Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Transport jest organizowany jak sie zbierze kilka psow do wyjazdu, na pewno jest rzadziej niz co miesiac, ale akurat ten nastepny wypadnie mniej wiecej za taki czas.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale się porobiło...
Tylko niech rzeczywiście Buby nie przekarmią. Jak dla mnie to nawet to 200 gr mogło być za dużo ;) więc AnnaA nie martw się, ja bym pewnie Bubę jeszcze bardziej głodziła :D

Posted

O, kurczę! Ra_dunia, jesteś krwiożercza wręcz;-) Nie przesadzajcie z tym odchudzaniem, Buba nie jest nastolatką, żeby jej to nie zaszkodziło. Ostatnio zbił mnie z pantałyku dr Niziołek - twierdził, że psów chorych na serce, np., nie wolno odchudzać, bo one mają zmieniony metabolizm i wręcz potrzebują "zapasów".

Posted

Buba ma badania zrobione właśnie przez Malibo z których wynika, że serducho to ona ma OK. Proszę więc bardzo nie usprawiedliwiac "dokarmiania" Buby. Buba najbardziej kocha człowieka i tylko troszeczkę bardziej kocha jeśc. Za tym swoim uwielbieniem człowieka może się też kryc wyrachowanie. Ona może sobie po cichutku myślec: "polecę, może dadzą coś dobrego?".

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Bubia pewnie też nie cierpi ;) ale co ma bidula robić? Przecież lodówki sama sobie nie otworzy...

nie wiadomo ;) przecież ona WSZYSTKO umie :)

Posted

Po pierwsze, Anetka musi się zorientowac w kosztach na utrzymanie Buby. Myślę, że to potrwa do czasu aż Buba pojedzie już do swojego domlu. Jednym słowem priorytetem są koszty u Anetki.
Moje koszty utrzymania Buby za sierpień i koszty weta przed wyjazdem pokryła Emi. Pozostały koszty paliwa do Katowic za które zapłaciłam 190 zł. Robimy bazarek /robi BeataM bo ja nie umiem/. Zobaczymy ile się uda uskładac.
Jednym słowem czekamy na rozliczenie kosztów utrzymania u Anetki. Jeszcze raz serdecznie Anetce dziękujemy, że podjęła się przetrzymania Buby.

Posted

Słuchajcie, żeby pieniądze przyznane Bubie przez Skarpetę nie przepadły, muszę jutro - pojutrze zrobić przelew dla Buby, bo wrócą do puli Skarpety im. Talcott. Komu je wysłać?

Posted

A może są jakieś wiadomości o Bubie? Bardzo się martwię, żeby nie wrzuciła paru kg. Tak się starałam ją odchudzic i napewno było jej lżej sie poruszac. Mam nadzieję, że Anetka i jej TZ nie ulegną jej błagającym o żarełko oczkom.

Posted

MagdaNS napisał(a):
Słuchajcie, żeby pieniądze przyznane Bubie przez Skarpetę nie przepadły, muszę jutro - pojutrze zrobić przelew dla Buby, bo wrócą do puli Skarpety im. Talcott. Komu je wysłać?

Ciocie zapomniały to zrobić... Ale Buba na pewno jest bardzo wdzięczna!!! Oby jej nie poszło w boczki