savahna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Fakt, piękne!!! Rzepek...na pewno nie teraz, ale otworzysz znowu serce przed kolejna biedą. Quote
marmolka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) :shake::-( ... Jesli odeszla, to chyba tylko po to, zeby zrobic miejsce w tym niebie na ziemi innemu kudłatemu nieszczesciu ... Edited August 30, 2012 by marmolka Quote
rzepek Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Jeszcze raz dziekuję za wszystkie piękne i wzruszające wpisy:-( Zlikwidowałam ukochane legowisko Konisi w stodole, tak tam teraz pusto...nawet Lisia lezy przy drzwiach, nie wchodzi dalej (zawsze spały razem obok siebie). Przy poworocie z codziennych spacerków Lisia patrzy na mnie i ogląda sie za siebie -że zgubiłysmy Konisię i dlaczego wracamy same:-( Tak bardzo chciałam dać Koni wspaniały dom -żeby żyła u mnie długo i szczęśliwie.Nie zawsze się udaje to, o czym marzymy. Ten 2012 rok był dla nas okrutny -odeszła Mila, odeszedł Kiruś i Koni. Ale macie rację -myślę, że za jakis czas znów będziemy w trójkę spacerowac po naszych polach. Konisiu kochana -żegnaj:-(:-(:-( Edited August 31, 2012 by rzepek Quote
Havanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Weszłam z nadzieją, że znów poczytam wspaniałe relacje Rzepek, o Koni i pozostałej gromadce... i nie mogłam uwierzyć.... Koni..... tak mi przykro, że tak krótko cieszyłaś się tym wspaniałym życiem... Rzepek, dziękuję za wszystko. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Zobaczyłam na fb :( Tak mi przykro strasznie .... Koni ['] Quote
rzepek Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Chciałam Was poinformować, ze spełniłam testament Konisi i zaadoptowałam sunię ze schroniska w Korabiewicach. Z tego ,co wiem od nowych opiekunów - za czasów poprzedniej ekipy w schronisku, sunia przez kilka lat nie wychodziła z klatki, a jadła raz w tygodniu. Teraz ma nowy domek -zajęła miejsce Konisi. Taka jakby kontynuacja - ciąg dalszy psiego szczęścia:) Lisia i Misiu szczęsliwe:) Quote
andzia69 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 cudownie! :) nie ma to jak podarować szczęście kolejnemu bidakowi!!!:):) Quote
erka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Jak dobrze:). Czy nowa sunia juz się zaaklimatyzowała? Quote
wegielkowa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Kochane suniaszcze w Takich Rękach:) Ile lat ma sunia? Quote
ewab Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Koni i Milusia pewnie patrzą na Was i cieszą się szczęściem kolejnej bidy:loveu:. Czy możemy liczyć na ciąg dalszy "psiowych" listów? Quote
savahna Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Super!Będę podczytywać....mam nadzieję,że będzie co....;) Konisia niech biega szczęśliwa za TM.Dobrze,że Was kiedys spotkała na swojej drodze. Quote
Abrakadabra Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='rzepek']Chciałam Was poinformować, ze spełniłam testament Konisi i zaadoptowałam sunię ze schroniska w Korabiewicach. Z tego ,co wiem od nowych opiekunów - za czasów poprzedniej ekipy w schronisku, sunia przez kilka lat nie wychodziła z klatki, a jadła raz w tygodniu. Teraz ma nowy domek -zajęła miejsce Konisi. Taka jakby kontynuacja - ciąg dalszy psiego szczęścia:) Lisia i Misiu szczęsliwe:) [/QUOTE] Rzepek :) Dziękujemy za Nanę :loveu: Pozdrawiam, wysłałam Ci maila ... Quote
Cypryda Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dopiero dzisiaj dowiedzialam się że Konisia przekroczyla TM. Żegnaj Konisiu. Ostatnie miesiące miałas wspaniałe, bo wiem gdzie byłaś, szkoda tylko że tak krótko mogłaś zaznać szczęścia i miłosci. Cieszę sie że nowa bida znalazlł u Ciebie wspaniale schronienie, Ładna z niej dziewczynka. Przy okazji mizianki dla moich kudłatych ulubienic. Jak miewa sie Rozalka?. Quote
Recommended Posts