Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jeszcze jest czas, zeby Bube zatrzymac. Jesli sa watpliwosci, Buba moze zostac w naszym eldorado pt. Polska. Prosze o szybka decyzje czy odwolac wyjazd ! Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Podejrzewam,ze o mój głos tu chodzi....ja jastem rekami ,nogami i sercem ZA!Lepszego domku Buba w zyciu nie znajdzie! Quote
Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Chodzi o watpliwosci na poprzedniej stronie. Czekam na decyzje co robic! Quote
Emigrantka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Ulka - nie wiem kto ma jakie watpliwosci i z jakiej racji. Buba jest wyadoptowana na mnie, ja ja utrzymywalam finansowo przez dosc dlugi okres czasu - ja jestem za. Buba mieszkala u Anny - Anna jest za. Wy opiekowalyscie sie Buba w schronie i tez jestescie za. Ktos inny ma cos a tym temacie do powiedzanie? To ja chce wiedziec z jakiej racji.... Bubson - szerokiej drogi, dobrego zarelka, miekkiej trwaki do biegania, duzo rak do myziania w nowym domku.... Buba - tylko wyslij jakies zdjecie chociaz raz.... nam tutaj Psico piekna - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Quote
bela51 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Ulka18']Jeszcze jest czas, zeby Bube zatrzymac. Jesli sa watpliwosci, Buba moze zostac w naszym eldorado pt. Polska. Prosze o szybka decyzje czy odwolac wyjazd ! O rany, moglam nic nie pisac ! Ja po prostu jestem pesymistka i nie zwracajcie na mnie uwagi. Szerokiej drogi Bubson ! Quote
AnnaA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Buba spokojnie sobie jedzie wieziona przez dwóch wspaniałych opiekunów. Troszeczkę była zdziwiona, że ja zostałam ale dostała swoje ulubione dwa kocyki /fakt, że troszeczkę sfatygowane ale JEJ/, dostała dwie ulubione piszczące zabaweczki /potrafiła całymi dniami nosic je w zębach/ i zapas wody na drogę. Ma swoją osobistą obróżkę i smycz. Wszystkie te elementy zna i napewno dodadzą jej otuchy w nowym miejscu. A miejsce jest w 100% sprawdzone i najlepsze jakie się mogło Bubie trafic. Mam nadzieję, że moje wysiłki w jej odchudzaniu nie pójdą na marne - ona kocha jeśc. Poza tym Buba jest bardzo dzielnym, mądrym i kochającym bez zastrzeżeń każdego człowieka psem. Jej się nie da nielubic. Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bubson kochana,serduchem jestem przy tobie w tej podrózy,ty dzielna sunieczko-gwiazdeczko.Ale Talcot by sie cieszyła....ale moze to widzi.... Quote
Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Napisalam do Fundacji, ze Buba jedzie z kocykami i ulubionymi zabawkami. Prosilam o zdjecia jak najszybciej i jak najwiecej. Quote
MagdaNS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bubciu Kochana, łezka się w oku kręci ze wzruszenia!!! Jedź szczęśliwie maleńka i zgrabniuteńka psinko :) Będziemy czekać na zdjęcia, a cioteczka Talcott na pewno nad Tobą będzie czuwać! Quote
agusiazet Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zaglądnęłam, a tu takie super wieści:) Buba tylko szczęścia w nowym domku!!! Quote
Dzika_Figa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Szerokiej drogi Bubsonie! I czekamy na wieści od Ciebie... Quote
magenka1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Szerokiej drogi Bubsonka bądź szczęśliwa !!! Quote
malibo57 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bubson pojechał w szeroki świat! I kto by pomyślał... Anno, dokonałaś cudu z wagą i figurką. Buba ma dodatkowy "kapitał" - zawsze się przyda na nowej drodze! Szerokiej, Bubson! Quote
Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Anna nic nie pisze, takze zakladam, ze smutkuje po Bubie i ze wszystko w porzadku. Anetka tez nic nie pisze, wiec na pewno jada juz do DE. Quote
AnnaA Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja wiem tylko tyle, że Buba już dawno /ok 15-tej/ została przekazana w odpowiednie ręce na których to rękach ma dotrzec do swoich nowych wlaścicieli. Myśle, ze nowe wiadomości to najwcześniej jutro. Quote
Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Chodzilo mi, czy wszystko w porzadku z przekazaniem Buby. Po Bube sie juz szykuja i czekaja z niecierpliwoscia : Data: Pt Sierpnia 27 2010, 5:52 pm ich freue mich sehr auf buba :-) natürlich gibt es fotos :-) und berichte wie sie sich einlebt. wir werden uns sehr gut um buba kümmern. sie wird schon sehnlichst erwartet :-) och die kleine maus kommt mit ihren deckchen und lieblingsspielzeugen....ist das lieb! :-) ich finde man sieht es buba an, dass sie eine ausergewöhnlich liebe hündin ist! sie ist ein schatz,ich weiss es ! :-) Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 I czy Bubson siedzac wiele lat w budzie,przewidziała,ze taki swiat drogi zrobi?Wiecej niz niejeden człowiek.Ale będzie radości z pierwszych fotek.A Buba jak sie ucieszy,jak ją wreszcie z auta wypuszczą...:lol: Quote
Dzika_Figa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ulka, Ty tłumacz te niemieckie wiadomości bo nic nie rozumiem ;-) Aż wstyd się przyznać, kiedyś, w szkole, uczyłam się niemieckiego... na poziomie rozszerzonym... Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 To ja taki wstyd przezywam z angielskim....na poziomie podstawowym,ale 6 lat...i nic.Do zięcia macham łapami,do jego mamy tez,choc oni Francuzi,ale angielski znaja:oops: Quote
eloise Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Rodzina czeka niecierpliwie, cieszą się, ze Bubson jedzie z wyprawką, obiecują zdjęcia i wiadomości, i są pewni, że Buba jest cudowna :) Quote
Dzika_Figa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 eloise napisał(a):Rodzina czeka niecierpliwie, cieszą się, ze Bubson jedzie z wyprawką, obiecują zdjęcia i wiadomości, i są pewni, że Buba jest cudowna :) Dzięki! No spróbowaliby nie być pewni! Toż oni nasz skarb narodowy dostają! Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Pieknie to ujęłas Dzika Figo!:lol:Eloise dziekujemy!:multi:Utytułowana ta nasza gwiazda...:eviltong: Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A ja trzymając kciuki za podróż do kolegów Bubsonowych mieleckich zaprosze :) http://www.dogomania.pl/threads/191547-Zabawki-ciuszki-psie-kocie-co-tu-nie-ma-!!na-Mielec-06.09-%29 Quote
MagdaNS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Oj tak z tymi językami jest, ja 6 lat miałam rozszerzony francuski, a dzisiaj ... szkoda gadać, jeszcze pisanego coś piąte przez dziesiąte zrozumiem, ale żeby gadać, to języka w gębie zapominam :) Nasza kochana dobra Buba, będzie miała super domek :). Nasz skarb narodowy :) Eloise, dzięki za tłumaczenie :) Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Buba powinna być teraz Bob Budowniczy, bo sobie domek tam zbuduje od nowa;) Nie byłam na wątku od początku, ale od jakiegoś czasu śledziłam zawzięcie. Baaaaaaaaaardzo się cieszę:multi: I oczywiście będę czekać na nowe wieści, nawet po niemiecku jakoś się poświęci i przetłumaczy:cool3: Quote
Recommended Posts