majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Skoro się dostrajasz to pewno wydasz cuuudny dźwięk. :-) Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=914168641 Kochani, jaki kontakt? tel/mail? Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Laruniu!!!!!!!! Wspaniałe!!!!!! Fantastyczne!!! Dzięki!!!!!!!!!!!! Quote
majuska Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jeżeli nikomu to nie przeszkadza i nikt nie ma nic przeciwko, to można dać kontakt na mnie, jeżeli ktos zadzwoni w sprawie Bubika , to na pewno ją należycie zareklamuję i wymagluję potencjalny domek.. Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, podawałam kontakt z 1 strony. :-( Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majuska']Jeżeli nikomu to nie przeszkadza i nikt nie ma nic przeciwko, to można dać kontakt na mnie, jeżeli ktos zadzwoni w sprawie Bubika , to na pewno ją należycie zareklamuję i wymagluję potencjalny domek..[/QUOTE] Czyli jaki tel/ mail? ;) Talcott ;) Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Majuska jest dobra w gadce,tzn ma" zaangazowane "gadanie,,pracownik najwyzej cos tam odpowie.....nie potrafią tak...to moja opinia. Quote
majuska Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Moje namiary: Renata 600 401 564 [email protected] Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ja ma nadzieje ze Buba szybko do znajdzie bo..... bo moja Mloda liczy ile by kosztowalo zeby Bube te 6 miesiecy gdzies przetrzymaczeby jej paszport wyrobici... do nas przywiezc.... 1) Niech Buba ma dom wczesniej 2) Moja Zara by ja zezarla 3) Sasiedzi z bloku by mnie na widlach wyniesli Bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - my bysmy Cie tak bardzooooooooooooooooooooo chcialy ale naprawde nie damy rady :( Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Twoja Córka jest cuuudna!!!!!!!!!!! :-)[/QUOTE] Wysle do Ciebie na wakacja.. napisz to samo po 3 dniach ;) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Teraz ona spi bo zmeczona (byla z psica w lesie), ja uwiazana w kuchni na lancuchu przez pol dnia a jej chlopak teraz demolke sprzata... Ona spi.... hehehe Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kto Cię wiąże w kuchni na łańcuchu??? Boshhh, dom przemocy... :-( Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 NO widzicie same jakie ja mam zycie ;) A tu moja Mloda - jak ja bedziesz Majqa z lotniska odbierac zebys poznala ;) http://i957.photobucket.com/albums/ae52/Zwierzaki/MonikaKameleon.jpg?t=1265476859 Kameon NIE byl na lancuchu.....bransoletka polaczone z pierscionkiem - tak wyszlo ;) hehehe Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Udało Ci się wbić mnie w kompleksy. Idę potłuc lusterka. Masz przeeepiękną córkę! Moje wyrazy uznania!!! :-) Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']taka wyszla ;)[/QUOTE] Wkład wyśmienitego materiału genetycznego miała! Ot, co! ;-) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dobra - jak BUba nie znajdzie domku do konca lutego to prosze mi ja zapakowac i wyslac.... ;) Dlaczego jej nikt tam nie chce :( Bubulec, wysnij sobie super domek krolewno Ty najpiekniejsza.... Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pewno są i tacy, którzy chcą ale już nie mają gdzie... :-( Quote
kaskadaffik Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kobity nawet nocą ciemną nie mogą spać tylko u Bubki na wątku siedzą :) Quote
Recommended Posts