Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
jejku!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze!!!!!!!!!!! to prawdziwe cuda ostatnio sie dzieją:)
trzeba ciotki teraz sciagnac do Dziubaska i chlopakow;-)

Linki dawaj skoro na fali jesteśmy. Trzeba korzystać z okazji;)

Posted

CUDownie! Bardzo się cieszę! Warto się o modlić o domki, o każde ogłoszenie, bo w końcu wszystkie zwierzątka PanoBogowe, przez Niego wymyślone, to się troszczy o nie, jak o nas - do końca, do szczęśliwego zakończenia!!!!!!!!!! Lutek Kochany! :) :) :) Bardzo się cieszę i czekam na fotki z nowego domku! :)

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Kochani to jakiś dzień cudów, aaaaaaa to niedziela palmowa :lol: a tak poważnie to strach się cieszyć, bo niemożliwe stało się możliwe....................Lutosław nasz kochany śpi smacznie w swoim domku w swoim własnym , nowym łóżeczku. Zarówno ja , jak i jego nowa Pańcia jesteśmy pełne obaw , zarazem pełne optymizmu. I ja i Pani Lidka trzymamy kciuki by Lucio poczuł się bezpieczny w swoim , nowym domu, by pasmo jego nieszczęść i tułaczki wreszcie sie zakończyło. Pocieszające jest to, że w nowym domu od wejścia Lucio czuł się swobodnie, od razu znalazł swoje posłanko , ułożył się w nim jakby był u siebie i zasnął.
Płakał chwile gdy stracił mnie z pola widzenia, ale Pani Lidka pocieszyła mnie, że smucił się tylko przez moment gdy wyszłam. Nie było już tych nerwowych zachowań : płaczu, gryzienia kocyka itp. Jestem pełna nadziei ,że Lucio szybko się zaaklimatyzuje i uwierzy w swoje szczęście.
Kochani trzymajcie kciuki by wszystko potoczyło sie dla Lutka jak najlepiej, by Pani Lidka miała z niego pociechę i przyjaciela, by Lutek wreszcie poczuł sie kochany i potrzebny.
Pani Lidka będzie odwiedzała swych rodziców wraz z Lutkiem, a u rodziców jest kot, stąd ten nasz dzisiejszy test na kota :cool3:
Lutek mnie rozbawił, bo ciężko było go zainteresować kotem,jakby mówił " oj tam taki kot , no i co ....idę wąchać krzaczki ":lol:

Dziękuje za wszystko, za pomoc,za wsparcie finansowe i duchowe, za ogłoszenia- to dzięki Wam Pani Lidka znalazła ogłoszenie Lutka i postanowiła go poznać, a zaraz potem przygarnąć i pokochać :loveu:
Ps. Mówię Wam strach się cieszyć ;) Zdjęcia z domku wstawię wieczorem.

Wieczorem też zrobię rozliczenie Lucia i Jagi , bo dziś już zasypiam. Dobranoc.

no nie wierze:))))))))))))))) HUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA:) nie bylo mnie ze dwa dni na dogo i takie newsy:)))))))))) trzymaj sie cieplutko Kochany Luciu:) teraz tylko przytulasy, calowanie pycholka i takie tam inne myziania:)))))))))))

Posted

mmd napisał(a):
Ano pewnie na dowolnie wybranym boku:evil_lol:

Tak właśnie :lol:
Lucio chyba jeszcze nie może uwierzyć w swoje szczęście , nie lubi zbytnio długich spacerów = oddalania się od domu. W domu jest grzeczny, odsypia wszystkie niespokojne chwile w swoim życiu, lubi bardzo swoje łóżeczko. Cieszy się już gdy Pańcia wraca, smuci gdy wychodzi,gdy jest sam w domu nie sprawia żadnych problemów. Pani Lidka martwi się ,że musi go zostawiać samego gdy idzie do pracy, a ja uspokajam, że większość ludzi mających psy musi pracować ;)
Z każdym dniem Lutek bardziej się otwiera, uspakaja i bardziej ufa.
Dla mnie to wszystko jest jak sen...:lol:
Ja się martwię by Lucio nie sprawiał kłopotów, by nie płakał gdy Pani wychodzi, by nie warrrrczał na napotkane psy , bo to obciach:razz:....a Pani Lidka nie widzi problemu, martwi się tylko czy zdoła mu dać odpowiednią miarę uczucia i bezpieczeństwa. Codziennie rozmawiamy o postępach Lutka.
Nie mogę się nadziwić, to stało się tak nagle :multi:

Ps. Kabelek od aparatu gdzieś mi się zapodział, może jutro uda mi się wstawić zdjęcia.

Posted

Lucio chyba jeszcze nie może uwierzyć w swoje szczęście , nie lubi zbytnio długich spacerów = oddalania się od domu. W domu jest grzeczny, odsypia wszystkie niespokojne chwile w swoim życiu, lubi bardzo swoje łóżeczko. Cieszy się już gdy Pańcia wraca, smuci gdy wychodzi,gdy jest sam w domu nie sprawia żadnych problemów. Pani Lidka martwi się ,że musi go zostawiać samego gdy idzie do pracy, a ja uspokajam, że większość ludzi mających psy musi pracować ;)
Ja się martwię by Lucio nie sprawiał kłopotów, by nie płakał gdy Pani wychodzi, by nie warrrrczał na napotkane psy , bo to obciach:razz:....a Pani Lidka nie widzi problemu, martwi się tylko czy zdoła mu dać odpowiednią miarę uczucia i bezpieczeństwa. Codziennie rozmawiamy o postępach Lutka.

takich domków by nam się tu więcej przydało... Lutek to miał na prawdę szczęście że właśnie taka osoba jak p. Lidka go wypatrzyła i postanowiła dać mu domek i swoje serduszko :)

Posted

Ps. Kabelek od aparatu gdzieś mi się zapodział, może jutro uda mi się wstawić zdjęcia.

Pani Lidka to swietna kobieta, Lutek ma szczescie, wszystko powoli sie ulozy:)