Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
wielkie dzieki dla Ellig za jedzonko dla Lutka i innych psaikow pod opieką izabellah-aldonda :)

Bardzo prosze, na zdrowie dla psiakow:)

Posted

Lulka dzięki za zdjęcia i transport karmy dla Lucia.

Qrcze martwie się, bo Lucio od nowa jest znerwicowany, przestraszony, gryzie znów swoje posłanko, zawsze tak się zachowuje w nowym miejscu, boi się nowego i bardzo to wszystko przeżywa. Tak bardzo mi go żal.

Posted

Nic nie wiem o tym hoteliku
Siedzi w boksie? Ma towarzystwo? A ludzie, przychodzi ktoś go pocieszać? Jakby do niego zaglądali, jakby mógł połazić to tydzień i nie będzie się mazał. No biedny kluseczek, ale przynajmniej bezpieczny i jeść dostaje regularnie

Posted

Lucio jest w boksie z maluchami, wiem, że jak sie wyluzuje to będzie się z nimi bawił, nie wiem tylko ile tym razem czasu musi minąć, by poczuł się bezpiecznie. Lucio ma towarzystwo i spacerki, jednak jeszcze nie ufa , musi się przekonać do nowych ludzi i będzie dobrze. Będe z nim całą niedzielę, może się otworzy.

Posted

dzis dopiero poznalam Lucia, na prawde zal serce sciska jak sie na niego patrzy, łapki cale powykrecane:(

w boksie cale poslanko rozdrapal - typowe zachowanie lekowe, piszczy, skomli, widac, ze jest mu ciezko

on biedny nie rozumie zupelnie tych zmian

oby szybko znalazla sie dobra duszyczka co da mu domek

aaaa no i trzeba go chyba odchudzic! ;-)

Posted

Trzymaj się Lutek!!!! Jutro porządniej zajmę się Twoją promocją! :) Póki co wielkie ukłony dla wszystkich, którzy się nim opiekują! :) Dzielne Misie!

Posted

Hmm... poprzedni nasz pies o aparycji zblizonej do wietnamskiej świnki znalazł cudny dom, właśnie poniekąd z powodu uwypuklenia hmmm wad... Może to i Luciowi by pomogło ?