Kana Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Anusia spokojnie wystarczy ;) Zaraz dopisze jeszcze 2 wplaty z mojego konta. Quote
Kana Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Na koncie suni jest 420 zl ( w tym 50 zl wczoraj wyslalam magdoli) Doliczając oba bazarki będzie ponad 500 zl!! Takim oto sposobem mamy na operację a także na leki dla suni! Jestem ogromnie wdzięczna wszystkim za pomoc! Nie wiedzialam że nam się uda ! Quote
*anusia&ajlu* Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kana napisał(a):Na koncie suni jest 420 zl ( w tym 50 zl wczoraj wyslalam magdoli) Doliczając oba bazarki będzie ponad 500 zl!! Takim oto sposobem mamy na operację a także na leki dla suni! Jestem ogromnie wdzięczna wszystkim za pomoc! Nie wiedzialam że nam się uda ! nie wierzylas w nas;) jakby brakowalo to ja wystawie ten bazarek;) Quote
agiza Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wiara czyni cuda, więc trzeba wierzyć. Rozmawiałam dzisiaj z panią Agatką. Dejzi ma spory rabacik na parkowej. Ma szczęście dziewuszka i do ludzi i do lekarzy... Oby tak dalej!!! Quote
Kana Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Kurde dziewczyny jesteście niesamowite!! Quote
gameta Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kana napisał(a):Kurde dziewczyny jesteście niesamowite!! I Ty również moja droga :p Quote
magdola Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dopiszcie 10 zl od Ilki :) ostatnio mm bardzo ograniczony dostep do netu, ale jeszcze tel. mam sprawny...dzisij dziewczyny jak zostały same to "opędzlowały" kwiata-palme oraz pół legowiska! Quote
Ilka21 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 czyli miały pracowite kilka godzinek ahahhah Quote
*anusia&ajlu* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kana napisał(a):Anusia skrzynkę oczyść. juz oczyscilam;) chociaz i tak pelnej nie bylo;) Quote
magdola Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 doszlo 10 zl na toffika z allegro, ale wplacajacy prosil o przekazanie dla innej bidy, napisalam o Lizi, le jeszcze nie mam zgody na udost. danych:) Quote
LAZY Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Magda...gdyby nie to, ze o kawie dopiero teraz przeczytałam to pewno bym wpadła:) Ale co się odwlecze to nie uciecze:) Quote
magdola Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 LAZY napisał(a):Magda...gdyby nie to, ze o kawie dopiero teraz przeczytałam to pewno bym wpadła:) Ale co się odwlecze to nie uciecze:) na pewno, :) Quote
magdola Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 kana dopisz wplaty z allegro te co mowilam: 10 zl on natalii turowicz i 10 zl od moniki aleksandroicz dziekujemy:D:) a do wydatkow 14 zl (moge preslac wyciag z konta bo placone karta) na jedzonko z jagniecina;) kupuje takie cos co baaaardzo lasce smakuje i nic jej nie jest...alergii brak i :) cena fajna http://www.profilum.eu/pages/DogsProduct.aspx?langId=1&pid=38 Quote
*anusia&ajlu* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 moja Ajlu tez lubi jagniecinke w suchym :) nie dziwie sie dlaczego Lizi tak smakuje :D juz cos wiadomo kiedy bedzie zabieg? mizianko dla Lizi i Airy:loveu: Quote
Kana Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Zobacz czy się zgadza. Dzisiaj Ci wyslalam 15 zl za moj bazar. Czy Ilka to inna osoba niz te z allegro ? Wizyta u veta jest jutro ;) Quote
gameta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kana czy pianka Gos_logowanie_nie_działa nie wróciła przypadkiem do Ciebie? Bo mi skarpetki wróciły, napisałam jej pw, a ona mi coś odpisała o adresie, że niby inny, ale ja innego nie mam. Dawno to już było i ciesza. Teraz mnie nie bedzie przez jakiś czas i właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze to mi wisi... Quote
Kana Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ok upewniałam się tylko czy Ilka i jedno z tych nazwisk napisanych przez magdole to nie ta sama osoba ;)) Gametko przyszlo mi wczoraj awizo ale nie wiem być może to pianka ale czekam jeszcze na jedną paczkę. Jutro pójdę odebrać bo dzisiaj już mi się nie chce. Quote
gameta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kana napisał(a):Ok upewniałam się tylko czy Ilka i jedno z tych nazwisk napisanych przez magdole to nie ta sama osoba ;)) Gametko przyszlo mi wczoraj awizo ale nie wiem być może to pianka ale czekam jeszcze na jedną paczkę. Jutro pójdę odebrać bo dzisiaj już mi się nie chce. Jutro już mnie nie będzie na dogo, w każdym razie jak coś, to już wiesz czyja ta pianka, ale ja dalej nie wiem gdzie to wysłać ponownie i czy Goś powinna zapłacić za powrót przesyłek i ich ponowne wysłanie... Jak się dowiesz w międzyczasie to daj znać na pw - odczytam jak powrócę ;) Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Kana napisał(a):Zobacz czy się zgadza. Dzisiaj Ci wyslalam 15 zl za moj bazar. 15 zl doszlo:) cos mi tu...zrobie podsumowanie to dam ci znac bo sie pogubilam...:shake: Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 razem jest 450 zl (w tym te 50 od ciebie- to rozumiem 20-agiza i 30 am-elle???) bylam u weta...niestety ta przepuklina jest bardzo powazna...jest nawet podejrzenie, ze to pecherz wychodzi, ew. jelita...operacja bedzie dosc skomplikowana, 2 moze nawet trzy naciecia...:placz: ale jedno jest pewne...trzea zaryzykowac, w innym przadku na pewo martwica i bardzo prawdopodobne ropomacicze... z terminem sie wstrzymalam, bo nie ma problemu a za jakis tydzien, dwa, max trzy mam miec urlop wiec bede 24h przy malenstwie... boshe pomoz:placz: acha... cena niestety wzrosla o 100 zl:( po sporym rabacie.- mam rozpiske od p. dr to jutro rano postaram sie wrzuic tu na watek...:-( Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Magdola, napisz dokładnie o jaką kwotę chodzi, jadę dzisiaj po pracy do lecznicy w sprawie suni Rity, która jest na DT u rodziny LAZY, to porozmawiam o tym... Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że nie chcecie mojej pomocy, ciągle mówicie, że jest spory rabat, a ja naprawdę mogę sporo zdziałać w sprawie obniżenia kosztów zabiegu... muszę tylko wiedzieć o czym rozmawiać i o jaką kwotę konkretnie chodzi. Myślę, że warto spróbować, w końcu to pieniądze wielu z Was... Quote
Kana Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Magdola proszę o napisanie wszystkiego dokładnie. Łącznie z kosztami co i za co. Agnieszko oczywiście że chcemy Twojej pomocy! Magdola proszę o udzielenie wszystkich info Agnieszce których potrzebuje. Jeżeli sprawa jest na tyle poważna proszę o zaklepaniu terminu jak najszybciej! Najlepiej przed weekendem bo chyba masz wolne? Nie ma co czekać ani tygodnia dłużej. Tak te 50 zl od tych obu osób. Quote
Recommended Posts