Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam z niecierpliwością, aż odzyskam mój aparat cyfrowy, a będzie to za tydzień. Jak tylko go dorwę to zaraz Maksiu będzie miał nowe fotki, które się tu oczywiście znajdą. Może wtedy ktoś ujrzy co to za cudo ?

• 2 weeks later...
Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Zachwycają się,zachwycają,tylko że zupełnie nieodpowiedni ludzie :angryy:

To ja raczej wolę nie wiedzieć, jak bardzo są nieodpowiedni. Czasami takich spotykam w parku z ich fantastycznie nieułożonymi amstafami :mad:, bo po co psa szkolić, skoro on nie ma być przyjazny i zsocjalizowany, tylko STRASZNIE GROŹNY! :mad:

Posted

jnk napisał(a):
To ja raczej wolę nie wiedzieć, jak bardzo są nieodpowiedni. Czasami takich spotykam w parku z ich fantastycznie nieułożonymi amstafami :mad:, bo po co psa szkolić, skoro on nie ma być przyjazny i zsocjalizowany, tylko STRASZNIE GROŹNY! :mad:

Dokładnie. Jeden facet powiedział mi tak: "Bo pies to musi być,wie pani, morderca!" :angryy:

Posted

Mordercą może być wyłącznie skretyniały przedstawiciel ludzkiego gatunku, niestety! Wszystkie inne stworzenia - choćby nie wiem, co złego zrobiły - są jedynie ofiarami takiego bezmózgiego 'mordercy" :angryy: