San_(jagodowa:) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 To jeszcze jeden spacerek dzisiaj ;) Quote
Mi. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ale piękny pies:loveu: :loveu: :loveu: Do góry kochany:loveu: :loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pewnie,że jestem piękny: Tak,tak,tu mnie drap...:lol: Jeszcze uśmiech na koniec: Quote
jnk Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jagodowa, kontaktowałaś się z Częstochową? Quote
San_(jagodowa:) Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Dzwoniłam do Częstochowy.... Niestety,treserka nie podejmie się "naprawiania" Maksa. Powiedziała,że nawet gdyby udalo jej się nauczyć Maksa,że ona może odbierać mu jedzenie,to raczej nie jest możliwe,ze mógłby to robić ktoś inny. Tzn. ,że gdyby chciała go zaadoptować jakaś rodzina,to wszyscy jej członkowie musieliby z nim pracować,a i tak biorąc pod uwagę to,że jest już dojrzały i ma ukształtowany charakter nie wiadomo,czy byłyby jakieś rezultaty. Ocena jest taka: fajny pies,ale przy jedzeniu nie należy mu ufać. Jego niedawny wyskok potwierdza tę ocenę. Weszła do Maksa wolontariuszka, która przychodzi raz na jakiś czas,a więc on jej dobrze nie zna. Postawiła na ziemi wiaderko z jedzeniem,do ktorego Maksa od razu wsadzil głowę ,a kiedy dziewczyna chciała mu to wiaderko zabrac,żeby nalozyc jedzenie do miski chwycil ja za rekę... Wolontariuszka nie umiala sobie z nim poradzić, musiała zawołać na pomoc pana Heńka, który pełni dyżury codziennie w tygodniu - opanował jakoś sytuację. Zaskoczyło mnie to,bo ja nie raz zabierałam mu w ten sposób wiaderko,a on czekał aż mu nałożę do miski... Prawdopodobnie zachowal sie tak dlatego,ze mało znał tę wolontariuszkę. Ciężko będzie...:-( Quote
ewatr Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 i co my z toba chłopaku zrobimy piękny ale charakterny jesteś :mad: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Maks,nie ma się co wstydzić i chować,trzeba się poprawić:mad: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ewatr napisał(a):i czasem pokazać !!!! Popieram:) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Nasze wielkie szczęście,do góry!;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Nie chcę wierzyć,że on juz na zawsze zostanie w CK...:-( Quote
Marlena:) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Kathleen']To ja wstawię zdjęcia Maksia tutaj. Niech każdy zobaczy, jaki jest śliczny: On jest śliczny..i taki podobny do mojego Spajka..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ..sami zobaczcie: Dlaczego jest podobny do mojego śliczniucha..i nie ma domku??..Mój psiaczek też jest uratowanym czworonogiem;) ..Więc dlaczego jego kropkowanemu "bratu"..ma się nie udać?...Trzymam kciuki...Razem z moimi psiakami;) ;) ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 My też ciągle mamy nadzieję,że mu się uda... Quote
jnk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Marlena:) napisał(a):dlaczego jego kropkowanemu "bratu"..ma się nie udać?... Choćby dlatego, że jest psem z problemami :( Ale to nie znaczy, że sprawa jest przesądzona. Może Maxowi też się uda mieć szcześliwy dom. Quote
Marlena:) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jnk napisał(a):Choćby dlatego, że jest psem z problemami :( Ale to nie znaczy, że sprawa jest przesądzona. Może Maxowi też się uda mieć szcześliwy dom. Mój Spajki jest psiakiem agresywnym...:razz: ....Może dlatego,że jeszcze nie kastrowany:shake: ...Nie wiem..ale gryzie...Już jednak widać u niego dużą poprawę:multi: .. Jakie nasz Maxiu ma problemy..??.tego samego typu?... Quote
Recommended Posts