jotka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Max do gory! Szukaj domu! A swoja droga, po przeczytaniu aukci Andzi69 pomyslałam, że moze lepiej zeby to ona, jesli zechce prowadziła lub wspólprowadziła akcje ogłoszeniowa Maxa. Bez ujmy dla kogokolwiek, jestem pod wrazeniem ogłoszenia na allegro. Jest przemyślane, nic dodać nic ująć i widac z niego, że łachmyta nie ma czego tutaj szukac. Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Z mojej strony mogę tylko potwierdzić, też bardzo podobają mi się aukcje Andzi69. Jeśli tylko się zgodzi... współprowadzić - to bylibyśmy super wdzięczni. Aha - tak przy okazji - Jotka dziękujemy za szczere słowa i chciałbym tu przekazać, że nie obrażamy się za prawdę :) Najważniejsze, by w tym przypadku Maksiu miał jak największą szansę na domek... Zamieszczam nowe fotki, co prawda znów w kojcu, ale następne będą na trawce. Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jak można " czymś takim " pięknym i wielkim rzucac po ścianach dopiero przeczytałam wątek i jestem w szoku :angryy: Quote
ewatr Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 i żadnych nowych wiadomosci :-( zapomnieli o mnie czy co ?????? :placz: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nie zapomnieli,nie zapomnieli :) Z Maksia zrobił się naprawdę fajny pies:) Może kiedyś uda mu się zapomnieć o tym,co przeżył i może kto pokaże mu,co to znaczy być psem... W górę Maksiu!:) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Maks, jak już pisaliśmy wcześniej, skacze coraz wyżej. Obok w kojcu mieszka sobie Nero - obawialiśmy się, że już lada moment Maks będzie w stanie do niego przeskoczyć. Z tego też powodu nasz STRONGMEN - Grzesiek - zrobił dodatkowe wzmocnienie i podwyższył z jednej strony kojec. Teraz możemy przynajmniej o to być spokojni... ufff..... Ostatnio przy okazji odwiedzin Cichego Kąta ktoś powiedział - "Maksiu wygląda na zdjęciach jak pies zabójca, a w rzeczywistości jest taki słodziutki..." :) Dlatego zapraszamy do schroniska, by ujrzeć go na własne oczy... Quote
ewatr Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Azyl_Cichy_Kąt']Maks, jak już pisaliśmy wcześniej, skacze coraz wyżej. Obok w kojcu mieszka sobie Nero - obawialiśmy się, że już lada moment Maks będzie w stanie do niego przeskoczyć. Z tego też powodu nasz STRONGMEN - Grzesiek - zrobił dodatkowe wzmocnienie i podwyższył z jednej strony kojec. Teraz możemy przynajmniej o to być spokojni... ufff..... Ostatnio przy okazji odwiedzin Cichego Kąta ktoś powiedział - "Maksiu wygląda na zdjęciach jak pies zabójca, a w rzeczywistości jest taki słodziutki..." :) Dlatego zapraszamy do schroniska, by ujrzeć go na własne oczy... no to STRONGMEN słodziutki idzie sobie na 1 strone sie przypominac :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 niestety - Maks, w miarę przedłużającego się pobytu w schronisku, staje się coraz bardziej apatyczny, coraz mniej interesuje go otaczający świat (zresztą co to za świat - buda, kojec...), gdzy ktoś wejdzie do jego boksu pomerda trochę ogonkiem i idzie się z powrotem położyć...on traci nadzieję, to taki smutny widok. Niestety - maks traci także na wadze - w najbliżyszm czasie planujemy zrobić mu badanie krwi- żeby sprawdzic czy jest to spowodowane problemamy z trzustką bądź watrobą czy też jest to kwestai psychiki. Maksiu podczas upałów wsadza cała mordkę do garnka z wodą - prycha potem niemiłosiernie na wszystkie strony - bardzo śmieszny widok :) Poza niezbyt optymistycznymi wiadomościami mamy także jedną - dośc ważna i byc może dajacą Maksowi większa szansę na wnoy dom - Maks nie jest aż taki agresywny w sorunku do innych psów jak to na pocztku przyspuszczalismy - dośc dobrze dogaduje się z suczkami, jesli chodzi o psy - bywa rożnie - ale nie atakowany raczej pierwszy nie wszczyna bójek :) On tak pieknie prosi o nowy dom..... Quote
andzia69 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 wystawię go jeszcze raz na allegro...moze tym razem...choć teraz wakacje i obawiam się,że coraz ciężej z adopcjami będzie:-( Quote
andzia69 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Maksiu na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112538420 Quote
jnk Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ale dawno nie byłam u Maksa! Wstyd! Muszę się poprawić. Quote
adria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Taki piękny pies i nie ma dla niego odpowiedzialnego domu :( Quote
jnk Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Adria, a myślisz, że jest dużo odpowiedzialnych domów :( Quote
adria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jnk napisał(a):Adria, a myślisz, że jest dużo odpowiedzialnych domów :( niestety zdaje sobie sprawe, ze nie ma a te, które są to zapsione na MAXA ;) Quote
jnk Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Maks, podnoszę cię dzisiaj ostatni raz. Potem - do łóżka i spać! :) Quote
Recommended Posts