Azyl_Cichy_Kąt Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Czekam z niecierpliwością, aż odzyskam mój aparat cyfrowy, a będzie to za tydzień. Jak tylko go dorwę to zaraz Maksiu będzie miał nowe fotki, które się tu oczywiście znajdą. Może wtedy ktoś ujrzy co to za cudo ? Quote
ewatr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a na razie w oczekiwaniu na nowe zdjecia " stary ";) Maksio Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Wreszcie udało mi się dorwać aparat. Niestety tylko przelotem, więc zdjęcia na szybciocha robione, ale świeże - z dzisiaj :) Oto nasz Maksio: Quote
ewatr Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 bo ludzie sie gdzies podziewaja i psiaka nie odwiedzają :shake: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 ewatr napisał(a):bo ludzie sie gdzies podziewaja i psiaka nie odwiedzają :shake: No właśnie :mad: Quote
jnk Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Mniamć!... Ale fantastyczne psisko z Maksia! Quote
jnk Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Kurczę, nie pojmuję, jak to możliwe, że nikt się nie zachwycił takim oryginalnym psem. Quote
San_(jagodowa:) Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jnk napisał(a):Kurczę, nie pojmuję, jak to możliwe, że nikt się nie zachwycił takim oryginalnym psem. Zachwycają się,zachwycają,tylko że zupełnie nieodpowiedni ludzie :angryy: Quote
jnk Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 San_(jagodowa:) napisał(a):Zachwycają się,zachwycają,tylko że zupełnie nieodpowiedni ludzie :angryy: To ja raczej wolę nie wiedzieć, jak bardzo są nieodpowiedni. Czasami takich spotykam w parku z ich fantastycznie nieułożonymi amstafami :mad:, bo po co psa szkolić, skoro on nie ma być przyjazny i zsocjalizowany, tylko STRASZNIE GROŹNY! :mad: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jnk napisał(a):To ja raczej wolę nie wiedzieć, jak bardzo są nieodpowiedni. Czasami takich spotykam w parku z ich fantastycznie nieułożonymi amstafami :mad:, bo po co psa szkolić, skoro on nie ma być przyjazny i zsocjalizowany, tylko STRASZNIE GROŹNY! :mad: Dokładnie. Jeden facet powiedział mi tak: "Bo pies to musi być,wie pani, morderca!" :angryy: Quote
jnk Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Mordercą może być wyłącznie skretyniały przedstawiciel ludzkiego gatunku, niestety! Wszystkie inne stworzenia - choćby nie wiem, co złego zrobiły - są jedynie ofiarami takiego bezmózgiego 'mordercy" :angryy: Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 hopaj :multi: do tych mądrzejszych przedstawicieli ludzkiego gatunku Quote
Recommended Posts