Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ale śliczne masz dziewczynki. :cool3:
Lizi jaka szczęśliwa :loveu:
Ależ ja się cieszę, że tak się wszystko wspaniale zakończyło :multi:

ja jeszcze czekam, az u ciebie ie wspaniale zakonczy! I w to wierze!

Posted

Magdola gratulujemy powiększenia rodzinki. Z TŻ tak już jest ,że najpierw mówią nie a później zmieniają zdanie- wiem z własnego doświadczenia . Fotki i filmiki są super a dziewczynki słodkie. Działeczka też śliczna , my na swojej 2 lata walczymy z chwastami. Jak ją kupiliśmy to chwasty miały 2,5 metra. Nasza działeczka jest na wyspie puckiej. A Wasza?
Pozdrawiamy

Posted

agiza napisał(a):
Magdola gratulujemy powiększenia rodzinki. Z TŻ tak już jest ,że najpierw mówią nie a później zmieniają zdanie- wiem z własnego doświadczenia . Fotki i filmiki są super a dziewczynki słodkie. Działeczka też śliczna , my na swojej 2 lata walczymy z chwastami. Jak ją kupiliśmy to chwasty miały 2,5 metra. Nasza działeczka jest na wyspie puckiej. A Wasza?
Pozdrawiamy

To działka mojej mamy;) Od kilkudziesieciu lat w rodzinie...z pokolenia na pokolenie... daaaaleko bo na nehringa...w polowie drogi do polic....ale jakie z niej widoki..... a altanke moj sp.dziadek postawil:)