Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

:shake::-( ... Jesli odeszla, to chyba tylko po to, zeby zrobic miejsce w tym niebie na ziemi innemu kudłatemu nieszczesciu ...

Edited by marmolka
Posted (edited)

Jeszcze raz dziekuję za wszystkie piękne i wzruszające wpisy:-(
Zlikwidowałam ukochane legowisko Konisi w stodole, tak tam teraz pusto...nawet Lisia lezy przy drzwiach, nie wchodzi dalej (zawsze spały razem obok siebie). Przy poworocie z codziennych spacerków Lisia patrzy na mnie i ogląda sie za siebie -że zgubiłysmy Konisię i dlaczego wracamy same:-(
Tak bardzo chciałam dać Koni wspaniały dom -żeby żyła u mnie długo i szczęśliwie.Nie zawsze się udaje to, o czym marzymy. Ten 2012 rok był dla nas okrutny -odeszła Mila, odeszedł Kiruś i Koni. Ale macie rację -myślę, że za jakis czas znów będziemy w trójkę spacerowac po naszych polach.
Konisiu kochana -żegnaj:-(:-(:-(

Edited by rzepek
Posted

Weszłam z nadzieją, że znów poczytam wspaniałe relacje Rzepek, o Koni i pozostałej gromadce... i nie mogłam uwierzyć....
Koni..... tak mi przykro, że tak krótko cieszyłaś się tym wspaniałym życiem...
Rzepek, dziękuję za wszystko.

• 4 weeks later...
Posted

Chciałam Was poinformować, ze spełniłam testament Konisi i zaadoptowałam sunię ze schroniska w Korabiewicach. Z tego ,co wiem od nowych opiekunów - za czasów poprzedniej ekipy w schronisku, sunia przez kilka lat nie wychodziła z klatki, a jadła raz w tygodniu.
Teraz ma nowy domek -zajęła miejsce Konisi. Taka jakby kontynuacja - ciąg dalszy psiego szczęścia:)

Lisia i Misiu szczęsliwe:)

Posted

[quote name='rzepek']Chciałam Was poinformować, ze spełniłam testament Konisi i zaadoptowałam sunię ze schroniska w Korabiewicach. Z tego ,co wiem od nowych opiekunów - za czasów poprzedniej ekipy w schronisku, sunia przez kilka lat nie wychodziła z klatki, a jadła raz w tygodniu.
Teraz ma nowy domek -zajęła miejsce Konisi. Taka jakby kontynuacja - ciąg dalszy psiego szczęścia:)

Lisia i Misiu szczęsliwe:)

[/QUOTE]

Rzepek :)
Dziękujemy za Nanę :loveu:

Pozdrawiam, wysłałam Ci maila ...

Posted

Dopiero dzisiaj dowiedzialam się że Konisia przekroczyla TM. Żegnaj Konisiu. Ostatnie miesiące miałas wspaniałe, bo wiem gdzie byłaś, szkoda tylko że tak krótko mogłaś zaznać szczęścia i miłosci.
Cieszę sie że nowa bida znalazlł u Ciebie wspaniale schronienie, Ładna z niej dziewczynka. Przy okazji mizianki dla moich kudłatych ulubienic. Jak miewa sie Rozalka?.