Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Dawno mnie u Buby nie było i długo się ociągam ze zrobieniem Bubie plakatu, niestety, pochłaniały mnie inne sprawy.
Teraz plakat zrobić mogę, ale bardzo by się przydały jakieś aktualne zdjęcia Buby na zielonej trawce - śnieg będzie wyglądał dziwacznie na ogłoszeniu o tej porze roku, może nawet sugerować, że plakat jest stary i ludzie w ogóle nie będą go czytać.
Da się załatwić jakoś zdjęcia?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnnaA napisał(a):
Buba ma nowe zdjęcia na str 167 post 1669.

Niestety, takie "mało ogłoszeniowe" są, choć widać doskonale, jak ślicznie zeszczuplała.
Nic, spróbuję coś wykumbinować z tego, co jest.

Posted

Jak tylko radomscy dogomaniacy wybiorą się do mnie na grzyby to napewno będą nowe zdjęcia Buby. Na tych majowych Buba ma ubytki sierści na szui od przeciwpchelnej obroży a teraz wszystko pięknie pozarastało.

Posted

AnnaA napisał(a):
W paszporcie data urodzenia Buby to 2002 ale ja widziałam na początku wątku, że Buba na poczatku roku miała 8 lat i 8 miesięcy.

Anna - no widac o Ciebie nie tylko wyszczuplala ale i odmlodniala dziewcztyna.... :)

Posted

Buba da radę wszystkiemu. Chodzi po schodach bez problemu i jeżeli się spieszy to jesy bardzo szybka.
Ależ się Buba ucieszy! CZŁOWIEK NA WYŁĄCZNOŚC!