go-ja Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Super! Lutek szczęśliwy! :) Pani Lidka fajna babka :). to czekamy nadal na foty, co by fanom Lutka wszędzie pokazać :) Quote
Monika z Katowic Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Lutek będzie spędzał święta w nowym, wspaniałtym domku!!! Quote
Havanka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Monika z Katowic'] Lutek będzie spędzał święta w nowym, wspaniałtym domku!!! Pewnie pierwsze w swoim życiu prawdziwe święta. Luciu - powodzenia! Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie wątpię, że będą to bardzo obfite i przyjemne święta dla Lucia. I jeszcze słoneczko ma być, to po jedzonku wygrzewanie biednych kosteczek na ciepełku. Lubimy, jak pieski tak mają:) Quote
Izabella Hossa Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Lucio w domku w swoim łóżeczku . Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 O matulu, ale widok. Pies na właściwym miejscu:) Tytuł wypadałoby zmienić chyba... że już w DS:) Quote
sylwija Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pięknie, aż się wierzyć nie chce :) Zycze Lutkowi jak najwięcej szczęścia w nowym domku Quote
NusiaiJa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 fotki, fotki, fotki, fotki!!! chcemy zdjęęęććććć!!!! :-) Quote
Izabella Hossa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Poproszę Panią Lidkę o zdjęcia, a najlepiej żeby sama coś napisała o naszym chłopaczku. Ja do dziś jeszcze nie mogę uwierzyć.....:) Quote
Izabella Hossa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Ps. Lutek mieszka w okolicach Wilanowa. Może tak być , ze raz na jakiś czas na zasadzie np. zastępstwa Pani Lidka będzie miała ponad 12-godzinne dyżury , pracuje w szpitalu. Szukamy na te dni opiekunki dla Lutka. Mogą to być sytuacje zupełnie awaryjne , ale musimy mieć wtedy pomoc, żeby Lucio nie był sam. Znacie kogoś kto miałby blisko i miałby czas i chciałby zarobić grosik ?. Quote
Selenga Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='izabellah-aldonda']Ps. Lutek mieszka w okolicach Wilanowa. Może tak być , ze raz na jakiś czas na zasadzie np. zastępstwa Pani Lidka będzie miała ponad 12-godzinne dyżury , pracuje w szpitalu. Szukamy na te dni opiekunki dla Lutka. Mogą to być sytuacje zupełnie awaryjne , ale musimy mieć wtedy pomoc, żeby Lucio nie był sam. Znacie kogoś kto miałby blisko i miałby czas i chciałby zarobić grosik ?.[/QUOTE] Olena84 na bezrobociu pracuje jako pet-sitter - może ona by się zgodziła. Mieszka na Mokotowie, do Wilanowa ma bezpośredni autobus. Quote
go-ja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fajowe foty! Lutek jaki Ty jesteś fajny pieseczek, a łóżeczko śliczne !!!! :) Quote
NusiaiJa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 jakie foty? jakie foty gdzie????????????? nic mi się nie wyświetla? a może przegapiłam, przecież niemożliwe!!!! Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='NusiaiJa']jakie foty? jakie foty gdzie????????????? nic mi się nie wyświetla? a może przegapiłam, przecież niemożliwe!!!![/QUOTE] Post #305...:) Quote
NusiaiJa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 aaaaaaaaa....... post #305.................. gapa ;) rewelacyjne to nowe domowe łóżeczko! Quote
Asiaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='izabellah-aldonda']Kochani to jakiś dzień cudów, aaaaaaa to niedziela palmowa :lol: a tak poważnie to strach się cieszyć, bo niemożliwe stało się możliwe....................Lutosław nasz kochany śpi smacznie w swoim domku w swoim własnym , nowym łóżeczku. Zarówno ja , jak i jego nowa Pańcia jesteśmy pełne obaw , zarazem pełne optymizmu. I ja i Pani Lidka trzymamy kciuki by Lucio poczuł się bezpieczny w swoim , nowym domu, by pasmo jego nieszczęść i tułaczki wreszcie sie zakończyło. Pocieszające jest to, że w nowym domu od wejścia Lucio czuł się swobodnie, od razu znalazł swoje posłanko , ułożył się w nim jakby był u siebie i zasnął. Płakał chwile gdy stracił mnie z pola widzenia, ale Pani Lidka pocieszyła mnie, że smucił się tylko przez moment gdy wyszłam. Nie było już tych nerwowych zachowań : płaczu, gryzienia kocyka itp. Jestem pełna nadziei ,że Lucio szybko się zaaklimatyzuje i uwierzy w swoje szczęście. Kochani trzymajcie kciuki by wszystko potoczyło sie dla Lutka jak najlepiej, by Pani Lidka miała z niego pociechę i przyjaciela, by Lutek wreszcie poczuł sie kochany i potrzebny. Pani Lidka będzie odwiedzała swych rodziców wraz z Lutkiem, a u rodziców jest kot, stąd ten nasz dzisiejszy test na kota :cool3: Lutek mnie rozbawił, bo ciężko było go zainteresować kotem,jakby mówił " oj tam taki kot , no i co ....idę wąchać krzaczki ":lol: Dziękuje za wszystko, za pomoc,za wsparcie finansowe i duchowe, za ogłoszenia- to dzięki Wam Pani Lidka znalazła ogłoszenie Lutka i postanowiła go poznać, a zaraz potem przygarnąć i pokochać :loveu: Ps. Mówię Wam strach się cieszyć ;) Zdjęcia z domku wstawię wieczorem. Wieczorem też zrobię rozliczenie Lucia i Jagi , bo dziś już zasypiam. Dobranoc. Super wieści! A to łóżeczko to wygląda jak jakies karakuły;) http://img62.imageshack.us/img62/8991/lutek001.jpg Pzdr. Quote
Izabella Hossa Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Lutek na Święta pojechał do domu rodzinnego Pani Lidki, z kotem, zgoda, reszta rodziny dosłownie wkupłia się w łaski Lucia , nie odwrotnie, a to dlatego,że Lucio jest nieśmiały ...wspaniałe z ich strony .Po kilku godzinach pobytu w nowym otoczeniu z nowymi ludźmi , ale swoją Pńcią, Lucio poczuł siię swobodnie. Nie ma słów by opisać jak bardzo się cieszę jego szczęściem :) Quote
mmd Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No bo jak się nie cieszyć, tak mu się dobrze trafiło, a taki biedny był:) Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Odkopałam wątek Lucjusza, a tu takie nowiny! Fantastyczny prezent od zajączka wielkanocnego:loveu: Quote
Owieczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cudowne wieści !!! :) a przy okazji zapraszam na bazarek Dla Kundelkowej Skarbonki - kłączakosaćca- Irysa do ogródka lub na balkon http://www.dogomania.pl/threads/1833...9#post14446079 Quote
Recommended Posts