Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę o tej ślicznotce cały czas, moja mama (u której Lizi była na chwilę na DT ) bardzo za nią tęskni :)
W jej słodkim małym ciałku jest tyle energii, że musi sie udać i już . Całusy dla LIZI

Posted

niunia juz wie, ze jutro wieczorem wraca do nas...do domu...:( a teraz sie caly czas przytulamy.... jest silna...boje sie tylko jak sie poczuje jak ja rano zostawie tam sama....bo operacja dopiero po 13... nie dopuszczam zlych mysli do siebie...

Posted

Magdola, nie martw się, dr Agatka na pewno się nią dobrze zaopiekuje... zobaczysz, wszystko będzie dobrze i w tygodniu (jeśli masz czas) się do Ciebie wprosimy z LAZY na kawkę, aby pomiziać niunię...

Posted

[quote name='agnieszka32']Magdola, nie martw się, dr Agatka na pewno się nią dobrze zaopiekuje... zobaczysz, wszystko będzie dobrze i w tygodniu (jeśli masz czas) się do Ciebie wprosimy z LAZY na kawkę, aby pomiziać niunię...[/QUOTE]

pewnie dla Was zawsze znajde chwilke...

Posted

Magda jak sunia dzisiaj? Po Twoich wpisach wnioskuję, że nie masz najlepszego nastroju...Trzeba wierzyć, że będzie dobrze! Pozytywne myślenie to połowa, jak nie więcej sukcesu! :kciuki:

Posted

My byliśmy godzinę temu w gabinecie na Parkowej po tabletki dla Kenzusia. Dejzi była jeszcze operowana ale p.Piotr i p.Agatka byli zadowoleni. Więc powinno być wszystko dobrze.
Magdola jest jeszcze w pracy.

Posted

[quote name='agiza']My byliśmy godzinę temu w gabinecie na Parkowej po tabletki dla Kenzusia. Dejzi była jeszcze operowana ale p.Piotr i p.Agatka byli zadowoleni. Więc powinno być wszystko dobrze.
Magdola jest jeszcze w pracy.[/QUOTE]

ufffff................. to na pewno jest oki :kciuki: