Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotko włosogłówka to wstrętny pasożyt ,który siedzi w tobie we mnie i w bianceO.
Są zielarki ,które stosują napary po których one wyłaża ,na plecach i na policzkach ,Tak nie dawno zrobiła moja koleżanka i jej dziecku wyłaziło tego mnóstwo ,zielarka goliła to maszynka po plecach .Wygląda to jak zasechniety silikon długie i ciągnące !!!!!!!!!!! .Chyba siedzą w mięsniach .
Bianka O jest lekarzem zaraz mnie opieprzy

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotko golenie włosogłówek i wożenie koszulek do baby, to jest panaceum w Polsce na każde nieszczęście i chorobę.
Gdzie rozum mówi jedno, a wiara w rzeczy irracjonalne zupełnie co innego, tam tylko to pozostaje od co najmniej 200 lat.

Posted

[quote name='funia']Szarotko włosogłówka to wstrętny pasożyt ,który siedzi w tobie we mnie i w bianceO.
Są zielarki ,które stosują napary po których one wyłaża ,na plecach i na policzkach ,Tak nie dawno zrobiła moja koleżanka i jej dziecku wyłaziło tego mnóstwo ,zielarka goliła to maszynka po plecach .Wygląda to jak zasechniety silikon długie i ciągnące !!!!!!!!!!! .Chyba siedzą w mięsniach .
Bianka O jest lekarzem zaraz mnie opieprzy[/QUOTE]

Nie kochana funiu, nie opieprzę Cię:mad:
Tylko Ci te włosogłówki z Józiem przy następnej wizycie z przyjemnością zgolimy. Jemu zostawię miejsca odpowiednie do jego specjalizacji. Masz to jak w banku :diabloti:

Posted

Wiesz dobrze funiu, że w naszej piwniczce znajdą się takie napary, że włosogłówki wyjdą Ci którędy tylko będzie to możliwe i niemożliwe. Dla dobra Hero, żebyś go w końcu odnalazła będziemy je na Tobie golić, właśnie poinformowałam o tym Józia. Nie może się doczekać :evil_lol:

Posted

Hm poszukam o wlosglowkach :):)
Jestem Zootechnik z zawodu, ale taki niepraktykujacy.
Jak by tak bylo, ze lekaze wszystko wiedza, to lekaze by nie chorowali :):) pewnie sie Biance naraze, ale mialam w rodzinie lekazy i sporo znajomych. Stram sie trzymac umysl otwarty na wszystko :):)
Medycyna ostatnio bardzo sie zmienia :):)

Posted

Na pewno nie Hero ,gwarantuję .

Przed chwilą wróciłam ze schronu .Niestety po Hero ani widu ani słychu ......
Są te psy ,które zamieszczone są w postach wyżej .
jest jeden nieszczęśnik ,który sobie wogóle nie radzi .
Pomyślcie coś ,ten pies to kupa nieszczęścia .Cały w zmianach skórnych ,chudy i ma coś z łapką moze odmrozona
Zaraz dam jego fotę .
Po prostu tragedia

Posted

[quote name='anawa']Tola, a ten na drugim zdjeciu to na pewno nie Hero?[/QUOTE]

Nie wiem, ale ja też mam wrażenie że jest w jego wyglądzie coś przypominającego Hero. Ale funia mówi że to na pewno nie on.

Posted

Myślę ,ze Hero mi wybaczy .Ten pies stoi zawsze z boku ,nikt koło niego......Jeśli jakiś pies przechodzi on sie wycofuje ,totalnie nie adopcyjny wizualnie (mówię o ludziach którzy przychodzą oglądać u nas psy )
Macie jakiś pomysł ?