Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Trzeba wziac Fabina, zeby sie wypowiedzial. Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sytuacja nie jest jasna............... Quote
funia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To nie on ,bo Hero ma bialą plamkę na klacie i mini skarpetki Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kurde ... Aż się boję to napisać, ale ktoś musi być pierwszy - czyżby największy bohater schroniska, odważny obrońca uciśnionych, nawet tych większych od siebie psów - nie żył ??? :( :( :( Quote
funia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ewa moze zyje ale naprawdę gdzieś się zaszył ,nie raz tak już było:roll: Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ciekawe co sie z nim stalo ???????????????? Quote
stonka1125 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To byłby niestety nie pierwszy i nie ostatni pies który zniknął w zamojskim schronisku :( mam nadzieję że się zaszył gdzieś ........ Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Szukamy go od miesiąca ... tzn dziewczyny z Zamościa szukają, my dopingujemy, trzymamy kciuki i takie tam duperszwance powiedzmy sobie szczerze ... Zaczynam czarno to widzieć ... tym bardziej, że zabrany został jedyny przyjaciel Hero - Fabian. I pies mógł się psychicznie załamać. Ewa Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hero gdzie jestes????????????????????? Quote
anawa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 A jak tam Rodzice Maciusia? Juz byli w schronisku czy dopiero jutro? Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czekamy na wiesci. Hero masz sie znalezc..........bo nie recze za siebie ............... Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Niech on sie wreszcie znajdzie bo Szarotka calkiem sie rozsypie :( Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 I tak juz jestem chora 3 tygodnie albo dluzej. Hero help Quote
funia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No i ??jak tam Maciusiowi rodzice wiecie coś ? Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mam nadzieje, ze nie znikneli tak jak Hero.........to schronisko ma cos w sobie :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nie jest mi w ogóle do żartów. Tak jak pisałam na wątku Muminka i Henia sytuacja jest po prostu wstrząsająca. Psy w boksach ogólnych to masakra po prostu. Też zaczynam wierzyć, że Heruś został po prostu zagryziony :( Kto nie był nie zdaje sobie sprawy jak to strasznie wygląda - psy zagryzają się na oczach odwiedzających. Ja się poryczałam widząc to. W związku z tym zacytuję sama siebie z wątku Henia: "Jeśli Hero się znajdzie to ja choćbym miała go na dziesiątego wziąć to wezmę, a potem się będzie szukać czegoś dla niego, natomiast teraz proszę przenieśmy deklaracje na tą bidną Heniuśkę, bo psina będzie zagryziona " Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 pisałam to również na wątku Henia - powiedzieliśmny pracownikowi, że zapłacimy mu żeby tylko znalazł nam tego. No to chyba wydaje mi się, że mu powinno zależeć. Przetrząsał przy nas po kolei budy i boksy. W związku z tym pozxostaje wierzyć, że Hero już za TM, do tego rozszarpany, no chyba że w schronie psy rozpływają się w powietrzu, pracownicy specjalnie puszczają mimo uszu próby przekupstwa albo nie wiem co jeszcze :( Quote
E-S Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Nie jest mi w ogóle do żartów. Tak jak pisałam na wątku Muminka i Henia sytuacja jest po prostu wstrząsająca. Psy w boksach ogólnych to masakra po prostu. Też zaczynam wierzyć, że Heruś został po prostu zagryziony :( Kto nie był nie zdaje sobie sprawy jak to strasznie wygląda - psy zagryzają się na oczach odwiedzających. Ja się poryczałam widząc to. W związku z tym zacytuję sama siebie z wątku Henia: "Jeśli Hero się znajdzie to ja choćbym miała go na dziesiątego wziąć to wezmę, a potem się będzie szukać czegoś dla niego, natomiast teraz proszę przenieśmy deklaracje na tą bidną Heniuśkę, bo psina będzie zagryziona " Tak, schronisko w Zamościu jest jedynym, w którym i mnie przydarzyło się poryczeć ... a do miętkich nie należę i trochę wstrząsających miejsc w życiu zwiedziłam. Sytuacja psów tam to koszmar. Makabra. Nie da się na to patrzeć bez skrajnych emocji. Ewa Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Cos niesamowitego. :(:( Ja jeszcze wierze, ze moze Hero jest w izolatce. On mial w miare wysoka pozycje w stadzie. Henia trzeba wyciagnac. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 W izolatce? Nie sądzę, no chyba że cały zarząd i "pracownictwo" schronu chce za wszelką cenę i dla niewiadomych przyczyn go sobie zostawić. No jednak wydaje mi się, że zapropnowane pieniądze mają dla nich nieco wyższą wartość niż jakiś tam czarny psiak. Pracownik naprawdę przetrząsał te boksy od środka, więc w tym momencie byłoby to tylko i wyłącznie ich celowe działanie, co jest wiadomo bez sensu wyjaśnieniem. No niestety, ale ja jednak z przykrością obstaję przy swoim :( :( nawet nie wiesz jak bym chciała żeby on żył. Ale gdybyś to zobaczyła to byś miała dużo mniej złudzeń. Ja też nie rozumiałam funi i Toli do momentu gdy nie zobaczyłam tych biedaków walczących między sobą o zainteresowanie, szalejących jak gladiatorzy na polu walki. To przerażające !!!! :( Quote
Szarotka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Biedny Hero :(:(:(:(:(:( , a tak chcielismy go uratowac:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Panca Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 straszne to....biedny psiak....to nie tak mialo byc....ja powiem szczerze ze nie odwazylam sie wejsc do zamojskiego schronu jak przyjechalam po Fryzia..wystarczylo co mi Lidka naopowiadala....kiedy wreszcie tam zapanuje jakis lad,chocby wzgledny??? Quote
E-S Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Panca']straszne to....biedny psiak....to nie tak mialo byc....ja powiem szczerze ze nie odwazylam sie wejsc do zamojskiego schronu jak przyjechalam po Fryzia..wystarczylo co mi Lidka naopowiadala....kiedy wreszcie tam zapanuje jakis lad,chocby wzgledny??? Będę zgadywać: jak schronisko zlikwidują ? Jak wywalą cała ekipę i ktoś sensowny się tym zajmie? Bo nie sądzę, żeby bez 1 z tych dwóch wersji zdarzeń zmieniło się cokolwiek. Tak jest od wielu, wielu lat. Quote
Recommended Posts