halcia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) A nie da sie zadzwonic...? zaczynam sie martwić,czy wszystko w porzadku,dziwne,ze nikt nic nie wie,nie pisze... Edited February 21, 2012 by halcia Quote
wilczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 z przeciekow wiem ze koni juz w domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podobno nowa pania miala w duszy ale wspollokatorzy psi bardzo przypadli jej gustu,no i od razu zaczela szalec po zaspach ze jej tylko koncowke ogonka bylo widac:) na dokladne relacje czekamy od ewab Quote
kaskadaffik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ale się Koniulku cieszę, mam tylko nadzieję, ze nie będziesz robiła tego co w hotelu ;) mimo słusznej wagi wspinanie sie po bramce to żaden kłopot ;) Quote
wilczka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 szelki obroza i linka-wlasciciele wiedza o wybrykach konisi i narazie spacery z pelnym zabezpieczeniem:)konis to twoja szansa-nie zrob czegos glupiego!!! Quote
ewab Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Oj wilczka skąd Ty takie wieści masz? Dopiero co wróciliśmy. Droga była dobra choć dojechaliśmy wczoraj bardzo późno. Koni zdążyła się zapoznać z psiakami, kotem - wczoraj jednym. Dziś pierwsza reakcja na konie była obojętna. Noc spędziła z nami... w łóżku:). Było jej trochę gorąco, rano z przyjemnością spacerowała w głębokim śniegu. Nowa Pani wzięła Koni na długą linkę i suczyna razem z sunią rezydentką Lisią były na spacerze. Tereny mają cudowne. Lepszego domu nie mogłyśmy Konisi wymarzyć:). Pewnie już wkrótce poczytamy o tym na wątku, który prowadzi nowa Pani - chyba już mogę zdradzić - dogomaniacka ciotka Rzepek:). PS. Zdjęcia właśnie się zgrywają. Quote
kaskadaffik Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 O matko...aż łzy do oczu napływają...Koniś tylko szczęścia, tyle na to czekałaś !!! Quote
terier Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Konisia kochana sprawuj się grzecznie :) Powodzenia moje słoneczko :) Quote
ewab Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Na nocleg wpakowała się do łóżka. W schronisku się tego nauczyła?:) Szaleństwo na śniegu Quote
ewab Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trochę głęboko, tyle mnie widać:) Pięknie tu prawda? (to moja nowa Pani:loveu:) Jak to było? Pies w panierce;)? Na swoim podwórku:lol: [FONT=Calibri] [/FONT] Z tego miejsca dobrze widać Na dziś tyle... Quote
wilczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 kochana moja-szczescia szcescia i jeszcze raz szczescia!!!!!!!!!! ewob dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! a wiesci...hm,no coz,tak sie denerwowalam ze musialam sie czegos dowiedziec a jak juz wiedzialam to nie moglam cioteczek co tez konisi kibicuja nie zdradzic dobtych wiesci bo one tez tu w nerwach cale:)ale chyba sie nie zloscisz na mnie ze cos niecos powiedzialam???? Quote
halcia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Wilczka,ja Cie doskonale rozumię!Mnie juz wczoraj najgorsze przewidywania przychodziły do głowy.A tu fura radości!Konisiu po tym długim okresie wreszcie masz stałe miejsce na ziemi!A łóżko....psy jakoś wiedza gdzie sie sypia..... Quote
divia_gg Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cudownie, tyle mala czekała. Oby wszystko bylo w jak najwiekszym pozadku i zeby Koniula byla przeszczesliwa. Trzymam kciuki za gadzinke;) Quote
erka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 C u d o w n i e !!!!!!!!:bigcool::bigcool::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
andzia69 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pani Basiu - czas się ujawnić!;):) tu możecie sobie pooglądać psiaki nowej pani Koni:) http://www.dogomania.pl/threads/29108-LISIA-male%C5%84ka.-MA-DOM!-%29-S%C4%85-nowe-fotki-z-domku-%29?p=18439745#post18439745 http://www.dogomania.pl/threads/106107-Mila-kaukazka-z-Krzyczek-wyrwana-%C5%9Bmierci%E2%80%A6.ma-dom! Quote
halcia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 POczytałam....czyli Mila jaby swoim odejściem zrobiła miejsce dla Konisi.....Zastąp ją godnie mała... Quote
kaszanka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='wilczka'] ???? WOW ale tam u siebie piękne widoczki macie a ja wszystkie cioteczki z tego wątku Konisi panienieczki zapraszam na wątek naszego Konisia chłopaczka - który niesteety traci dt:shake::shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/threads/221165-Psiak-Konik-już-nie-śpi-na-śniegu-w-lesie-WE-CZWARTEK-TRACI-DT-POMOCY!!!!! Quote
rzepek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witamy serdecznie -ja, Koni, Lisia i Misio- czyli cały zestaw "adoptusiów":) (no, może z wyjątkiem mnie, chociaż mój chłop Jędrek -góral uważa inaczej:)) Drugi dzien pobytu Konisi minął spokojnie, choć interesująco.Dużo nowych spraw jest do ogarnięcia -nowe zapachy, zwierzaki, ludzie. Z tymi ludźmi -to najgorzej ,a już szczególnie z facetami, co to niebezpiecznie się skradają zza płota:): ..."tyyy... jakiś facet tu lezie...optuję za spieprzaniem, a ty??" Zapoznanie z końmi w stajni przebiegło pomyślnie: ..."patrz, nowa jakaś. I nie boi się nas. To może ją pogonimy?" Na spacerkach jest duzo nowych, ciekawych "wiadomości"; ..." chodź szybko za mną, tam za krzakami są nowe siuśki kumpla od Maciasa!" Oglądamy okolicę i podziwiamy widoki: ..."Lisia opowiadała, że w tych Tatrach siedzą niedźwiedzie, które zjadają małe Lisie i duże Koni..." Nadszedł czas pożegnania z Ewą i Krzysiem: ..."No dobra, jedźcie już...ja tu mam Lisię i Misia ,to mi pokażą, gdzie tu są mysie nory, a Wy i tak tego nie potraficie..." Portrecik: "nareszcie w swoim domku" Quote
erka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Czasami tak jest ,że jakis psiak czeka bardzo długo na dom, nawet tracimy nadzieję, że go znajdzie, aż tu w końcu trafia sie cudowny, wymarzony domek:loveu::loveu:. Rzepek dzięki wielkie ,że przygarnęłaś Konisię:lol::lol:. To cudowna sunia, której bardzo dużo osób kibicowało. Pilnuj proszę naszego skarbu, bo mogą jej w pierwszych dniach , jakies szalone pomysły przyjść do głowy. Jaką piękną panoramę Tatr tu widać :p. Quote
halcia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Dzięki rzepek!uwielbiam fotki z komentarzami.Konissia w domu.Wreszcie cud!Wielkie podziekowania za wyprawe Ewie i Krzysiowi.Mam nadzieje ze sunia nie nabroiła w czasie jazdy.Ps.pewnie TZ Cie adoptował,jak nie byłaś góralką:evil_lol::eviltong: Quote
terier Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 CUDOWNY WIDOK!!!! I nie mówię tu tylko o krajobrazie ;) Cudnie zobaczyć Konisię we własnym domku z własną rodzinką :multi: Konisia trafiłaś do raju :multi: Quote
kaskadaffik Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cudownie!!!!!! Koni buziaki od Cioci i obyś juz zawsze była taka szczęśliwa!!!! Quote
rzepek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Taak...jestem "krakowiaczek ci ja", ale juz 18 lat robię za góralkę:) A widoczki mamy rzeczywiście fajne -tu Tatry z naszej łąki (chodzimy tam latem z psiami): ... a tu kawałek naszego jesiennego ogrodu i buda, w której mogą sobie posiedzieć:) Quote
wilczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 rzepek szepnij konisi na uszko ze bardzo ja kochamy.... czytam czytam i tak rycze ze szczescia.... rzepek opiekuj sie nia,wiesz ona tez goralka (swietokrzyska-niskopienna)ale dziewczynka musi sie nauczyc zyc na wysokosciach.dbaj o nia.dziekuje raz jeszcze za nowe zycie dla tej cudownej psicy Quote
Recommended Posts