Iv Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 tak sobie pomyslalam,ze przeciez te biedne psy ten potwor mogl przywiesc z innego wojewodztwa i tam je zostawic!!!:-( Quote
bric-a-brac Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Iv napisał(a):tak sobie pomyslalam,ze przeciez te biedne psy ten potwor mogl przywiesc z innego wojewodztwa i tam je zostawic!!!:-( To prawda:roll: ale z drugiej strony, skoro nie chciało mu się psów oddać to schroniska, to czy robiłby sobie kłopot długą podróżą? Albo po prostu akurat gdzieś dalej jechał i przy okazji pomyślał sobie, że się psów pozbędzie:placz: Quote
Formica Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :stormy-sad:nie jestem w stanie wypowiedzieć się bez używania słów wulgarnych... :ak-shot:sprawe nagłosnic trzeba nie moze ujsc na sucho takie zachowanie!!!!! piesku za Ciebie trzymam wielkie kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: zdrowiej szybciutko i poczuj co to prawdziwa miłość!!! Quote
marmar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie wiem co powiedziec:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ,wiem jedno takiego skur......wlasnymi rekami bym.... Quote
Norbitka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Iv']Dziewczyny, dalam wiadomosc na forum o chartach. Znalazlam jeszcze taka stronke. Moze tam cos beda wiedzieli? Adres: 20-010 Lublin, ul. Dolna Panny Marii 53 Telefon/Fax: (0-81) 532-75-50 Konto: PKO II O/Lublin 35 1020 3150 0000 3702 0002 8795 Biuro czynne: wt, śr, czw 16 - 19 E-mail: [email protected] Strona w internecie: www.zk.lublin.pl Numer oddziału: XXIV Wzór tatuażu: K000 Kierownik sekcji charta – Halina Dmowska Dzień i godzina dyżuru –ostatni czwartek miesiąca Psy zostały znalezione na terenie woj. mazowieckiego wiec raczej nie bedą lubelskie Quote
zasadzkas Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Boże, mnie też przekleństwa cisną się na usta. Brak słów. Gdybyście czegoś potrzebowały, piszcie... Ściskam serdecznie Człowieka, sunię pewnie by zabolało... Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 a ja myślę, że ten potwór który to zrobił - kiedyś będzie tego gorzko żałować :mad: Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Mam nadzieję, że jutro Ice się odezwie i napisze jak się czuje sunia.... Quote
bzuma Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: nie potrafie z siebie wydusic slowa:placz: :placz: :placz: :placz: Zycze temu skur....:angryy: ,temu co to zrobil, najgorszych meczarni w piekle:angryy: ,najlepiej od zaraz:angryy: :diabloti: :angryy: Quote
DOMINIKA Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ojjjjjjj :-( .......Mi tez cisna sie same wulgaryzmy na usta.... Ale mam nadzieje ze tego gnoja to WIELKIE NIC spotka sroga kara:mad: Za psiaka trzymam kciuki :thumbs: a dla kochanej wlascicielki:Rose: Trzymajcie sie cieplo . Quote
didi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :-( Straszne!! Jak ludzie mogą takie coś zrobić??!! Najchętniej zrobiłabym to samo temu właścicielowi. :angryy: Quote
jnk Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Gdybym spotkała tą kanalię, tą gnidę, to łajno... Myślę, nie, ja to wiem - potrafiłabym patrząc tej kreaturze w oczy strzelić jej prosto w łeb. Niech jej życie będzie piekłem, a konanie piekielną udręką. Boga chyba nie ma, bo gdyby był, nie potrafiłby bezczynnie patrzeć na taki świat i na takich ludzi. Nie potrafię przestać myśleć o dożycy, nie potrafię przestać czuć jej bólu, strachu i cierpienia! Nie mam już łez... Ice, jeśli mogę jakoś pomóc, choćby tylko finansowo - proszę, daj znać. Quote
ARKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :angryy: :angryy: Co za ludzka kreatura to zrobila. Wszystkie, wszystkie media trzeba powiadomic, ze szukany jest ten bandzior!:mad: :mad: :mad: :mad: Dwa charakterystyczne psy-dog i chart-MUSIAL ktos je znac!! A ten opiekun musi udowodnic, ze psa szukal, ze psy skradzione. Jak skradzione to powinno byc zgloszone na policji, w schronisku jakims, gazecie, ze szukal itd. Boze dziekuje Ci, ze zeslales tam aniola co je uratowal, chociaz jedno z nich.:-( :-( :-( A charciczka, szybko Ciebie omota, zauroczy, nawet nie zauwazysz:) Oby tylko wyzdrowiala, trzymam mocno kciuki!!! Quote
ARKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A moze zrobic ogloszenie na allegro-tam duzo ludzi jest i moze to jakas pseudohodowla byla, moze ktos tam byl i pamieta psy. Moze ktos poprostu pozna psy sasiada.:mad: A dog, jaki byl, umaszczenie... Quote
nadzieja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Az Mnie Wstrzasło.co Za Bestia? Jesli Sie Odnajdzie Tego Potwora Ktory Tak Postąpił Ze "swoim Przyjecielem"oddanym Czworonogiem Ludzie Powinni Takich .........tak Samo Przywiazac Do Drzewa. Taki Czlowiek Powinien Zostac Zamkniety!!!skandal Quote
marmar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wskakuj skarbie do góry,nie spadaj nam tutaj tak nisko Quote
Iv Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Boze, szukalam tego postu z wczorajszym tytulem. balam sie najgorszego:-( .Ale na szczescie znalazlam. Nie wiem,czydobrze zrobilam,ale temat pojwil sie na forum chartow. Tego nie mozna tak zostawic. :placz: Dlaczego zyja tacy sadysci???!!! Quote
marmar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dobrze ze sie pojawił na forum,moze ktos rozpozna psiaka i bedzie mozna namierzyc tego zwyrodnialaca ,proponowałabym fotke psiulki ktora nie przezyła. Quote
Aganiok Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Ja czekam na wiadomości od Ice, mam nadzieję, że sunia się trzyma.... Quote
wolfi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Trudno sobie wyobrazić ,że tak można zrobić . Jak widać -można. Chart jest cudowny. Uratowałaś mu życie. Jeśli można w czymś pomóc- daj znać. Quote
YBOT Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kur.....kto sie zna na procedurach w takich sytuacjach? TO PRZESTEPSTWO!!!! nalezy zawiadomic POLICJE! i to nie jedna osoba ale MY WSZYSCY!!!! Quote
jnk Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Iv, ja wczoraj w nocy wstawiłam link na stronie schroniska wieluńskiego. Uważam, że sprawą priorytetową jest próba zidentyfikowania tego skur...! Przepraszam, priorytetem jest opieka nad charciczką, ale to pozostawiam w fachowych rękach Ice :roll: . Quote
Sylka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dziewczyny podsumowujac: Chart - suczka, masc? Dog - suczka, masc? Charakterystyczne cechy Dozycy. Uciete ucho ktore? Znalezione parę kilometrów za Kołbielą w kierunku Lublina Jaki telefon podac gdyby znalezly sie osoby, ktore cos wiedza o wlascicielach? Bo zaczac mozemy od swojej skrzynki mailowej i GG. Pnatoflowa poczta najszybsza. Quote
Recommended Posts