obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Dzieki ludzie:) Wlasnie zaspalam do pracy..... Ide na 10 - jak sie wyrobie heheh[/QUOTE] zaspała do roboty i jeszcze na dogo weszła :) EMi jestes uzalezniona od Dogo :D Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nop cos TY... kawe pije.... sms do szefowej ze zaspalam, bede pozniej.. toz jej nie pisalam o ktorej bo.. nie wiem :) Quote
majqa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='halcia']Masz Bubsonku specyficzna urode,ale dużą madrosc moze zauroczysz kogoś![/QUOTE] Ja Wam dam specyficzną. ;-) Quote
UBOCZE Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przeczytam spokoinie cały wątek poczciwej Bubuni, ale napiszcie teraz: Czy jest jakaś inna opcja dla Bubci prócz szukania domu na stałe i czekania na odzew z ogłoszeń? Jakie Bubcia ma ogłoszenia? Czy będzie ewentualnie wchodziło w grę też zbieranie deklaracji? Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 UBOCZE - tez wlasnie o tym myslalam i.. napisze jak myslalam bo ja tam nie znam realiow wiec jak cos zle kombinuje to mnei walcie w leb..(tylko nie wszyscy na raz prosze) Czy jest mozliwosc ze gdzies tam jest ktos kto z powodow czysto finansowych nie moze sobie pozowlic na psa a bardzo, bardzo chcialby z czworonogiem (koniecznie typu Buba oczywiscie) dzielic dom i zycie? I wzialby do siebie taka Bube gdybysmy pokryli koszty jej utrzymania - kupowali karme, placili za weta jak potrzeba itd. Nie za cene hoteliku i nie na zasadzie tymvczasu ale tak naprawde do siebie do domu? Zeby BUba miala swojego czlowieka ktory moze nie moze sobie pozwolic na psa a tak i czlowiek by mial psa i pies by mial czlowieka? Oczywscie z pelna kontorla ptrzed i po adopcyjna.... Dobrze mysle czy zupelnie sie tak nie da? Quote
halcia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Z nas na dogo,pewnie nikt.Byłam dzis w schronie,ale ominęłam Bube.Byłam u tych,u których nie dałam rady ostatnio.Dzis supiłam sie na sprzątaniu i mizianiu.Dzieki Kaska daffek ,ze robiłysmy to razem. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ja nie mysle o kims z Dogo - tu wszyscy zapsieni po uszy... ja mysle o jakich ludziach ktorzy nie maja psiny, chieliby ale nie moga bo moze sami ledwo koniec z koncem wiaza hmmmm moze zle mysle - no i nie wiem gdzie takich szukac i jak? co, oglaszac psa z utrzymaniem? Quote
majuska Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie widzę tego, niestety.......to bardzo ryzykowne przedsięwzięcie z wielu powodów Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nie ma ktos jakiej cioci, wujka? Nooooooooooooooooooooooo Bo ja nie mam..... Quote
kaskadaffik Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przykro ale nie. ....... Ja też Bubkę ominęłam niechcąco, ale było tyle , że z Halcią chwili nie postałyśmy, więc sorki. Halcia nie wiem za co dziękujesz ...... :) Chyba tylko za to że Ci czpusię uratowałam przed totalnym wymazaniu w koopach i rozdarciu :) ;) :) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Kaskadaffik - sprawdz PM prosze Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Buba - poprosilam zalozycielke watku o przekazenie mi Ciebie wirtualnie, o przepisanie watku na mnie. Obiecalams ze na uszach stane a Cie z tego schronu wyciagne wiec Cie wyciagne. Moze nie do domku takiego tylko dla Ciebie od razu ale.. napewno do ciepelka z ludziem do myziania - chociaz moze bedziesz sie tym ludziem musiala dzielic.....przez troszeczke....a pozniej to..... Tylko poprosimy o piekny usmiech Buby do paszportu... miejsce na lozku juz dla Ciebie mamy, zaraz obok kota (taki rudy - moze byc?) Ciotka Furciaczek Cie tu komfortowo dowiezie, na kolankach... Trzymaj sie laluniu, juz niedlugo. Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 No to fajnei ze jestes ;) dzieki... :) PM masz zapchane, maila sprawdz chlopak :) Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A, przepraszam, Bubcia to na wściekliznę szczepiona? A p/wirusówki? Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 No wlasnie - bo tu trzeba bedzie dziewczynie paszport wyrabiac .....to wazne wiec bardzo, wscieklizna szczepienie, badania itd? Dzieki za przypomnienie Malibo..... Buba zobacz jak sie ciotki martwia o Ciebie... Ciotka Furciaczek, powiedz Bubie jak jej bedzie wygodnie u Ciebie na kolanach po drodze ;) Czy ktos ma ochote na wizyte przedadopcyjna u mnie? Zaoraszam.....:) Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ze zdjęciem i odciskiem nosa:diabloti: Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No wreszcie, wreszcie się ugięła... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wizyte przedadopcyjna to ja moge zrobic, taki wywiad przeprowadze ze hoho...ino ze mnie latwo kawa przekupic:evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ankietę p/adopcyjną ma wypełnić - podeślę. Sama kawka nie pomoże:shake: Quote
furciaczek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dysponuje ankieta...moge rowniez zrobic przesluchanie w starym stylu...lampa po oczach itp :D:evil_lol::diabloti: Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 I wariograf, chyba, że potrafi go oszukać. Quote
Recommended Posts