jnk Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Widzę, że urocze zdjęcia Maksa nikogo nie zachwyciły na tyle, żeby podniósł biedaka :( Quote
retka1976 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Myślę że Maksio zachwyca wiele osób - śliczny z niego piesek. Powodzenia pieseczku!!!:loveu: Quote
jotka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nie tylko na górze sa domki, ale na górze częściej. Quote
San_(jagodowa:) Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maksiu jest naprawdę coraz milszy,dzisiaj zebrało mu się na czułości,w związku z czym o mało nie zaryłam nosem o betonową ścianę kojca :cool3: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [CENTER]wyjechali na wakacje czy zapomnieli ??????????? [/CENTER] [CENTER] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maksiu skacze wysoko... w swoim kojcu, chciałby tutaj też poskakać jak najwyżej. Zauważy go ktoś? Ktoś wyjątkowy, kochający i wspaniały... prosimy. Quote
Ambra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 no gdziez ten domek, przeciez Max nie może spedzić kolejnej zimy w schronisku która tak szybko zblizajaca sie do nas! pokaz sie nowym dogomaniakom bo chyba wszyscy weterani Cie juz znaja!:-( Quote
jnk Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Boże mój, niech domek dla Maksa się odezwie. Tak się boję, żeby ten psiak nie oszalał w kojcu z rozpaczy i zniewolenia, jak nieszczęsny Beton :( Quote
San_(jagodowa:) Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 W porównaniu ze stanem sprzed roku Maks zrobił duży krok do przodu - doprasza się o pieszczoty,można wychodzić z nim na spacery,nie próbuje gryźć rąk,które nakładają mu jedzenie... Moze kiedyś przyjdzie do CK ten właściwy człowiek,który będzie pamiętał o jego przeszłości i będzie potrafił "naprawić" przyszłość... Quote
Recommended Posts