Ulka18 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Transport jest organizowany jak sie zbierze kilka psow do wyjazdu, na pewno jest rzadziej niz co miesiac, ale akurat ten nastepny wypadnie mniej wiecej za taki czas. Quote
Ra_dunia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ale się porobiło... Tylko niech rzeczywiście Buby nie przekarmią. Jak dla mnie to nawet to 200 gr mogło być za dużo ;) więc AnnaA nie martw się, ja bym pewnie Bubę jeszcze bardziej głodziła :D Quote
malibo57 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 O, kurczę! Ra_dunia, jesteś krwiożercza wręcz;-) Nie przesadzajcie z tym odchudzaniem, Buba nie jest nastolatką, żeby jej to nie zaszkodziło. Ostatnio zbił mnie z pantałyku dr Niziołek - twierdził, że psów chorych na serce, np., nie wolno odchudzać, bo one mają zmieniony metabolizm i wręcz potrzebują "zapasów". Quote
Ulka18 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Maz Anetki na pewno nie da Bubie zginac 'z glodu'. Naprawde Anetka i Jej TZ pokochali Bubona, przeciez jej sie nie da nie kochac. Taka niezwykla suczka. Quote
AnnaA Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Buba ma badania zrobione właśnie przez Malibo z których wynika, że serducho to ona ma OK. Proszę więc bardzo nie usprawiedliwiac "dokarmiania" Buby. Buba najbardziej kocha człowieka i tylko troszeczkę bardziej kocha jeśc. Za tym swoim uwielbieniem człowieka może się też kryc wyrachowanie. Ona może sobie po cichutku myślec: "polecę, może dadzą coś dobrego?". Quote
marta0731 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Mała spryciucha... Swoją drogą ja podziwiam, bo ja nie cierpię jak mi burczy w brzuchu...:roll::razz: Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bubia pewnie też nie cierpi ;) ale co ma bidula robić? Przecież lodówki sama sobie nie otworzy... Quote
eloise Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ra_dunia napisał(a):Bubia pewnie też nie cierpi ;) ale co ma bidula robić? Przecież lodówki sama sobie nie otworzy... nie wiadomo ;) przecież ona WSZYSTKO umie :) Quote
bullterrierka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 dostałam od Anny piękne książki na bazarek,dorzucę jeszcze kilka rzeczy od siebie i bazarek zostanie wystawiony na początku przyszłego tygodnia. Jaka kwota została do zwrotu Annie za transport Buby? Quote
AnnaA Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ty się nie martw o kwotę jaka jest potrzebna. Każda kwota zawsze będzie dobra. Jak uskłada się więcej to przeznaczymy na inne bidy. Quote
bullterrierka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='AnnaA']Ty się nie martw o kwotę jaka jest potrzebna. Każda kwota zawsze będzie dobra. Jak uskłada się więcej to przeznaczymy na inne bidy.[/QUOTE] ja się martwię,żeby nie zabrakło:roll: Quote
MagdaNS Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A ja przypominam, że czekam na numer konta,komu przelać 100 zł przyznane Bubie przez Skarpetę im. Talcott :) Quote
AnnaA Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Po pierwsze, Anetka musi się zorientowac w kosztach na utrzymanie Buby. Myślę, że to potrwa do czasu aż Buba pojedzie już do swojego domlu. Jednym słowem priorytetem są koszty u Anetki. Moje koszty utrzymania Buby za sierpień i koszty weta przed wyjazdem pokryła Emi. Pozostały koszty paliwa do Katowic za które zapłaciłam 190 zł. Robimy bazarek /robi BeataM bo ja nie umiem/. Zobaczymy ile się uda uskładac. Jednym słowem czekamy na rozliczenie kosztów utrzymania u Anetki. Jeszcze raz serdecznie Anetce dziękujemy, że podjęła się przetrzymania Buby. Quote
halcia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mam nadzieje,ze Buba zachowuje sie jak dama i jak dama je....tzn.malutko? Quote
MagdaNS Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Słuchajcie, żeby pieniądze przyznane Bubie przez Skarpetę nie przepadły, muszę jutro - pojutrze zrobić przelew dla Buby, bo wrócą do puli Skarpety im. Talcott. Komu je wysłać? Quote
Ulka18 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Magda, tutaj znajdziesz dane do wplaty : http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=182806 Stronka Fundacji cos sie nie moze otworzyc : http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/ Quote
MagdaNS Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 I do nich wysłać pieniążki z dopiskiem, że to dla Buby? Quote
Ulka18 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tak, tam u Anetki jest nasza mielecka Buba. Quote
MagdaNS Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 OK to wyślę, tylko dajcie Jej znać, żeby się nie zdziwiła :) No i będzie potrzebne potwierdzenie na wątku Skarpety jak pieniądze dotrą. Quote
AnnaA Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A może są jakieś wiadomości o Bubie? Bardzo się martwię, żeby nie wrzuciła paru kg. Tak się starałam ją odchudzic i napewno było jej lżej sie poruszac. Mam nadzieję, że Anetka i jej TZ nie ulegną jej błagającym o żarełko oczkom. Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Niech chociaż do domku pojedzie odchudzona ;) potem niech już sobie ją tuczą :D (żartuję oczywiście, lepiej niech nie Buba nie tyje). Quote
MagdaNS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 wysłałam pieniążki dla Buby, jak dotrą to proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety - banerek w moim podpisie Quote
marta0731 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 MagdaNS napisał(a):Słuchajcie, żeby pieniądze przyznane Bubie przez Skarpetę nie przepadły, muszę jutro - pojutrze zrobić przelew dla Buby, bo wrócą do puli Skarpety im. Talcott. Komu je wysłać? Ciocie zapomniały to zrobić... Ale Buba na pewno jest bardzo wdzięczna!!! Oby jej nie poszło w boczki Quote
Recommended Posts