Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomosci o Bubulcu od Anetki :multi:

Od: "Aneta"
Data: Pt Września 17 2010, 8:57 am
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Pieniążki dosżły - dziękuję!
Buba ma sie dobrze. Lubi inne pys a najbardziej lubi mojego męża..... kocha go i kocha nasze dwie kozy. Te ostatnie to dla niej nowośc!!!! Stoi , przygląda sie , obserwuje .
Jest bardzo miłym psem.
Ma znaczna nadwagę dlatego obecnie leci na karmie na obaysyty z royala . Chudnie - na razie niewiele ale jednak traci na wadze. Trzeba ja odchudzić bo jej serce wysiadzie.
Cieplutko pozdrawiamy z Katowic - Aneta

Posted

Szkoda, że Anetka nie widziała Buby jak przyjechała do mnie i ważyła 21 kg. Wtedy to była nadwaga. Jak wyjeżdżała odemnie ważyła juz tylko 15,5 kg. Ja wiem, ze dla Buby idealna waga to ok 11kg ale i tak dużo się udało przez pół roku pobytu u mnie.
A to, że Bubson jest miłym psem to ja wiem. Jeżeli tylko się schyliłam, żeby pogłaskac jakiegoś psa, zawsze pierwsza do głaskania była Buba.
Czy wiadomo już coś o terminie wyjazdu Buby? O innego psa napewno bardziej bym się martwiła /te zmiany domów/ ale Buba ma batrdzo pogodne usposobienie i dzielnie sobie wszedzie stara się radzic.

Posted

Anna, pisalam Anetce, ze Buba byla 5 kg grubsza niz jest teraz i ze tak jak obecnie wyglada to jest naprawde super ! Buba powinna byc w swoim domu juz za ok. 3 tygodnie. Panstwo od Buby dopytuja o nia i dzisiaj bede do nich pisac.

• 3 weeks later...
Posted

Buba wazy juz mniej niz 12 kg, biega za pileczka, poluje na zaskronce. Kocha caly swiat , taka z niej sunia niezwykla.
Buba jak to Buba jedzie w kabinie i chrapie. Niedlugo bedzie juz w domu. Jak tylko dostane zdjecia, wstawie na watek.

Dziekuje BARDZO Anetce i Jej Mezowi za wspaniala opieke i milosc, jaka otoczyli mielecka kluske :Rose: :Rose:

Posted

Bubson,wiele samozaparcia musiały mieć Twoje Panie,ty z tym wiecznym apetytem/jak ja/tez.Szczęscia malutka,pamietaj podaj łapke na powitanie i....juz są" ugotowani"

Posted

Ona ma normalnie wcięcie w "tali":diabloti:Te chudzienkie nózki juz nie musza nosic tego wielkiego cielska,teraz normalny pies,na normalnych nóżkach.Az sie wierzyc nie chce,ze9 kg mniej....