Lukarne Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Witam wszytkich :) Od dłuższego czasu śledze losy Maksa:loveu: za każdym razem kiedy tu wchodze mam nadzieje, że znalazł już sobie domek...sama miała bym wielką ochote go zabrać, jednak nie mam warunków dla drugiego psa :-(. Żałuje bardzo choćby dla tego, że mam już podobną sunie i wiem jak fantastyczne potrafią być taki psiaki, Maks napewno tez potrafi być cudowną pisiną. Dla porównania to moja pociecha... Maksiu skacz do góry może w końcu dostaniesz swoją sznase!!! Trzymam kciuki oby jak najszybciej się to stało:happy1: Quote
San_(jagodowa:) Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [LEFT]Oooooooooo,siostra Maksia:lol: Pozdrawiamy:lol: [/LEFT] Quote
ewatr Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 dodam jeszcze tańcząca siostra Maxa :evil_lol: cudna :loveu: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Piękna siostrzyczka Maxa. Na prawdę... Oj... żeby on "poszedł" do adopcji musi się trafić ktoś na prawdę wyjątkowy... ktoś wspaniały, ktoś... ktoś z dużą ilością czasu i cierpliwości. Muszę napisać, że od momentu przyjęcia Maxa do naszego schroniska jego zachowanie się znacznie poprawiło. Nie przejawia objawów agresji, jedyne co... to jest baaaardzo silny i przy skakaniu spękało już parę betonowych płyt oddzielających kojce. Oj gdyby się znalazła wspaniała duszyczka... która by chciała naszego Maksia. Mam nadzieję, że doczekamy takiego dnia. ... Quote
Lukarne Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 "Oooooooooo,siostra Maksia:lol: Pozdrawiamy:lol:" Dziękujemy za pozdrowienia San_(jagodowa:) i pozdrawiamy wszystkich opiekunów Max'a:smile::-):-) ewatr napisał(a):dodam jeszcze tańcząca siostra Maxa :evil_lol: cudna :loveu: Może Max to starszy brat :cool3:. Faktycznie są bardzo podobne choć nie widać tego tak dokładnie na zdjęciu, moja "tancerka" również ze schronu w Gliwicach, wzięta w styczniu. Tak więc rodzinnie będziemy trzymać kciuki za dobry domek:lol: Quote
ewatr Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 kciuki i podnoszenie Maxiowi bardzo potrzebne bo energia go rozpiera :multi: Quote
Lukarne Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :confused:No prosze jak się Maxiu zakopał, czyzby o Tobie zapomniano:roll: Skacz do góry Maxiu :lol: Nie wierze, że nie znajdzie się chetny na takiego psiaka :cool3: Quote
ewatr Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 dobre słowo wykopki :evil_lol: no to do góry śliczny :multi: Quote
ewatr Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 na nowo trzeba dać Ci kopa :mad: na góre Quote
jnk Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Maksymilian poszedł w zapomnienie :roll: Quote
jnk Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Czeka, ale nawet na dogo nikt się nim nie interesuje :( Quote
San_(jagodowa:) Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Oj,należy nam się :mad: :oops: Maksiu nadal w schronisku, w jego sytuacji nie zmieniło się nic,no może poza dodatkowym wzmocnieniem ścian jego kojca :razz: Quote
San_(jagodowa:) Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jnk napisał(a):Nie jest łatwo o odpowiedzialny dom :( To prawda...:-( Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Cóż nowego u Maxa? Pytało o niego parę osób, ale albo byli to niedoświadczeni ludzie, albo nieodpowiedzialni - chcieli pieska do "poszpanowania" przed znajomymi - bo przecież on wygląda groźnie, albo znowu.... byli ludzie którzy mają mieszkanie - niestety Maksiu w ogóle nie nadaje się do mieszkania. Myślę, że niewiele mogłoby z tego mieszkania zostać po paru godzinach samotności Maxa. Nadal liczymy na cud... Quote
jnk Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Czy rozważaliście możliwość adopcji za granicę? Wiem, że na dogo zdania są podzielone na ten temat, ale skoro adopcja Maxa graniczy z cudem... Quote
Recommended Posts