Emigrantka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Bylam tydzien poza domem i bez netu - co u Bubsona slychac? Nie przytyla mam nadzieje.... Quote
Ulka18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wiadomosci o Bubulcu od Anetki :multi: Od: "Aneta" Data: Pt Września 17 2010, 8:57 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Pieniążki dosżły - dziękuję! Buba ma sie dobrze. Lubi inne pys a najbardziej lubi mojego męża..... kocha go i kocha nasze dwie kozy. Te ostatnie to dla niej nowośc!!!! Stoi , przygląda sie , obserwuje . Jest bardzo miłym psem. Ma znaczna nadwagę dlatego obecnie leci na karmie na obaysyty z royala . Chudnie - na razie niewiele ale jednak traci na wadze. Trzeba ja odchudzić bo jej serce wysiadzie. Cieplutko pozdrawiamy z Katowic - Aneta Quote
MagdaNS Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Dzięki za wieści, a przede wszystkim dzięki dla Anetki, że się nie daje pięknym oczkom łakomczuszka ;) Quote
AnnaA Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Szkoda, że Anetka nie widziała Buby jak przyjechała do mnie i ważyła 21 kg. Wtedy to była nadwaga. Jak wyjeżdżała odemnie ważyła juz tylko 15,5 kg. Ja wiem, ze dla Buby idealna waga to ok 11kg ale i tak dużo się udało przez pół roku pobytu u mnie. A to, że Bubson jest miłym psem to ja wiem. Jeżeli tylko się schyliłam, żeby pogłaskac jakiegoś psa, zawsze pierwsza do głaskania była Buba. Czy wiadomo już coś o terminie wyjazdu Buby? O innego psa napewno bardziej bym się martwiła /te zmiany domów/ ale Buba ma batrdzo pogodne usposobienie i dzielnie sobie wszedzie stara się radzic. Quote
Ulka18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Anna, pisalam Anetce, ze Buba byla 5 kg grubsza niz jest teraz i ze tak jak obecnie wyglada to jest naprawde super ! Buba powinna byc w swoim domu juz za ok. 3 tygodnie. Panstwo od Buby dopytuja o nia i dzisiaj bede do nich pisac. Quote
Emigrantka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 To super wiadomosci..... Dajcie znac jak bede wygladaly koszty do splacenia po wyjezdzie Buby do jej domku i co/ile/komu - bede kombinowac jak to splacic. Bubcia trzymaj sie ..... Quote
kaskadaffik Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Super, że Bubsonek ma się dobrze i domek już niedaleko :) Quote
halcia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nadwaga:evil_lol:teraz...teraz to juz troche nadmiaru:eviltong:Podziekowania dla anetki od wszystkich Quote
Ulka18 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Buba wazy juz mniej niz 12 kg, biega za pileczka, poluje na zaskronce. Kocha caly swiat , taka z niej sunia niezwykla. Buba jak to Buba jedzie w kabinie i chrapie. Niedlugo bedzie juz w domu. Jak tylko dostane zdjecia, wstawie na watek. Dziekuje BARDZO Anetce i Jej Mezowi za wspaniala opieke i milosc, jaka otoczyli mielecka kluske :Rose: :Rose: Quote
Reno2001 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wow, 12 kg robi wrażenie. Pewnie nie poznam suni na fotkach :) Quote
halcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Bubson,wiele samozaparcia musiały mieć Twoje Panie,ty z tym wiecznym apetytem/jak ja/tez.Szczęscia malutka,pamietaj podaj łapke na powitanie i....juz są" ugotowani" Quote
MagdaNS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Buba, jak wspaniale się czyta takie wieści o Tobie!!! Wzruszyłam się normalnie :) Quote
Dzika_Figa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Buba... super, że tak schudłaś! Powodzenia! Quote
eloise Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 uśmiechnięta od samego wejścia- co za pies :) Quote
malibo57 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Moim zdaniem, tylko pół psa pojechało - gdzie reszta? Quote
Ra_dunia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Chudzinka z Buby normalnie :) Opiekunki Bubsona odwaliły kawał porządnej roboty :D Quote
halcia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ona ma normalnie wcięcie w "tali":diabloti:Te chudzienkie nózki juz nie musza nosic tego wielkiego cielska,teraz normalny pies,na normalnych nóżkach.Az sie wierzyc nie chce,ze9 kg mniej.... Quote
Recommended Posts