halcia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 To teraz w ogóle nie rozumię Emigrantki....a tytuł...możemy poczekac i tak "wziecia"nie miała. Quote
Ulka18 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Buba i nasza mielecka Klunia (ta biala) wraz z kolega na spacerze. http://www.youtube.com/watch?v=pZPC5eHKFGw http://www.youtube.com/watch?v=6stgjXeM5wI http://www.youtube.com/watch?v=aoum7iDLrW8 http://www.youtube.com/watch?v=-ra2QHLPIFc http://www.youtube.com/watch?v=pUoYD9wUHu4 Quote
halcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cięzko aż uwierzyć,ze to Bubson.Cudny szczupły i rozbrykany!A jak pysio wystawiła do kamery to az sie śmiałam na głos!!! Quote
Dzika_Figa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Buba wygląda fantastycznie! I widać, że szczęśliwa!!! A Pani jej nawet imienia nie zmieniła... urocze! Quote
eloise Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 filmy wspaniałe! ciekawe czy doczekamy się zmiany tytułu wątku... coś się Emigrantce nie śpieszy do wieści o "jej" Bubie... Quote
halcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jnabazarku u Kasi ja chyba widziałam i sie zdziwiłam!Przeciez nie bedziemy chyba pisac PM?Co? Quote
Dzika_Figa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Myślę, że trzeba napisać do moda z taką prośbą. Buba już nie jest interesująca najwyraźniej. Quote
Emigrantka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Ulka18 napisał(a):Czemu do moda? Emigrantka jest codziennie na forum i nawet nie zajrzy ! Zmienic tytul watku moze sama ! och ach...prosze mnie ukamieniowac za caloksztalt - tytul zmieniony, mogl tez zmienic mod, tak samo jak mozna bylo watek przepisac na kogos innego kto nie jest taka "zakala" jak ja Malibo - dzieki Wszystkim gratuluje udanej adopcji i zycze Bubie usmiechu na pysiu - pieknie wyglada i domek widac ze super dla niej znalazlyscie Emigrantka napisał(a):To super wiadomosci..... Dajcie znac jak bede wygladaly koszty do splacenia po wyjezdzie Buby do jej domku i co/ile/komu - bede kombinowac jak to splacic. Bubcia trzymaj sie ..... Powyzej moj post sprzed kilku tygodni Quote
UBOCZE Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dziś na dogo jakiś dzień zwariowany... Tym bardziej przyjemnie przeczytać choć na jednym wątku taką cudowną zmianę tytułu... Wszystkiego Najlepszego, Buba!!! Quote
halcia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Emigrantka,nie dziw sie naszemu zdziwieniu,ze tu nie zaglądałaś... Quote
Ulka18 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja sie jeszcze nie dziwie, ze niedowiarki nie zagladaja, bo co maja napisac nt. wrednego niemieckiego domu, jesli prawie co kilka dni sa wiesci, filmiki oraz zdjecia. Dziwie sie natomiast lekkiej zlosliwosci i kpinie w poscie Emigrantki #2008. I na tym koniec. Anetka jest rozliczona, byla wplata 200 zeta ode mnie i 100 zeta ze skarpety Talcott. Nie wiem jak z AnnaA i jej finansami Bubowymi :???: Quote
MagdaNS Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zmiana tytułu wątku faktycznie "powala na kolana" swoim "optymistycznym powiewem" :diabloti: Najważniejsze, że Buba już jest w dobrym odpowiedzialnym domu, szczęśliwa, uśmiechnięta, o innych kwestiach jak finansowe i osobiste zainteresowanie OMC właścicielki nie ma sensu pisać, podgrzewanie atmosfery po czasie jest zupełnie niepotrzebne. Bubson - szczęścia!!!!!! I fajnie że będziemy mieć czasem zdjęcia od Ciebie :loveu: Quote
Ulka18 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Magda, zmien sobie podpis, bo 3 suczki z Twojego podpisu sa juz w domach, Dianka to chyba ze 2 miesiace w Krakowie mieszka. Quote
MagdaNS Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wiem, ale specjalnie czekałam, bo teraz tylko dwa podpisy mnożna ;) Ale zaraz zmienię ;) W imieniu własnym dziękuję za nowy tytuł wątku Buby - teraz na dzień dobry widać, że tu można poczytać o Szczęśliwym Psie ;) :loveu: Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ale super ze Buba juz w domku!!!! :multi: Rzadko wchodzilam na ten watek, gdyz jedna osoba tutaj mnie okropnie irytowala, ale gdy zobaczylam zmieniony tytul, to nie moglam sie oprzec. :cool3: Powodzenia Bubciu!!!!! :bye: Quote
Ulka18 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sabinko, widzialas filmiki z Buba? Szczegolnie ten 3-ci, gdzie Buba tak pieknie patrzy w obiektyw? Quote
eloise Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mnie też zachwycił ten filmik- Buba to prawdziwa gwiazda :) Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ulka18 napisał(a):Sabinko, widzialas filmiki z Buba? Szczegolnie ten 3-ci, gdzie Buba tak pieknie patrzy w obiektyw? Widzialam tylko te ze schroniska jak podaje lape. Na ktorej sa stronie? Quote
halcia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sabcia,aktualne na str.201jest 5 króciutkich filmików:lol: Quote
Sabina02 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 halcia napisał(a):Sabcia,aktualne na str.201jest 5 króciutkich filmików:lol: Widzialam!!! Sliczna jest Buba i szczuplutka! Ja tez chyba sie zapisze na taki DT, to moze zrzuce pare kg... :cool3: Quote
halcia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Straszny stres przy tym odchudzaniu przezywały i domki tymczasowe i biedna Buba.Ale efekt jest,nie da sie zaprzeczyc.Nawt obecny domek pisał,ze Buba cuda wyprawia jak przygotowuja jej jedzenie:diabloti::evil_lol: Quote
Ulka18 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Buba pakuje sie wieczorem z pancia do lozka. Mysli tylko o glaskaniu i mizianiu. moin moin :-) montag und dienstag ist buba morgens gegen 4uhr 30 ins bett gehüpfert. Hat sich allen mut zusammen genommen ;-) gestern abend ist sie dann gleich mit rein als ich schlafen ging :-) sie kuschelt sich ganz eng an einen dran.das ist toll jetzt wo es so kalt ist :-) die kleine schatzefrau kommt innerlich mehr und mehr zur ruhe.ihre seele erholt sich :-))))) wenn sie sich mal ganz gefestigt weiss hier bei uns, und alle zweifel los lassen kann die sie durch ihre erfahrungen geprägt haben, dann hat sie es geschafft :-) sie weiss dass sie bei uns bleiben darf, muss ;-) aber die erinnerungen holen sie immer wieder ein. Wir ham sie ganz doll liiiiieb und wir kriegen das hin :-) düdeldüüüühhh..... Quote
halcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 No a o czym ma mysleć?Przeciez tyle lat na to czekała!:shake:No moze jeszcze o jedzeniu....troszeczke...:diabloti:KOchany Bubson,doskonale sobie radzi wszedzie i wie co dobre.:lol: Quote
Recommended Posts