nowa Pańcia jesteśmy pełne obaw , zarazem pełne optymizmu. I ja i Pani Lidka trzymamy kciuki by Lucio poczuł się bezpieczny w swoim , nowym domu, by pasmo jego nieszczęść i tułaczki wreszcie sie zakończyło. Pocieszające jest to, że w nowym domu od wejścia Lucio czuł się swobodnie, od razu znalazł swoje posłanko , ułożył się w nim jakby był u siebie i zasnął.
Płakał chwile gdy stracił mnie z pola widzenia, ale Pani Lidka pocieszyła mnie, że smucił się tylko przez moment gdy wyszłam. Nie było już tych nerwowych zachowań : płaczu, gryzienia kocyka itp. Jestem pełna nadziei ,że Lucio szybko się zaaklimatyzuje i uwierzy w swoje szczęście.
Kochani trzymajcie kciuki by wszystko potoczyło sie dla Lutka jak najlepiej, by Pani Lidka miała z niego pociechę i przyjaciela, by Lutek wreszcie poczuł sie kochany i potrzebny.
Pani Lidka będzie odwiedzała swych rodziców wraz z Lutkiem, a u rodziców jest kot, stąd ten nasz dzisiejszy test na kota :cool3:
Lutek mnie rozbawił, bo ciężko było go zainteresować kotem,jakby mówił " oj tam taki kot , no i co ....idę wąchać krzaczki ":lol:

Dziękuje za wszystko, za pomoc,za wsparcie finansowe i duchowe, za ogłoszenia- to dzięki Wam Pani Lidka znalazła ogłoszenie Lutka i postanowiła go poznać, a zaraz potem przygarnąć i pokochać :loveu:
Ps. Mówię Wam strach się cieszyć ;) Zdjęcia z domku wstawię wieczorem.

Wieczorem też zrobię rozliczenie Lucia i Jagi , bo dziś już zasypiam. Dobranoc.

Posted

Aaaaaaale czekałam:)
Miałam już iść, ale tak coś mi nie pozwalało:)
Martwiłam się o Lucia, że bez grosza, a ten skubaniec domek sobie wykombinował;)
Wielkie, wielkie gratulacje

Posted

mmd napisał(a):
Aaaaaaale czekałam:)
Miałam już iść, ale tak coś mi nie pozwalało:)
Martwiłam się o Lucia, że bez grosza, a ten skubaniec domek sobie wykombinował;)
Wielkie, wielkie gratulacje

Super wieści z rana :multi::multi::multi:
Ja myślę, że skoro od razu Lutek poczuł się tak swobodnie, znalazł posłanko i zasnął to znak, że się tam zaaklimatyzuje bez przeszkód :)
Będzie dobrze - ja jestem bardzo dobrej myśli :)
Lutek, to twój domek, więc sprawuj się tam dobrze - powodzenia na nowej od tej pory usłanej różami drodze życia :evil_lol: