Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dobry tytul to podstawa. Cierpiacy od strzalow Lutek. Brak tyle a tyle stalych deklaracj. lub cos w tym rodzaju. Quote
Izabella Hossa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Poproszę o kontakt do Fundacji Serce serc... Ps. Bazarek dla moich podopiecznych mam w trakcie realizacji wpłat i odbiorów, dojdzie więc jeszcze "grosz" dla Lutka. Quote
Ellig Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Lulka napisał(a):wielkie dzieki dla Ellig za jedzonko dla Lutka i innych psaikow pod opieką izabellah-aldonda :) Bardzo prosze, na zdrowie dla psiakow:) Quote
Asiaczek Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Chcę zrobic przelew dla Lutka i poproszę o nr konta. Pzdr. Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kochany i przesympatyczny Lutek - tarcza strzelnicza dla bez-mózgów.... Quote
Izabella Hossa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Lulka dzięki za zdjęcia i transport karmy dla Lucia. Qrcze martwie się, bo Lucio od nowa jest znerwicowany, przestraszony, gryzie znów swoje posłanko, zawsze tak się zachowuje w nowym miejscu, boi się nowego i bardzo to wszystko przeżywa. Tak bardzo mi go żal. Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Taka mala bida. Jemu jest straaaaaaaaaaaaaaaaasznie potrzebny staly doooooooooobry dom. Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nic nie wiem o tym hoteliku Siedzi w boksie? Ma towarzystwo? A ludzie, przychodzi ktoś go pocieszać? Jakby do niego zaglądali, jakby mógł połazić to tydzień i nie będzie się mazał. No biedny kluseczek, ale przynajmniej bezpieczny i jeść dostaje regularnie Quote
Ellig Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Lutek potrzebuje czasu, zeby znalezc sie w nowej sytuacji, miejscu, ale miny robi takie ,ze serducho sie sciska...... Quote
Izabella Hossa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Lucio jest w boksie z maluchami, wiem, że jak sie wyluzuje to będzie się z nimi bawił, nie wiem tylko ile tym razem czasu musi minąć, by poczuł się bezpiecznie. Lucio ma towarzystwo i spacerki, jednak jeszcze nie ufa , musi się przekonać do nowych ludzi i będzie dobrze. Będe z nim całą niedzielę, może się otworzy. Quote
Lulka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 dzis dopiero poznalam Lucia, na prawde zal serce sciska jak sie na niego patrzy, łapki cale powykrecane:( w boksie cale poslanko rozdrapal - typowe zachowanie lekowe, piszczy, skomli, widac, ze jest mu ciezko on biedny nie rozumie zupelnie tych zmian oby szybko znalazla sie dobra duszyczka co da mu domek aaaa no i trzeba go chyba odchudzic! ;-) Quote
go-ja Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Trzymaj się Lutek!!!! Jutro porządniej zajmę się Twoją promocją! :) Póki co wielkie ukłony dla wszystkich, którzy się nim opiekują! :) Dzielne Misie! Quote
KWL Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hmm... poprzedni nasz pies o aparycji zblizonej do wietnamskiej świnki znalazł cudny dom, właśnie poniekąd z powodu uwypuklenia hmmm wad... Może to i Luciowi by pomogło ? Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kto pokocha przesympatycznego Lutka? Kto da Lutkowi kochający dom? Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Monika z Katowic'] Kto pokocha przesympatycznego Lutka? Kto da Lutkowi kochający dom? No Lutek napewno znajdziesz super domek :):) Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 a jest jakiś tekścik już gotowy?? czy trzeba coś wymyśleć ?? Quote
mmd Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Myślę, że tekst z pierwszego posta jest bardzo dobry. I mażna wziąć więcej lub mniej, w zależności od ograniczeń. Quote
Recommended Posts