Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Anawa: Kodinka juz w nowym domku :):) mowilam, ze powinnysmy zalozyc agencje reklamowa :):)

Żartujesz?????? Poważnie????? No nie mów, że z mojego ogłoszenia.............. A jesli tak, to zapytaj na wątku, z jakiego portalu ludzie dzwonili. To ważne, żeby wiedzieć, skąd jest odzew.

Posted

[quote name='anawa']Żartujesz?????? Poważnie????? No nie mów, że z mojego ogłoszenia.............. A jesli tak, to zapytaj na wątku, z jakiego portalu ludzie dzwonili. To ważne, żeby wiedzieć, skąd jest odzew.

Zapytam :):) ale mnie sie wydaje, ze czasami to wystarczy pozytywna energia :):)
Pewnie brzmi dziwnie, ale mowie Ci :):) ze tak jest.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
zajrzyj i poczytaj:http://www.dogomania.pl/threads/139815-Kodinka-wrA-ciA-a-z-adopcji-PILNIE-POTRZEBNA-POMOC-NA-OPA-ACENIE-DT/page174

Posted

Szarotka napisał(a):
Tego nie wiem, bo mam problem ze znalezieniem kogos kto uzyczy konta i kto go wyciagnie ze schronu.:(:(

Deklaracje sa ,a nikt nie chce zajac sie finansami Henia i wyciagnac go ze Schronu ? ! To okropne :(

Posted

Ale przecież wcale nie ma deklaracji na Henia... Konto to w tym momencie najmniejszy problem, na pewno się ktoś znajdzie. Jednak chodzi o to, że jest tylko 70 zł stałych deklaracji, podczas gdy hotelik nawet po mniejszej kwocie licząc kosztuje 240 zł za 30-dniowy miesiąc. To jest problemem...