Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halcia']Dzięki rzepek!uwielbiam fotki z komentarzami.Konissia w domu.Wreszcie cud!Wielkie podziekowania za wyprawe Ewie i Krzysiowi.Mam nadzieje ze sunia nie nabroiła w czasie jazdy.Ps.pewnie TZ Cie adoptował,jak nie byłaś góralką:evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
No to teraz już wszyscy mogli się przekonać, że Konisi lepszy domek nie mógł się trafić:lol:. Rzepek dziękuję:loveu:.
Koni jazdę samochodem znosi bardzo dobrze.
Tak się złożyło, że Koni od chwili kiedy ją znaleźliśmy do wczoraj miała od nas "serwis transportowy" stale tym samym samochodem. Wczoraj tak sobie pomyślałam, że w zasadzie już możemy zmienić nieco wyeksploatowane auto, bo suczyna dojechała na miejsce:evil_lol:.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie widoki z własnej łąki!!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Toż to niesprawiedliwość okrutna:diabloti:.

Rzepek, ja też chce być przez Ciebie adoptowana!;)

Posted

Erka -musisz się ustawić w kolejce do adopcji:evil_lol: Mój TM raczej nikogo nie adoptuje, bo ma dość bab z miasta. Żył sobie chłopina spokojnie -a tu nagle stado psów adoptowanych, koty bez ogonów adoptowane, konie niemalże tez adoptowane... to po co Mu następne kłopoty??:evil_lol:
Melduję ,że Koni dzisiaj dała brzusio do drapania i troszkę pofiglowała w śniegu. Fotki porobię jutro, jak będzie lepsza pogoda:)

Posted

Jutro taka sama pogoda.Poczekamy cierpliwie.Konis Cie wyrózniła zaufaniem jak wystawiła ten kawał brzusia do miziania.Bardzo nas to cieszy i poświadcza,ze sunia czuje sie u siebie .Ogromnie cieszą takie wiesci.

Posted

Koni dostała nową obróżkę i nowe szeleczki. Na razie mamy zapięty "mostek" łapiący i obrożę, i szeleczki. Tak na wszelki wypadek, gdyby coś się odpięło nie w porę:

Spacerki są coraz ciekawsze -już była próba zabawy ze starym kumplem Lisi (ale zwiał, jak tylko zobaczył Koni, jakiś niedorobiony:). Koni została zdezorientowana):

Przyjechały z Krakowa 2 nowe kumple: Rura i Tesio. Wspólny spacerek -raczej ostrożnie ,z daleka:

Pierwsze "bzikowanie" na śniegu:

Bezpiecznie jest tylko z małą Lisią. Ona też ostrożna do obcych, widocznie ma cos z charakteru kaukaza . Zresztą -każdy przyzna, że to też kaukaz, tylko taki miniaturowy:)

Oglądamy też sobie narciarzy na naszym wyciągu:

Posted

piękności!!!:loveu: Rzepek - alez ja widzę uśmiech na twarzy Konisi!!!:multi::multi::multi: ona jest szczęśliwa:lol: a my razem z nia !!!!:multi::multi::multi::multi:

Dzięki za to, ze daliście jej cudowny domek!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Konisia tak długo czekała na swojego człowieka, a tu ma swoją rodzinkę i to całkiem sporą i mieszaną ( ludzko-zwierzęcą) :) Uwielbiam patrzeć na uśmiechniętą i radosną Konisię :)

Posted

dawno mnie tutaj nie było, a tu takie wspaniałe wieści!:multi:
Ogromnie się cieszę, że Koni już w nowym domu i to tak wspaniałym!
I oczywiście dołączam do grona wielbicielek Jej nowych okolic:wink:

Posted

[quote name='savahna']Myślałam,że jakies nowe fotki...
ewab nie zmieniacie jeszcze tytułu wątku?
Jestem jak najbardziej za zmianą - kto zarządza pierwszym postem? Już wiem Agnieszka24.

Posted

Padł mi komputer i nie miałam dostępu do netu. Koni robi malutkie postępy -bardzo malutkie, wystarczy jeden gest, ruch -i znowu "zamyka się w sobie". Na szczęście trwa to coraz krócej -bo Lisia pracuje na całym etacie jako "dogoterapia" i szybko uczy Koni wszystkiego, co wolno ( i czego nie wolno:). W każdym razie -zaczyna sie śmiać, machać wesoło ogonkiem i radośnie wybiegać na spacerki. Chodzi na bardzo długiej lince, żeby czuła sie wolna i przybiegała sama na zawołanie.

Przed stajnią:

Zabawy na spacerze:

W ogrodzie:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Ale fantastyczne zdjęcia!!!! Ja tu wzdycham za górami cały rok, a Koni ma takie widoki na codzień.... Wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu:
Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki i będę zaglądać często żeby podziwiać naszą dziewczynkę na bajecznym górkim tle :multi::multi::multi:

Posted

Dzisiaj był pierwszy spacerek luzem, tzn z linką, ale puszczona.
"Basia woła, to pędzę na jednej nodze:cool3:

..."jestem tak szybka, że aparat nie nadąża":

Lisia pokazuje mi ciekawe miejsca...

...a zwłaszcza dziurę, w której na pewno są myszy":evil_lol:

Posted

Ale cudownie sie ogląda Konisię tak szczęśliwą:):). I to w tak pięknych okolicznościach przyrody:).
Ale u Was jeszcze zima w pełni:crazyeye:, u nas już całkiem wiosennie.