Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka - nie wiem kto ma jakie watpliwosci i z jakiej racji.

Buba jest wyadoptowana na mnie, ja ja utrzymywalam finansowo przez dosc dlugi okres czasu - ja jestem za.

Buba mieszkala u Anny - Anna jest za.

Wy opiekowalyscie sie Buba w schronie i tez jestescie za.

Ktos inny ma cos a tym temacie do powiedzanie? To ja chce wiedziec z jakiej racji....

Bubson - szerokiej drogi, dobrego zarelka, miekkiej trwaki do biegania, duzo rak do myziania w nowym domku....

Buba - tylko wyslij jakies zdjecie chociaz raz.... nam tutaj

Psico piekna - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.

Posted

[quote name='Ulka18']Jeszcze jest czas, zeby Bube zatrzymac. Jesli sa watpliwosci, Buba moze zostac w naszym eldorado pt. Polska.

Prosze o szybka decyzje czy odwolac wyjazd !
O rany, moglam nic nie pisac ! Ja po prostu jestem pesymistka i nie zwracajcie na mnie uwagi. Szerokiej drogi Bubson !

Posted

Buba spokojnie sobie jedzie wieziona przez dwóch wspaniałych opiekunów. Troszeczkę była zdziwiona, że ja zostałam ale dostała swoje ulubione dwa kocyki /fakt, że troszeczkę sfatygowane ale JEJ/, dostała dwie ulubione piszczące zabaweczki /potrafiła całymi dniami nosic je w zębach/ i zapas wody na drogę. Ma swoją osobistą obróżkę i smycz. Wszystkie te elementy zna i napewno dodadzą jej otuchy w nowym miejscu. A miejsce jest w 100% sprawdzone i najlepsze jakie się mogło Bubie trafic. Mam nadzieję, że moje wysiłki w jej odchudzaniu nie pójdą na marne - ona kocha jeśc.
Poza tym Buba jest bardzo dzielnym, mądrym i kochającym bez zastrzeżeń każdego człowieka psem. Jej się nie da nielubic.

Posted

Bubciu Kochana, łezka się w oku kręci ze wzruszenia!!! Jedź szczęśliwie maleńka i zgrabniuteńka psinko :) Będziemy czekać na zdjęcia, a cioteczka Talcott na pewno nad Tobą będzie czuwać!

Posted

Bubson pojechał w szeroki świat! I kto by pomyślał... Anno, dokonałaś cudu z wagą i figurką. Buba ma dodatkowy "kapitał" - zawsze się przyda na nowej drodze! Szerokiej, Bubson!

Posted

Ja wiem tylko tyle, że Buba już dawno /ok 15-tej/ została przekazana w odpowiednie ręce na których to rękach ma dotrzec do swoich nowych wlaścicieli. Myśle, ze nowe wiadomości to najwcześniej jutro.

Posted

Chodzilo mi, czy wszystko w porzadku z przekazaniem Buby. Po Bube sie juz szykuja i czekaja z niecierpliwoscia :

Data: Pt Sierpnia 27 2010, 5:52 pm

ich freue mich sehr auf buba :-)
natürlich gibt es fotos :-) und berichte wie sie sich einlebt. wir werden uns sehr gut um buba kümmern. sie wird schon sehnlichst erwartet :-)

och die kleine maus kommt mit ihren deckchen und lieblingsspielzeugen....ist das lieb! :-)

ich finde man sieht es buba an, dass sie eine ausergewöhnlich liebe hündin ist!
sie ist ein schatz,ich weiss es ! :-)

Posted

I czy Bubson siedzac wiele lat w budzie,przewidziała,ze taki swiat drogi zrobi?Wiecej niz niejeden człowiek.Ale będzie radości z pierwszych fotek.A Buba jak sie ucieszy,jak ją wreszcie z auta wypuszczą...:lol:

Posted

To ja taki wstyd przezywam z angielskim....na poziomie podstawowym,ale 6 lat...i nic.Do zięcia macham łapami,do jego mamy tez,choc oni Francuzi,ale angielski znaja:oops:

Posted

eloise napisał(a):
Rodzina czeka niecierpliwie, cieszą się, ze Bubson jedzie z wyprawką, obiecują zdjęcia i wiadomości, i są pewni, że Buba jest cudowna :)

Dzięki!
No spróbowaliby nie być pewni!
Toż oni nasz skarb narodowy dostają!

Posted

Oj tak z tymi językami jest, ja 6 lat miałam rozszerzony francuski, a dzisiaj ... szkoda gadać, jeszcze pisanego coś piąte przez dziesiąte zrozumiem, ale żeby gadać, to języka w gębie zapominam :)
Nasza kochana dobra Buba, będzie miała super domek :). Nasz skarb narodowy :)
Eloise, dzięki za tłumaczenie :)

Posted

Buba powinna być teraz Bob Budowniczy, bo sobie domek tam zbuduje od nowa;)

Nie byłam na wątku od początku, ale od jakiegoś czasu śledziłam zawzięcie. Baaaaaaaaaardzo się cieszę:multi:

I oczywiście będę czekać na nowe wieści, nawet po niemiecku jakoś się poświęci i przetłumaczy:cool3: