Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje, jak widać są. Miejsce ma na przyszłość zaklepane u Funi. Ale gdzie go przechować do tego czasu? Może tam, gdzie jest Fabian? W kojcu interwencyjnym Emira? Chyba się chłopcy nie pokłócą?;-)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Niestety wycofuje moje deklaracje na Hero - pies sie nie znajduje a ja mam (i nadal zbieram) nowe bidy, nie moge mrozic pieniazkow, nie stac mnie na to.

Prosze wycofac moja jednorazowa 50zl, i obie stale (moja 10zl i corki 20zl)

Mam nadzieje ze psina sie znajdzie - powodzenia.

czemu az tak drastycznie?
a jak sie znajdzie w ten weekend...?
przeciez czekamy, az rodzice maciusia pojada do schronu; co innego gdyby sie okazalo, ze psa znowu nie ma, wtedy sie ew. mozna zniecierpliwic, ale poki co mamy nadzieje, ze jednak sie znajdzie;
wycofalas 3 swoje deklaracje i to bardzo stanowczo - mysle, ze powod jest jakis inny niz ten o ktorym napisalas, czyli inne deklaracje, (ktore dałas wiedzac przeciez, ze masz jeszcze te na hero); potem piszesz mgliscie o jakim szczegolnym momencie w ktorym pies sie niby ma znalezc - o co chodzi?

Posted

Szarotka napisał(a):
Deklaracje sa, ze tak powiem ochotnicze, wiec jak sie ktos chce wycofac, to nie ma sily.
Jak sie Hero pojawi, to powalcze dalej. :):)

alez ja to rozumiem, tylko motywacja wydala mi sie dziwna bo dajaca do zrozumienia, ze ktos kreci jakies lody na boku..., ale widze, ze tylko ja to tak zrozumialam wiec EOT

Posted

Napisał Emigrantka
Niestety wycofuje moje deklaracje na Hero - pies sie nie znajduje a ja mam (i nadal zbieram) nowe bidy, nie moge mrozic pieniazkow, nie stac mnie na to.

Prosze wycofac moja jednorazowa 50zl, i obie stale (moja 10zl i corki 20zl)

Mam nadzieje ze psina sie znajdzie - powodzenia.

:shake:

Posted

Emigrantka - ale dlaczego się złościsz? Przecież to chyba niczyja wina nie jest, że psiaka się nie udało znaleźć. Twój ton jest bardzo dziwny. Jasna sprawa, że szkoda trzymać pieniędzy, ale chyba można póki co dawać na innego, a jak Hero wróci to na niego. Albo nawet jeśli nie to ten ton i tak jest beznadziejny - ze skrajnej radości i miłości przeskakujesz w skrajną złość i pretensję - jak dziecko.

A teraz odnośnie Hero i jego wyciągnięcia - Tolu, czy to Ty się zajmujesz jego hotelikowaniem? Bo pytam już dwa razy i nie wiem w końcu co gdyby Hero się znalazł. Czy w ogóle jego można wyciągać, skoro nie ma miejsca w które może się udać?

Posted

U Jamora zwalnia sie pare miejsc, bo sie psy do domow wybieraja, wiec gdyby Hero sie znalazl to mozna zaczac szukac miejsca w hotelu, gdyby funia miejsca nie mogla wygospodarowac. Jest tylko kwestia, zeby psa wyciagnac ze schronu.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Emigrantka - ale dlaczego się złościsz? Przecież to chyba niczyja wina nie jest, że psiaka się nie udało znaleźć. Twój ton jest bardzo dziwny. Jasna sprawa, że szkoda trzymać pieniędzy, ale chyba można póki co dawać na innego, a jak Hero wróci to na niego. Albo nawet jeśli nie to ten ton i tak jest beznadziejny - ze skrajnej radości i miłości przeskakujesz w skrajną złość i pretensję - jak dziecko.
A teraz odnośnie Hero i jego wyciągnięcia - Tolu, czy to Ty się zajmujesz jego hotelikowaniem? Bo pytam już dwa razy i nie wiem w końcu co gdyby Hero się znalazł. Czy w ogóle jego można wyciągać, skoro nie ma miejsca w które może się udać?

Pisala juz w tej sprawie do mnie Szarotka - odpowiedzialam na pv i ma to przeslac Tobie.
Ja miejsca nie mam - u fabiana siedzi sunia, wszystko zajęte.
Gdyby u nas bylo miejsce, to Lady z mojego podpisu nie siadzialaby w obórce