Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak, najważniejsze by był. Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Tak, najważniejsze by był. Drogie Rodzice dostaliscie pw ?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Taaaak!! Dostałam też od Toli od razu i już z nią ustalam :)\ Dzięki Szarotko za zaangażowanie!! Super, że Heruś biedny ma taką oddaną cioteczkę :) Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Taaaak!! Dostałam też od Toli od razu i już z nią ustalam :)\ Dzięki Szarotko za zaangażowanie!! Super, że Heruś biedny ma taką oddaną cioteczkę :) Bede jak Spartakus :):) Quote
lilk_a Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zapraszam na wątek onki z częstochowskiego schroniska Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Herus do gory :):) i daj sie znalezc :):) Quote
Kaja i Aza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Szarotka napisał(a):Bede jak Spartakus :):) I jak Rejtan tez. trzymam kciuki za Hero. Quote
funia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 przepraszam ,ze tak pózno wazne sprawy mnie zatrzymały ,Jesli tylko hero sie znajdzie ma u mnie miejsce od zaraz nawet jesli jeszcze hotelik nie ruszy Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 funia napisał(a):przepraszam ,ze tak pózno wazne sprawy mnie zatrzymały ,Jesli tylko hero sie znajdzie ma u mnie miejsce od zaraz nawet jesli jeszcze hotelik nie ruszy No to wreszcie mamy to o co walczyly miliony :):):) Quote
funia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie uwazam zeby procentowaly - cos mi sie tu nie podoba, nie wiem dokladnie co ale pewnie wyda sie w praniu. Mam nadzieje ze psina sie znajdzie tylko ciekawa jestem w jakim szcegolnym momencie. zacytowałam Emigrantkę ______________________________________________________________ Po prostu gdzie wejdzie tam robi złą atmosfere ,dla dobra psa opuść ten wątek . Cos jej tu nie pasuje ,tylko co !!??? Wiem Ktoraś z nas ukryła Hero i coś kombinuje .Bujcie sie wszystkie bo wyda sie w praniu .No po prostu załosne ..... Quote
funia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='funia']Nie uwazam zeby procentowaly - cos mi sie tu nie podoba, nie wiem dokladnie co ale pewnie wyda sie w praniu. Mam nadzieje ze psina sie znajdzie tylko ciekawa jestem w jakim szcegolnym momencie. zacytowałam Emigrantkę ______________________________________________________________ Po prostu gdzie wejdzie tam robi złą atmosfere ,dla dobra psa opuść ten wątek . Cos jej tu nie pasuje ,tylko co !!??? Wiem Ktoraś z nas ukryła Hero i coś kombinuje .Bójcie sie wszystkie bo wyda sie w praniu .No po prostu załosne .... Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Znalazlam Henia, zaraz mu zaloze watek. Faktycznie bida az piszczy. :(:( Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A do jakiego wojewodztwa mam go przypiac ?? Quote
furciaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kakadu napisał(a):czemu az tak drastycznie? a jak sie znajdzie w ten weekend...? przeciez czekamy, az rodzice maciusia pojada do schronu; co innego gdyby sie okazalo, ze psa znowu nie ma, wtedy sie ew. mozna zniecierpliwic, ale poki co mamy nadzieje, ze jednak sie znajdzie; wycofalas 3 swoje deklaracje i to bardzo stanowczo - mysle, ze powod jest jakis inny niz ten o ktorym napisalas, czyli inne deklaracje, (ktore dałas wiedzac przeciez, ze masz jeszcze te na hero); potem piszesz mgliscie o jakim szczegolnym momencie w ktorym pies sie niby ma znalezc - o co chodzi? Powody wycofania deklaracji Emi nie sa zadna tajemnica, wystarczy przyjzec sie jej podpisowi zeby zrozumiec. Emigrantka to pozytywnie zakrecona kobieta, z ogromna energia i specyficznym podejsciem do tematu...fakt potrafi byc szorstka i stanowcza ale jak narazie na dobre to wychodzi. Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Watek dla Biednego Henia tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Biedny-Henio-z-Zamoyskiego-Schroniska-Pomoc-pilnie-potrzebna?p=14094192#post14094192 Zapraszam :(:( :):) Quote
kakadu Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jak sie hero znajdzie to blagam o pw z nrem rach bo moge sie zaplątać... Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kakadu napisał(a):jak sie hero znajdzie to blagam o pw z nrem rach bo moge sie zaplątać... Nie boj zaby, napewno nie zapomne:):) Quote
andzia_F Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czekamy na Hero, mam nadzieję że się znajdzie!!! Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czekamy i szykujemy balange :):) Hero wybacz, zrobie malego offa: Stonka uratowala dwa pieski z dzialek. Stonka i pieski potrzebuja ludzi na watku: http://www.dogomania.pl/threads/178309-maja-szansAE-zbieramy-na-leczenie-na-sterylkAE-na-hotelik-na-nowe-zycie Quote
funia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Byłam dzisiaj i dobrze przejrzałam boks po boksie ,niestety ..... Jest ten bardzo do niego podobny .Pózniej wrzucę fotę Quote
andzia_F Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 I co teraz? Gdzie on się może podziewać? Quote
Recommended Posts