UBOCZE Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 bianka0 napisał(a):Nie mogłam zabrać dwóch. Miejsce było przeznaczone dla Fokusa. Fabian musiał być zabrany ze względu na to, że jego godziny były policzone. Emir znalazł miejsce w kojcu interwencyjnym tylko dla Fabiana, a i to przebywał z suczką. A miejsce u funi dla Fabiana też było uproszone dodatkowo, w dwupaku z Fokusem. Żałuję że zdecydowałam się wyciągnąć Fabiana, albo mieliby szansę przeżyć razem, albo razem by zginęli. Dziewczyno, nawet tak nie pisz i nie oskarżaj się i nie tłumacz , bo to nie Ty powinnaś się tłumaczyć! Zdołałaś uratować z tej mordowni jednego z nich i chwała Ci za to!!! Skąd mogłaś przewidzieć, co będzie z następnym... To jakaś paranoja: ci, którzy ratują psiaki, obwiniają się i tłumaczą, a ci, którzy odpowiadają za tę kaźń, patrzą na okrucieństwo, pewnie sobie też kpią i się śmieją. Żeby spotkała ich za to kara!!! Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Miejmy nadzieje, ze sie znajdzie. Wiadomo, ze jak bysmy mogli, to bysmy wzieli wszystkie psy i tyle. Quote
Szarotka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Ingrid44']Przepraszam za Offa ale maly piesek umrze bez operacji. :( :( :( http://BUDRYSEK - pilna operacja!1200-1800zł do 03.03! Albo operacja albo śmierć z głodu!!!! :shake: Ingrid link nie dziala :):) Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam... słów mi brak na to, co się w Zamościu dzieje... zatkało mnie... Hero, jesteś gdzieś? Ja Ci miałam banerki robić... Link do wątku na który woła Was Ingrid jest w moim podpisie. Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Szarotka napisał(a):Ingrid link nie dziala :):) Wejdz przez moj banerek -ten ostatni. Quote
kakadu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a czy mozna ustalic kiedy ostatnio hero byl widziany? bo pamietam post ze bronil jeszcze jakiegos innego psa (nie pamietam imienia) wiec ktos go jeszcze po zabraniu fabiana widzial w klatce; potem byly wiesci od tego kierownika od siedmiu bolesci ze zostal "sprzedany 3 miesiace temu" to sie kupy nie trzyma.... Quote
funia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Na to co mówią w schronie nie należy w ogóle patrzeć .Oni gadaja dla gadania ,nie wiedzą i nie mają zupełnie orientacji czasowej ile pies jest ,kiedy z kwarantanny przyszedł . W zależności od potrzeby mówią "ten to świeży" .albo " stary długo siedzi"' Nadmieniam ze swieży to taki ,który jest od niedawna . Boksy im sie mylą a to dla tego ,ze na zwierzeta patrzą jak na przedmiot .Osoby chodzące do schronu są w stanie powiedzieć więcej niejednokrotnie o psiakach niż oni tam pracujący Quote
funia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A teraz dla poprawienia nastroju na tym smutnym wątku napiszę wam jak mi pan kierownik powiedział w lecie jak przyszłam do schronu i ćmokałam do psów. PROSZĘ PRZESTAĆ ĆMOKAĆ <BO JAK PANI ĆMOKA TO SIĘ PSY GRYZĄ > JA NA TO- A JAK INNI ĆMOKAJĄ TO SIĘ NIE GRYZĄ ??? PADA ODPOWIEDZ INNI> ĆMOKAJĄ TAK <ZE PSY SIĘ NIE GRYZĄ . Wogóle psy najbardziej się gryzły w historii schronu jak ja przychodze .To jest zdanie specjalisty Quote
anawa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jakoś mi sie nastrój nie poprawił...................... Quote
anawa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Strasznie mi przykro z powodu Hero chociaż nadal nie tracę nadziei. Mam nadzieje, że przy okazji każdej wizyty w schronie Ty i inne dziewczyny będziecie sie rozglądać.................. Quote
kakadu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='funia']A teraz dla poprawienia nastroju na tym smutnym wątku napiszę wam jak mi pan kierownik powiedział w lecie jak przyszłam do schronu i ćmokałam do psów. PROSZĘ PRZESTAĆ ĆMOKAĆ <BO JAK PANI ĆMOKA TO SIĘ PSY GRYZĄ > JA NA TO- A JAK INNI ĆMOKAJĄ TO SIĘ NIE GRYZĄ ??? PADA ODPOWIEDZ INNI> ĆMOKAJĄ TAK <ZE PSY SIĘ NIE GRYZĄ . Wogóle psy najbardziej się gryzły w historii schronu jak ja przychodze .To jest zdanie specjalisty boze, co za idiota!!! :crazyeye: Quote
Szarotka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No wiec, jak dalej nie trace nadziei, ze Hero sie znajdzie. !! Dziewczyny obiecaly, ze wrazie czege bez wzgeldu na wzglad go wyciagna i jak by co to ja im zyc nie dam. Teraz jednak moze pomozemy Heniowi, ktory ledwo przedzie w schronie w Zamosciu. Tu jest link: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Biedny-Henio-z-Zamoyskiego-Schroniska-Pomoc-pilnie-potrzebna?p=14094193#post14094193 Hero dalej jak sie znajdzie jest na pierwszym miejscu. Czyli kto przeniesie deklaracje z gwarancja, ze jak sie Hero znajdzie to tez zostanie wyciagniety. !!!!!!!!!! Quote
natalijo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jeśli macie na oku DT (przepraszam, ale narazie nie mam kiedy nawet zajrzeć na wątek) to zapłacę za pierwszy miesiąc. A Hero żyje i niedługo się znajdzie - innej opcji nie biorę pod uwagę - nie i już!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Natalijo, dziękujemy w imieniu biednego Henia! :) Niestety, Henio na razie szuka hoteliku... A deklaracje rosną, choć też jeszcze nie ma wystarczająco stałych. Quote
Szarotka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 natalijo napisał(a): A Hero żyje i niedługo się znajdzie - innej opcji nie biorę pod uwagę - nie i już!! Ja nie wiem czemu tez tak uwazam :):) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Szarotka napisał(a):Ja nie wiem czemu tez tak uwazam :):) A ja bym bardzo chciała, żeby tak było... Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Nie wiem czemu, ale wydaje mi sie, ze on sie znajdzie. Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wiara czyni cuda :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
anawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Szarotka napisał(a):Wiara czyni cuda :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Więc nie przestawajmy wierzyć i szukać :) Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wiesz juz tyle osob tyle razy szukalo, teraz trzeba poczekac, zeby sie sam zmaterializowal :):) Quote
Recommended Posts