Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z przeciekow wiem ze koni juz w domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno nowa pania miala w duszy ale wspollokatorzy psi bardzo przypadli jej gustu,no i od razu zaczela szalec po zaspach ze jej tylko koncowke ogonka bylo widac:)
na dokladne relacje czekamy od ewab

Posted

Oj wilczka skąd Ty takie wieści masz?
Dopiero co wróciliśmy. Droga była dobra choć dojechaliśmy wczoraj bardzo późno. Koni zdążyła się zapoznać z psiakami, kotem - wczoraj jednym. Dziś pierwsza reakcja na konie była obojętna. Noc spędziła z nami... w łóżku:). Było jej trochę gorąco, rano z przyjemnością spacerowała w głębokim śniegu. Nowa Pani wzięła Koni na długą linkę i suczyna razem z sunią rezydentką Lisią były na spacerze. Tereny mają cudowne. Lepszego domu nie mogłyśmy Konisi wymarzyć:). Pewnie już wkrótce poczytamy o tym na wątku, który prowadzi nowa Pani - chyba już mogę zdradzić - dogomaniacka ciotka Rzepek:).
PS.
Zdjęcia właśnie się zgrywają.

Posted

Trochę głęboko, tyle mnie widać:)

Pięknie tu prawda? (to moja nowa Pani:loveu:)

Jak to było? Pies w panierce;)?

Na swoim podwórku:lol:

[FONT=Calibri]
[/FONT]

Z tego miejsca dobrze widać

Na dziś tyle...

Posted

kochana moja-szczescia szcescia i jeszcze raz szczescia!!!!!!!!!!
ewob dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!
a wiesci...hm,no coz,tak sie denerwowalam ze musialam sie czegos dowiedziec a jak juz wiedzialam to nie moglam cioteczek co tez konisi kibicuja nie zdradzic dobtych wiesci bo one tez tu w nerwach cale:)ale chyba sie nie zloscisz na mnie ze cos niecos powiedzialam????

Posted

Wilczka,ja Cie doskonale rozumię!Mnie juz wczoraj najgorsze przewidywania przychodziły do głowy.A tu fura radości!Konisiu po tym długim okresie wreszcie masz stałe miejsce na ziemi!A łóżko....psy jakoś wiedza gdzie sie sypia.....

Posted

Witamy serdecznie -ja, Koni, Lisia i Misio- czyli cały zestaw "adoptusiów":) (no, może z wyjątkiem mnie, chociaż mój chłop Jędrek -góral uważa inaczej:))
Drugi dzien pobytu Konisi minął spokojnie, choć interesująco.Dużo nowych spraw jest do ogarnięcia -nowe zapachy, zwierzaki, ludzie. Z tymi ludźmi -to najgorzej ,a już szczególnie z facetami, co to niebezpiecznie się skradają zza płota:):

..."tyyy... jakiś facet tu lezie...optuję za spieprzaniem, a ty??"

Zapoznanie z końmi w stajni przebiegło pomyślnie:

..."patrz, nowa jakaś. I nie boi się nas. To może ją pogonimy?"

Na spacerkach jest duzo nowych, ciekawych "wiadomości";

..." chodź szybko za mną, tam za krzakami są nowe siuśki kumpla od Maciasa!"

Oglądamy okolicę i podziwiamy widoki:
..."Lisia opowiadała, że w tych Tatrach siedzą niedźwiedzie, które zjadają małe Lisie i duże Koni..."

Nadszedł czas pożegnania z Ewą i Krzysiem:
..."No dobra, jedźcie już...ja tu mam Lisię i Misia ,to mi pokażą, gdzie tu są mysie nory, a Wy i tak tego nie potraficie..."

Portrecik: "nareszcie w swoim domku"

Posted

Czasami tak jest ,że jakis psiak czeka bardzo długo na dom, nawet tracimy nadzieję, że go znajdzie, aż tu w końcu trafia sie cudowny, wymarzony domek:loveu::loveu:.

Rzepek dzięki wielkie ,że przygarnęłaś Konisię:lol::lol:. To cudowna sunia, której bardzo dużo osób kibicowało. Pilnuj proszę naszego skarbu, bo mogą jej w pierwszych dniach , jakies szalone pomysły przyjść do głowy.

Jaką piękną panoramę Tatr tu widać :p.

Posted

Dzięki rzepek!uwielbiam fotki z komentarzami.Konissia w domu.Wreszcie cud!Wielkie podziekowania za wyprawe Ewie i Krzysiowi.Mam nadzieje ze sunia nie nabroiła w czasie jazdy.Ps.pewnie TZ Cie adoptował,jak nie byłaś góralką:evil_lol::eviltong:

Posted

CUDOWNY WIDOK!!!! I nie mówię tu tylko o krajobrazie ;) Cudnie zobaczyć Konisię we własnym domku z własną rodzinką :multi:
Konisia trafiłaś do raju :multi:

Posted

Taak...jestem "krakowiaczek ci ja", ale juz 18 lat robię za góralkę:)
A widoczki mamy rzeczywiście fajne -tu Tatry z naszej łąki (chodzimy tam latem z psiami):

... a tu kawałek naszego jesiennego ogrodu i buda, w której mogą sobie posiedzieć:)

Posted

rzepek szepnij konisi na uszko ze bardzo ja kochamy....
czytam czytam i tak rycze ze szczescia....
rzepek opiekuj sie nia,wiesz ona tez goralka (swietokrzyska-niskopienna)ale dziewczynka musi sie nauczyc zyc na wysokosciach.dbaj o nia.dziekuje raz jeszcze za nowe zycie dla tej cudownej psicy