AnsaNat Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Myślę o tej ślicznotce cały czas, moja mama (u której Lizi była na chwilę na DT ) bardzo za nią tęskni :) W jej słodkim małym ciałku jest tyle energii, że musi sie udać i już . Całusy dla LIZI Quote
*anusia&ajlu* Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jak szybko wszystko, musi sie udac trzymamy mocno kciuki za ksiezniczke ;) Quote
Alicja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zaciskam już :kciuki: za udaną jutrzejszą operację Quote
magdola Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 niunia juz wie, ze jutro wieczorem wraca do nas...do domu...:( a teraz sie caly czas przytulamy.... jest silna...boje sie tylko jak sie poczuje jak ja rano zostawie tam sama....bo operacja dopiero po 13... nie dopuszczam zlych mysli do siebie... Quote
Iza. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 I ja moco, mocnooo trzymam kciuki za maleńką ! Musi się udać ! Quote
agnieszka32 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Magdola, nie martw się, dr Agatka na pewno się nią dobrze zaopiekuje... zobaczysz, wszystko będzie dobrze i w tygodniu (jeśli masz czas) się do Ciebie wprosimy z LAZY na kawkę, aby pomiziać niunię... Quote
magdola Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='agnieszka32']Magdola, nie martw się, dr Agatka na pewno się nią dobrze zaopiekuje... zobaczysz, wszystko będzie dobrze i w tygodniu (jeśli masz czas) się do Ciebie wprosimy z LAZY na kawkę, aby pomiziać niunię...[/QUOTE] pewnie dla Was zawsze znajde chwilke... Quote
Kana Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Magdolu będzie dobrze! Doszly pieniądze? Agnieszko i Lazy wam także dziękujemy ;) Quote
LAZY Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Magda jak sunia dzisiaj? Po Twoich wpisach wnioskuję, że nie masz najlepszego nastroju...Trzeba wierzyć, że będzie dobrze! Pozytywne myślenie to połowa, jak nie więcej sukcesu! :kciuki: Quote
Izis1984 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To ja zagladam z rana. Mocno, mocno dzis trzymam kciuki- wazny dzien. Bede zagladala tu dzis czesto w oczekiwaniu na same dobre wiesci! :) Quote
Jasza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Śledzę wątek Dejzi, nic nie piszę, ale kciuki zaciśnięte mocno. Żeby dziewczynka silna była. I Ty Magdolko też! Quote
Ewanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 :buzi: ... wspieram i kciuki trzymam, musi być dobrze !!! Quote
Kana Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ale ten czas się dluzy.. Magdolla... pisz pisz ... :) Quote
agiza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 My byliśmy godzinę temu w gabinecie na Parkowej po tabletki dla Kenzusia. Dejzi była jeszcze operowana ale p.Piotr i p.Agatka byli zadowoleni. Więc powinno być wszystko dobrze. Magdola jest jeszcze w pracy. Quote
dagmara86 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Trzymam kciuki! musi się udać ;) czekamy na wieści Quote
Alicja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='agiza']My byliśmy godzinę temu w gabinecie na Parkowej po tabletki dla Kenzusia. Dejzi była jeszcze operowana ale p.Piotr i p.Agatka byli zadowoleni. Więc powinno być wszystko dobrze. Magdola jest jeszcze w pracy.[/QUOTE] ufffff................. to na pewno jest oki :kciuki: Quote
Recommended Posts