Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Czemu do moda? Emigrantka jest codziennie na forum i nawet nie zajrzy ! Zmienic tytul watku moze sama !

och ach...prosze mnie ukamieniowac za caloksztalt - tytul zmieniony, mogl tez zmienic mod, tak samo jak mozna bylo watek przepisac na kogos innego kto nie jest taka "zakala" jak ja

Malibo - dzieki

Wszystkim gratuluje udanej adopcji i zycze Bubie usmiechu na pysiu - pieknie wyglada i domek widac ze super dla niej znalazlyscie

Emigrantka napisał(a):
To super wiadomosci.....

Dajcie znac jak bede wygladaly koszty do splacenia po wyjezdzie Buby do jej domku i co/ile/komu - bede kombinowac jak to splacic.

Bubcia trzymaj sie .....

Powyzej moj post sprzed kilku tygodni

Posted

Dziś na dogo jakiś dzień zwariowany... Tym bardziej przyjemnie przeczytać choć na jednym wątku taką cudowną zmianę tytułu...
Wszystkiego Najlepszego, Buba!!!

Posted

Ja sie jeszcze nie dziwie, ze niedowiarki nie zagladaja, bo co maja napisac nt. wrednego niemieckiego domu, jesli prawie co kilka dni sa wiesci, filmiki oraz zdjecia. Dziwie sie natomiast lekkiej zlosliwosci i kpinie w poscie Emigrantki #2008.
I na tym koniec.

Anetka jest rozliczona, byla wplata 200 zeta ode mnie i 100 zeta ze skarpety Talcott. Nie wiem jak z AnnaA i jej finansami Bubowymi :???:

Posted

Zmiana tytułu wątku faktycznie "powala na kolana" swoim "optymistycznym powiewem" :diabloti:
Najważniejsze, że Buba już jest w dobrym odpowiedzialnym domu, szczęśliwa, uśmiechnięta, o innych kwestiach jak finansowe i osobiste zainteresowanie OMC właścicielki nie ma sensu pisać, podgrzewanie atmosfery po czasie jest zupełnie niepotrzebne.
Bubson - szczęścia!!!!!!
I fajnie że będziemy mieć czasem zdjęcia od Ciebie :loveu:

Posted

Wiem, ale specjalnie czekałam, bo teraz tylko dwa podpisy mnożna ;) Ale zaraz zmienię ;)
W imieniu własnym dziękuję za nowy tytuł wątku Buby - teraz na dzień dobry widać, że tu można poczytać o Szczęśliwym Psie ;) :loveu:

Posted

Ale super ze Buba juz w domku!!!! :multi:

Rzadko wchodzilam na ten watek, gdyz jedna osoba tutaj mnie okropnie irytowala, ale gdy zobaczylam zmieniony tytul, to nie moglam sie oprzec. :cool3:

Powodzenia Bubciu!!!!! :bye:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, widzialas filmiki z Buba? Szczegolnie ten 3-ci, gdzie Buba tak pieknie patrzy w obiektyw?

Widzialam tylko te ze schroniska jak podaje lape. Na ktorej sa stronie?

Posted

halcia napisał(a):
Sabcia,aktualne na str.201jest 5 króciutkich filmików:lol:

Widzialam!!! Sliczna jest Buba i szczuplutka! Ja tez chyba sie zapisze na taki DT, to moze zrzuce pare kg... :cool3:

Posted

Straszny stres przy tym odchudzaniu przezywały i domki tymczasowe i biedna Buba.Ale efekt jest,nie da sie zaprzeczyc.Nawt obecny domek pisał,ze Buba cuda wyprawia jak przygotowuja jej jedzenie:diabloti::evil_lol:

Posted

Buba pakuje sie wieczorem z pancia do lozka. Mysli tylko o glaskaniu i mizianiu.

moin moin :-)

montag und dienstag ist buba morgens gegen 4uhr 30 ins bett gehüpfert. Hat sich allen mut zusammen genommen ;-)
gestern abend ist sie dann gleich mit rein als ich schlafen ging :-) sie kuschelt sich ganz eng an einen dran.das ist toll jetzt wo es so kalt ist :-)

die kleine schatzefrau kommt innerlich mehr und mehr zur ruhe.ihre seele erholt sich :-))))) wenn sie sich mal ganz gefestigt weiss hier bei uns, und alle zweifel los lassen kann die sie durch ihre erfahrungen geprägt haben, dann hat sie es geschafft :-)

sie weiss dass sie bei uns bleiben darf, muss ;-) aber die erinnerungen holen sie immer wieder ein. Wir ham sie ganz doll liiiiieb und wir kriegen das hin :-) düdeldüüüühhh.....

Posted

No a o czym ma mysleć?Przeciez tyle lat na to czekała!:shake:No moze jeszcze o jedzeniu....troszeczke...:diabloti:KOchany Bubson,doskonale sobie radzi wszedzie i wie co dobre.:lol: