Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytam spokoinie cały wątek poczciwej Bubuni, ale napiszcie teraz:
Czy jest jakaś inna opcja dla Bubci prócz szukania domu na stałe i czekania na odzew z ogłoszeń? Jakie Bubcia ma ogłoszenia?
Czy będzie ewentualnie wchodziło w grę też zbieranie deklaracji?

Posted

UBOCZE - tez wlasnie o tym myslalam i.. napisze jak myslalam bo ja tam nie znam realiow wiec jak cos zle kombinuje to mnei walcie w leb..(tylko nie wszyscy na raz prosze)

Czy jest mozliwosc ze gdzies tam jest ktos kto z powodow czysto finansowych nie moze sobie pozowlic na psa a bardzo, bardzo chcialby z czworonogiem (koniecznie typu Buba oczywiscie) dzielic dom i zycie?

I wzialby do siebie taka Bube gdybysmy pokryli koszty jej utrzymania - kupowali karme, placili za weta jak potrzeba itd.

Nie za cene hoteliku i nie na zasadzie tymvczasu ale tak naprawde do siebie do domu? Zeby BUba miala swojego czlowieka ktory moze nie moze sobie pozwolic na psa a tak i czlowiek by mial psa i pies by mial czlowieka?

Oczywscie z pelna kontorla ptrzed i po adopcyjna....

Dobrze mysle czy zupelnie sie tak nie da?

Posted

Z nas na dogo,pewnie nikt.Byłam dzis w schronie,ale ominęłam Bube.Byłam u tych,u których nie dałam rady ostatnio.Dzis supiłam sie na sprzątaniu i mizianiu.Dzieki Kaska daffek ,ze robiłysmy to razem.

Posted

ja nie mysle o kims z Dogo - tu wszyscy zapsieni po uszy...

ja mysle o jakich ludziach ktorzy nie maja psiny, chieliby ale nie moga bo moze sami ledwo koniec z koncem wiaza

hmmmm

moze zle mysle - no i nie wiem gdzie takich szukac i jak?

co, oglaszac psa z utrzymaniem?

Posted

Przykro ale nie. ....... Ja też Bubkę ominęłam niechcąco, ale było tyle , że z Halcią chwili nie postałyśmy, więc sorki. Halcia nie wiem za co dziękujesz ...... :) Chyba tylko za to że Ci czpusię uratowałam przed totalnym wymazaniu w koopach i rozdarciu :) ;) :)

Posted

Buba - poprosilam zalozycielke watku o przekazenie mi Ciebie wirtualnie, o przepisanie watku na mnie.

Obiecalams ze na uszach stane a Cie z tego schronu wyciagne wiec Cie wyciagne.

Moze nie do domku takiego tylko dla Ciebie od razu ale.. napewno do ciepelka z ludziem do myziania - chociaz moze bedziesz sie tym ludziem musiala dzielic.....przez troszeczke....a pozniej to.....

Tylko poprosimy o piekny usmiech Buby do paszportu... miejsce na lozku juz dla Ciebie mamy, zaraz obok kota (taki rudy - moze byc?)

Ciotka Furciaczek Cie tu komfortowo dowiezie, na kolankach...

Trzymaj sie laluniu, juz niedlugo.

Posted

No wlasnie - bo tu trzeba bedzie dziewczynie paszport wyrabiac .....to wazne wiec bardzo, wscieklizna szczepienie, badania itd?

Dzieki za przypomnienie Malibo.....

Buba zobacz jak sie ciotki martwia o Ciebie...

Ciotka Furciaczek, powiedz Bubie jak jej bedzie wygodnie u Ciebie na kolanach po drodze ;)

Czy ktos ma ochote na wizyte przedadopcyjna u mnie?

Zaoraszam.....:)