Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszytkich :)
Od dłuższego czasu śledze losy Maksa:loveu: za każdym razem kiedy tu wchodze mam nadzieje, że znalazł już sobie domek...sama miała bym wielką ochote go zabrać, jednak nie mam warunków dla drugiego psa :-(. Żałuje bardzo choćby dla tego, że mam już podobną sunie i wiem jak fantastyczne potrafią być taki psiaki, Maks napewno tez potrafi być cudowną pisiną.
Dla porównania to moja pociecha...

Maksiu skacz do góry może w końcu dostaniesz swoją sznase!!!
Trzymam kciuki oby jak najszybciej się to stało:happy1:

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna siostrzyczka Maxa. Na prawdę... Oj... żeby on "poszedł" do adopcji musi się trafić ktoś na prawdę wyjątkowy... ktoś wspaniały, ktoś... ktoś z dużą ilością czasu i cierpliwości.

Muszę napisać, że od momentu przyjęcia Maxa do naszego schroniska jego zachowanie się znacznie poprawiło. Nie przejawia objawów agresji, jedyne co... to jest baaaardzo silny i przy skakaniu spękało już parę betonowych płyt oddzielających kojce.

Oj gdyby się znalazła wspaniała duszyczka... która by chciała naszego Maksia.

Mam nadzieję, że doczekamy takiego dnia. ...

Posted

"Oooooooooo,siostra Maksia:lol:
Pozdrawiamy:lol:"
Dziękujemy za pozdrowienia San_(jagodowa:) i pozdrawiamy wszystkich opiekunów Max'a:smile::-):-)

ewatr napisał(a):
dodam jeszcze tańcząca siostra Maxa :evil_lol:

cudna :loveu:

Może Max to starszy brat :cool3:. Faktycznie są bardzo podobne choć nie widać tego tak dokładnie na zdjęciu, moja "tancerka" również ze schronu w Gliwicach, wzięta w styczniu.

Tak więc rodzinnie będziemy trzymać kciuki za dobry domek:lol:

Posted

:confused:No prosze jak się Maxiu zakopał, czyzby o Tobie zapomniano:roll:

Skacz do góry Maxiu :lol:
Nie wierze, że nie znajdzie się chetny na takiego psiaka :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Cóż nowego u Maxa? Pytało o niego parę osób, ale albo byli to niedoświadczeni ludzie, albo nieodpowiedzialni - chcieli pieska do "poszpanowania" przed znajomymi - bo przecież on wygląda groźnie, albo znowu.... byli ludzie którzy mają mieszkanie - niestety Maksiu w ogóle nie nadaje się do mieszkania. Myślę, że niewiele mogłoby z tego mieszkania zostać po paru godzinach samotności Maxa.

Nadal liczymy na cud...

Posted

Czy rozważaliście możliwość adopcji za granicę? Wiem, że na dogo zdania są podzielone na ten temat, ale skoro adopcja Maxa graniczy z cudem...