Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka0 napisał(a):
Nie mogłam zabrać dwóch. Miejsce było przeznaczone dla Fokusa. Fabian musiał być zabrany ze względu na to, że jego godziny były policzone. Emir znalazł miejsce w kojcu interwencyjnym tylko dla Fabiana, a i to przebywał z suczką. A miejsce u funi dla Fabiana też było uproszone dodatkowo, w dwupaku z Fokusem.
Żałuję że zdecydowałam się wyciągnąć Fabiana, albo mieliby szansę przeżyć razem, albo razem by zginęli.

Dziewczyno, nawet tak nie pisz i nie oskarżaj się i nie tłumacz , bo to nie Ty powinnaś się tłumaczyć! Zdołałaś uratować z tej mordowni jednego z nich i chwała Ci za to!!! Skąd mogłaś przewidzieć, co będzie z następnym...

To jakaś paranoja: ci, którzy ratują psiaki, obwiniają się i tłumaczą, a ci, którzy odpowiadają za tę kaźń, patrzą na okrucieństwo, pewnie sobie też kpią i się śmieją. Żeby spotkała ich za to kara!!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy mozna ustalic kiedy ostatnio hero byl widziany? bo pamietam post ze bronil jeszcze jakiegos innego psa (nie pamietam imienia) wiec ktos go jeszcze po zabraniu fabiana widzial w klatce; potem byly wiesci od tego kierownika od siedmiu bolesci ze zostal "sprzedany 3 miesiace temu" to sie kupy nie trzyma....

Posted

Na to co mówią w schronie nie należy w ogóle patrzeć .Oni gadaja dla gadania ,nie wiedzą i nie mają zupełnie orientacji czasowej ile pies jest ,kiedy z kwarantanny przyszedł .
W zależności od potrzeby mówią "ten to świeży" .albo " stary długo siedzi"'
Nadmieniam ze swieży to taki ,który jest od niedawna .
Boksy im sie mylą a to dla tego ,ze na zwierzeta patrzą jak na przedmiot .Osoby chodzące do schronu są w stanie powiedzieć więcej niejednokrotnie o psiakach niż oni tam pracujący

Posted

A teraz dla poprawienia nastroju na tym smutnym wątku napiszę wam jak mi pan kierownik powiedział w lecie jak przyszłam do schronu i ćmokałam do psów.

PROSZĘ PRZESTAĆ ĆMOKAĆ <BO JAK PANI ĆMOKA TO SIĘ PSY GRYZĄ >
JA NA TO- A JAK INNI ĆMOKAJĄ TO SIĘ NIE GRYZĄ ???
PADA ODPOWIEDZ INNI> ĆMOKAJĄ TAK <ZE PSY SIĘ NIE GRYZĄ .
Wogóle psy najbardziej się gryzły w historii schronu jak ja przychodze .To jest zdanie specjalisty

Posted

Strasznie mi przykro z powodu Hero chociaż nadal nie tracę nadziei. Mam nadzieje, że przy okazji każdej wizyty w schronie Ty i inne dziewczyny będziecie sie rozglądać..................

Posted

[quote name='funia']A teraz dla poprawienia nastroju na tym smutnym wątku napiszę wam jak mi pan kierownik powiedział w lecie jak przyszłam do schronu i ćmokałam do psów.

PROSZĘ PRZESTAĆ ĆMOKAĆ <BO JAK PANI ĆMOKA TO SIĘ PSY GRYZĄ >
JA NA TO- A JAK INNI ĆMOKAJĄ TO SIĘ NIE GRYZĄ ???
PADA ODPOWIEDZ INNI> ĆMOKAJĄ TAK <ZE PSY SIĘ NIE GRYZĄ .
Wogóle psy najbardziej się gryzły w historii schronu jak ja przychodze .To jest zdanie specjalisty
boze, co za idiota!!! :crazyeye:

Posted

No wiec, jak dalej nie trace nadziei, ze Hero sie znajdzie. !!
Dziewczyny obiecaly, ze wrazie czege bez wzgeldu na wzglad go wyciagna i jak by co to ja im zyc nie dam.
Teraz jednak moze pomozemy Heniowi, ktory ledwo przedzie w schronie w Zamosciu.
Tu jest link: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Biedny-Henio-z-Zamoyskiego-Schroniska-Pomoc-pilnie-potrzebna?p=14094193#post14094193

Hero dalej jak sie znajdzie jest na pierwszym miejscu.
Czyli kto przeniesie deklaracje z gwarancja, ze jak sie Hero znajdzie to tez zostanie wyciagniety. !!!!!!!!!!

Posted

Jeśli macie na oku DT (przepraszam, ale narazie nie mam kiedy nawet zajrzeć na wątek) to zapłacę za pierwszy miesiąc.

A Hero żyje i niedługo się znajdzie - innej opcji nie biorę pod uwagę - nie i już!!

Posted

Szarotka napisał(a):
Wiara czyni cuda :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Więc nie przestawajmy wierzyć i szukać :)