funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szarotko włosogłówka to wstrętny pasożyt ,który siedzi w tobie we mnie i w bianceO. Są zielarki ,które stosują napary po których one wyłaża ,na plecach i na policzkach ,Tak nie dawno zrobiła moja koleżanka i jej dziecku wyłaziło tego mnóstwo ,zielarka goliła to maszynka po plecach .Wygląda to jak zasechniety silikon długie i ciągnące !!!!!!!!!!! .Chyba siedzą w mięsniach . Bianka O jest lekarzem zaraz mnie opieprzy Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O jesoo, ja na pewno tego nie mam................:-o Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Masz anawa tylko o ty nie wiesz ,a właściwie już wiesz:diabloti: Quote
bianka0 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szarotko golenie włosogłówek i wożenie koszulek do baby, to jest panaceum w Polsce na każde nieszczęście i chorobę. Gdzie rozum mówi jedno, a wiara w rzeczy irracjonalne zupełnie co innego, tam tylko to pozostaje od co najmniej 200 lat. Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wystarczy wpisać w google włosogłówka i heja .......... Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dorota no ale one wyłażą bo mi koleżanka mówiła ,wszystkim z całej rodziny powyłaziły .To co kłamałaby ? Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='funia']Masz anawa tylko o ty nie wiesz ,a właściwie już wiesz:diabloti:[/QUOTE] No bardzo Ci dziękuję!!! :eek2: Quote
bianka0 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='funia']Szarotko włosogłówka to wstrętny pasożyt ,który siedzi w tobie we mnie i w bianceO. Są zielarki ,które stosują napary po których one wyłaża ,na plecach i na policzkach ,Tak nie dawno zrobiła moja koleżanka i jej dziecku wyłaziło tego mnóstwo ,zielarka goliła to maszynka po plecach .Wygląda to jak zasechniety silikon długie i ciągnące !!!!!!!!!!! .Chyba siedzą w mięsniach . Bianka O jest lekarzem zaraz mnie opieprzy[/QUOTE] Nie kochana funiu, nie opieprzę Cię:mad: Tylko Ci te włosogłówki z Józiem przy następnej wizycie z przyjemnością zgolimy. Jemu zostawię miejsca odpowiednie do jego specjalizacji. Masz to jak w banku :diabloti: Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oglądaj się jutro rano dobrze na plecach i twarzy ,tobie jak masz ich duzo mogą wyjśc bez naparów . Wyjdą dzięki sile twoich myśli .:hmmmm: Quote
funia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale się uśmiałam dobre ,dobre a tamtędy też włosogłówka by wylazła ? to już po 23 mozesz pisać Quote
bianka0 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wiesz dobrze funiu, że w naszej piwniczce znajdą się takie napary, że włosogłówki wyjdą Ci którędy tylko będzie to możliwe i niemożliwe. Dla dobra Hero, żebyś go w końcu odnalazła będziemy je na Tobie golić, właśnie poinformowałam o tym Józia. Nie może się doczekać :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hm poszukam o wlosglowkach :):) Jestem Zootechnik z zawodu, ale taki niepraktykujacy. Jak by tak bylo, ze lekaze wszystko wiedza, to lekaze by nie chorowali :):) pewnie sie Biance naraze, ale mialam w rodzinie lekazy i sporo znajomych. Stram sie trzymac umysl otwarty na wszystko :):) Medycyna ostatnio bardzo sie zmienia :):) Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 I jak znajdziecie Hero to sie godze na golenie :):) Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wczoraj bylam w schronie; nie ma Hero:shake: Jest ten pies I ten Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 boże co tu się dzieje!!!!! włosogłowka! poryczałam się ze smiechu i zaraz potem smutno bo hero zniknął, a może to tak na złość on nagle wyparował???????? Quote
ludwa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 a czy żzden pracownik nic nie moze powiedzieć czy Hero jest albo gdzie albo co się z nim stało? Chyba jest tam ktoś, kto kojarzy psy choć trochę.... Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tola, a ten na drugim zdjeciu to na pewno nie Hero? Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Na pewno nie Hero ,gwarantuję . Przed chwilą wróciłam ze schronu .Niestety po Hero ani widu ani słychu ...... Są te psy ,które zamieszczone są w postach wyżej . jest jeden nieszczęśnik ,który sobie wogóle nie radzi . Pomyślcie coś ,ten pies to kupa nieszczęścia .Cały w zmianach skórnych ,chudy i ma coś z łapką moze odmrozona Zaraz dam jego fotę . Po prostu tragedia Quote
bianka0 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='anawa']Tola, a ten na drugim zdjeciu to na pewno nie Hero?[/QUOTE] Nie wiem, ale ja też mam wrażenie że jest w jego wyglądzie coś przypominającego Hero. Ale funia mówi że to na pewno nie on. Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Myślę ,ze Hero mi wybaczy .Ten pies stoi zawsze z boku ,nikt koło niego......Jeśli jakiś pies przechodzi on sie wycofuje ,totalnie nie adopcyjny wizualnie (mówię o ludziach którzy przychodzą oglądać u nas psy ) Macie jakiś pomysł ? Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ten drugi bardzo podobny, ale hero ma jakby afryke biała na klacie Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dajcie juz spokój mówię wam ,ze ten drugi to też nie Hero .na milion:roll: Quote
funia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Trzeba optować już tylko za zagryzieniem lub roszadą w boksie i liczyć kiedyś na przypadek ,ze moze się znajdzie albo zamknięty w szpitaliku . Quote
Recommended Posts