Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

No to teraz czytajcie same superlatywy o zlotej BUBIE :iloveyou:

Data: Pn Października 11 2010, 3:43 pm

jaaaadoch!!!!!!!!!!! mennoooooo...........hab noch keine zeit gehabt zu schreiben. ich habe nämlich am samstag einen neuen hund bekommen.da ist man erst mal etwas beschäftigt!!!!!!!!!!!!!
*grins*

aaaalso!!!!!!! buba?????.........achsooooo du meinst meinen schatten!!!! :-) jaja dem gehts gut!!!!!! hihi....sie ist so goldig.buba ist ein klebestreifen :-) es klebt regelrecht an mir
dran.wohin ich auch gehe.sie hat sicher ganz dolle verlustängste!!!!! also der samstag war noch recht chaotisch.die rudeleinführung lief erste sahne.
aber buba ist heeeektisch!!!!!!!! uaahhhhhh.......was für ein gewusel!!!!!!! gestern wars dann schon bissi besser! :-) das wird schon alles!

wenn sie ein schildrüsenpatient ist,dann ist das klar das sie so hektisch ist.schildrüse ist entweder fast am einschlafen oder eben hektisch.je nach dem ob unter oder oberfunktion!

ich schlafe im moment im wohnzi auf der couch bei den hunden. unsre couch ist äusserst unbequem.mein rücken.....aua!!!!!!! ich mach mir also die kochen krumm,und wer kommt heute morgen ausm schlafzimmer gewackelt .........die buba!!!!!!!!! ;-)

die dachte sich wohl,auf der unbequemen couch schlaf ich nicht.da ist ein ganzen bett frei.toll!!!! ;-)

buba liiiiiiebt gassi:-) und das klappt auch sehr gut.

sie ist echt voll goldig :-)))) sie wird die neue kuschelprinzessin. die erste nacht hat sie auf mir verbracht.noch bisschen mehr nähe und ich müsste sagen in mir.sie ist sehr menschenbezogen.ganz doll viel körperkontakt. :-)

bilder folgen.........herzliche grüsse vera und die fellengel :-)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooooo!Napatrzyłam sie na tekst,dobrze,żetyle usmieszków miedzynarodowych,jednoznacznych:diabloti::evil_lol:Bubson doczekałaś!!!!!!Doczekałaś:multi::multi::multi:damo!

Posted

Zdjecia Buby sa, wiadomosc sa. A gdzie te wszystkie niedowiarki krytykujace niemieckie domy :???: Jakby sie cos nie udalo, to bylaby tu cala banda rozszarpujacych nas na kawalki.

Posted

Ja się strasznie cieszę. Buba jest szczupła, zgrabna, wygląda o połowę młodziej i paszcza jej się śmieje od ucha do ucha.
Należało się dziewczynie takie zakończenie tego przechodzenia z rąk do rąk.
Całe szczęście, że ona te zmiany przyjmowała bez większych stresów...
A teraz ma swój super dom, swoich ludzi, swoje psie stado i swoją kanapę!
Anno i Aneto - chwała Wam za to głodzenie Buby!
Laska z niej teraz taka, że klękajcie narody!
Nowa Pani pewnie zaskoczona - spodziewała się sporo szerszego psa... kto wie, może nawet cichutko w głębi duszy podejrzewa podmianę...

Posted

[quote name='Ulka18']No to teraz czytajcie same superlatywy o zlotej BUBIE :iloveyou:[/QUOTE]
Czytam i ni w ząb nie rozumiem, chyba czas najwyższy zacząć się uczyć niemieckiego, bo nawet zgadywanie mi idzie kiepsko :).
Ja się nie mogę po prostu napatrzeć na szczęśliwą odchudzoną Bubę, wprost nie ten sam pies!!! Talcott z góry też na pewno się cieszy :)

Posted

Madzia,czytaj same usmieszki....jak ja;)Wtedy wiadomo,ze super,a dlaczego?Bo Buba jest po prostu rewelacyjna:loveu:a te zdania to ja wyczuwam:cool3:;madra,przyjazna,usmiechnieta,bezstresowa,od razu kocha człowieka,nie jest tak brzydka jak by sie mogło wydawac.Rewelacyjna i juz!!!!

Posted

ja nie wszystko rozumiem, ale wyczytałam min., że: Buba jest kochana, Buba kocha człowieka, Buba chodzi za człowiekiem jak cień, Buba kocha trawę, Buba jest skarbeńkiem, Buba nie śpi na sofie, Buba śpi w łóżku, pierwszą noc Buba spała na swojej Pani, gdyby była jeszcze trochę bliżej, trzeba by powiedzieć, ze spała...w Pani :D

Posted

No to jak sypia na swojej Pani,to pani musi być wyjatkowo wdzięczna z odchudzenie Buby....inaczej by nie pospała,tylko walczyła o złapanie oddechu.Ja sie tak własnie budzę,z Nutką /18 kg/na sobie i wlepionymi w siebie oczami czy juz wstane i dam jedzonko.

Posted

Jakie wdzieczne pozy przybiera!Jak pomysle,tyle lat w budzie...nawet bez chęci wychodzenia z niej.Ona królewna pewnie czuła,ze doczeka wymarzonych warunków,dlatego ta pogoda ducha u nie przetrwała..