Tola Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Ha, Muminek to psiak, w którym na zabój się mój mąż zakochał. Boję się czy nie zechce go przywlec ze schronu, bo dokuczał mi mocno jak go zobaczył. Porobię psiakom zdjęcia jeśli będzie można. Przed weekendem skontaktuję się z funią albo Tolą i obgadamy sprawę. A póki co - kto jeszcze jest z Zamościa?>[/QUOTE] W Muminku mozna sie zakochac; jak bedziecie to on jest w 3 boksie od konca po stronie psów. Tam jest jeszcze jeden popdobny mały piesek - tez biały, ale ma plamki na obu oczach. Muminek jest mniejszy od niego. Jak ostatnio bylam, to siedzial w budzie, nie wychodzil. Martwi mnie to, bo w dniu, kiedy robilam mu zdjecia nie wygladal dobrze, był jakis taki skulony:-( U nas zobaczysz tylko te psy, ktore sa na wybiegu; budy stoja wewnatrz budynku i niestety nic nie zobaczysz. Stąd ta trudnosc w dojrzeniu psa, ktory nie ma ochoty byc na zewnatrz... Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Szkoda, ze Rodzice Maciusia nie moga go wziac, moze by sie Macius ucieszyl :):) Quote
funia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tereso robię wszystko zeby już niedługo zacząć ,śnieg i wiatr zrobił robote .Zobacz\http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='funia']Tereso robię wszystko zeby już niedługo zacząć ,śnieg i wiatr zrobił robote .Zobacz\http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu A co to za reklamy hotelu na watku Hero:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anawa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)'] A póki co - kto jeszcze jest z Zamościa?> [quote name='Szarotka']Sacred Pirahnia i chyba widzialam jeszcze kogos. ala123 .......................... Quote
Tola Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Szarotka']Szkoda, ze Rodzice Maciusia nie moga go wziac, moze by sie Macius ucieszyl :):)[/QUOTE] A moze wezmą...... Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Trzymam za Rodzicow, zeby wzieli Muminka :):) Quote
Olga7 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja nadal wyczekuję wieści ,że Hero jednak żyje i da się go uratować ....Byle tylko byly to dobre wieści ... Quote
Olga7 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Przepraszam, że offuję dalej na wątku Hero, ale odpowiem tylko Oldze. Tu jest jej wątek, są fotki i tam dopisz swoją dekl. Dziękuję Ci serdecznnie!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/179511-MaA-a-terierkowata-sunia-bez-oczka-gryziona-w-boksie-PILNIE-SZUKA-FUNDUSZY-I-DT/page2 Dziękuje za doinformowanie Rodzicom Maciusia :) - już dotarlam do wątku też .z malym opóznieniem jednak ,bo tak raczej z doskoku ostatnio i stąd ten brak orientacji . Quote
kakadu Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='olga7']A ja nadal wyczekuję wieści ,że Hero jednak żyje i da się go uratować ....Byle tylko byly to dobre wieści ...[/QUOTE] oj tak..., tez trzymam kciuki :thumbs: to juz tak strasznie dlugo trwa... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale i Ala i Sacred Pirania są tam znane. No nic, pojedziemy sami. Tylko teraz proszę zastanówcie się (piszę do dziewczyn doświadczonych przeprawami z kierownikiem) czy lepiej udawać głupa i nic nie mówić o Hero czy też wziąć fotkę i prosić usilnie o tego psa? I czy tam można samemu chodzić czy będzie ktoś nad głową ciągle stał? Quote
Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Moze by sie mogly przebrac :):) Ja nie mam pojecia co zrobic?? Popatrz tez na biednego Muminka, bo on podobno niedomaga :(:( Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie wiem czy Muminek nie przyjedzie z nami. Mąż kategorycznie stwierdził, że go zabiera. Proszę o odpowiedź czy mi pozweolą pofotografować wszystkie psy :) Quote
Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja mam nadzieje, ze Muminek sie zalapie, tylko pamietajcie,ze sa dwa i ten prawdziwy to ten mniejszy. Dziewczyny robia zdjecia, to jakos sobie radza. Poza tym jak jedziesz z mezem to chyba masz wieksze szanse. Facet w tego typu miejscach napewno budzi wiekszy respekt. Czekam na Muminka :):) chociaz jeden. :):) To i moze Hero sie wreszcie znajdzie. :):) Quote
Tola Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Nie wiem czy Muminek nie przyjedzie z nami. Mąż kategorycznie stwierdził, że go zabiera. Proszę o odpowiedź czy mi pozweolą pofotografować wszystkie psy :) Zalezy na jakiego pracownika trafisz. Mma nadzieję, ze jedziesz w niedziele lub sobotę... Rodzice Maciusia - pytają o Ciebie na watku Muminka:cool3: Quote
Kaja i Aza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Rodzice Maciusia, schronisko nie jest zdaje sie prywatne, kazdy moze tam wejsc i kazdy powinnien moc zrobic zdjecia. Najlepiej tonem autorytatywnym zapowiedziec, ze bedziecie robic zdjecia, np. dla znajomej, ktora chce zaadoptowac psa a nie miala czasu przyjechac i robic swoje. No i niech sie w koncu Hero odnajdzie. Quote
agada Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak, ja tez myślę, że tam trzeba rzeczowo i stanowczo, aczkolwiek uprzejmie, ponieważ to zawsze trochę ogłupia takie chochoły:evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hihi, a jak na coś się nie zgodzą to mąż wejdzie do akcji, a z nim lepiej nie zadzierać, bo sadzi się mocno :))))) Tylko ciągle nie wiem czy lepiej zażądać wyszukania mi Herusia czy samemu nie wspominając nic szukać? Pytam tak upierdliwie, bo nie chcę mu zaszkodzić. Tola, dzięki za numer tel do Ciebie, być może przed wyjazdem w sobotę zadzwonię coś dopytać. Co mam zrobić z Herusiem gdyby się znalazł? (a zamierzam stanąć na rzęsach aby się tak stało), wziąć go do siebie a stąd będzie dalej do hoteliku wyruszał? Quote
Tola Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Hihi, a jak na coś się nie zgodzą to mąż wejdzie do akcji, a z nim lepiej nie zadzierać, bo sadzi się mocno :))))) Tylko ciągle nie wiem czy lepiej zażądać wyszukania mi Herusia czy samemu nie wspominając nic szukać? Pytam tak upierdliwie, bo nie chcę mu zaszkodzić. Tola, dzięki za numer tel do Ciebie, być może przed wyjazdem w sobotę zadzwonię coś dopytać. Co mam zrobić z Herusiem gdyby się znalazł? (a zamierzam stanąć na rzęsach aby się tak stało), wziąć go do siebie a stąd będzie dalej do hoteliku wyruszał? Wydaje mi się, ze lepiej wydrukowac to najlepsze zdjęcie (na trawie) i pokazac pracownikowi. Mozna wspomniec, ze byl w 3 boksie... Powodzenia!!! Quote
Szarotka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak znajdziesz to chyba go wez, bo a nuz sie znowu straci. Tylko nie wiem czy masz gdzie przetrzymac?????????bo deklaracje to na niego sa. :):) Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Niestety wycofuje moje deklaracje na Hero - pies sie nie znajduje a ja mam (i nadal zbieram) nowe bidy, nie moge mrozic pieniazkow, nie stac mnie na to. Prosze wycofac moja jednorazowa 50zl, i obie stale (moja 10zl i corki 20zl) Mam nadzieje ze psina sie znajdzie - powodzenia. Quote
Szarotka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Emigrantka napisał(a):Niestety wycofuje moje deklaracje na Hero - pies sie nie znajduje a ja mam (i nadal zbieram) nowe bidy, nie moge mrozic pieniazkow, nie stac mnie na to. Prosze wycofac moja jednorazowa 50zl, i obie stale (moja 10zl i corki 20zl) Mam nadzieje ze psina sie znajdzie - powodzenia. A nie ladnie .......... Quote
Recommended Posts