Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdola napisał(a):
oj agus...twoja kawa to juz prawie mrozona :):D

To super, uwielbiam taką - najlepiej z lodami waniliowymi :evil_lol:

A tak poważnie, to kawusi, mrożonej, gorącej, czy jakiejkolwiek :diabloti: - nie odmówię, adres znam ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):

A tak poważnie, to kawusi, mrożonej, gorącej, czy jakiejkolwiek :diabloti: - nie odmówię, adres znam ;)

chyba sie wyprowadze.........:D:D:D ale Dejzi vel Lizi nie oddam nikomu!!!!

Posted

Hmmm dozwolone od lat 18 :D

Wszystko prócz kawy i herbaty ;)
Nie lubię i nigdy nie lubilam.
Ewentualnie owocową herbatkę rozpuszczalną... :D
Wszystko co slodkie ... pochlaniam kilogramami :)

Ale co my tu offujemy !

Eeee i ja musze wpaść na wizytę przed adopcyjną !!

Ale zawsze mogę poprosić Agnieszkę :P Wtedy MAgdola nie będzie miala wyboru !!
Haha ;)

Posted

Greven napisał(a):
Jak nie masz rozpuszczalnej i normalnego mleka, to raczej szykuj herbatę ;)
moje dziecko pije mleko, a ja kawe rozpuszczalna albo zwykla premium....wiec damy rade;)

Posted

dzisiaj bylysmy na sciagnieciu szwow...Histeryczka z Lizy ;)... eeee spisala sie swietnie. dzielna byla...
na troche ja spuscilam ze smyczy to jak wicherek skakala...spojrzala na mnie chcac powiedziec:"nooo...zlap mnie" :D

Posted

magdola napisał(a):
Po pierwsze prosze mi sie nie wyrazac :p a po 2... mam mieszane uczucia...Pani kupiła 2 psy "po kosztach" max 300-500 zł... I dzieki takim ludziom, pseudo żyja.... Nie wiem... przemyslałam sprawe i nawet jesli moj kochany TZ miałby mnie z domu wyrzucic a Lizi tam trafic to moje słoneczko zostaje z nami... a te 55 zł moge przeslac na inny cel... !!!

Mieszane uczucia można mieć do każdego, a jesli chodzi o cenę moich suniek za ile je kupilam to ''po kosztach'' jest raczej nie trafionym stwierdzeniem bo akurat za łyse sunie kasuje normalnie, jedynie za owłosione i za łyse pieski ma śmieszne ceny.myślę że jak byś pojechała tam i je zobaczyła też byś je kupiła bez różnicy na cenę. Może i dzięki takim ludziom pseudo żyje ale przepraszam nie potrafiłam przejść obojętnie obok i ich z tamtąd nie zabrać. Szkoda tylko że nie wziełaś pod uwagę tego ile na leczenie wydałam. Najlepiej jest oceniać kogoś kogo się nie zna.
Mimo tego że maleńka nie trafi do mnie bardzo sie cieszę że zostaje u ciebie bo napewno zdążyła sie do was przyzwyczaić i nie będzie miała następnego stresa przy zmianie domku. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla suni.

Posted

Gosik0 pieski mają na pewno dobrze u ciebie ale szkoda, że neistety takie osoby bazują na litości kupujących a kupujący pozwalają grać na swoich uczuciach bo tak interes się nakręca...niestety gdyby jedna , druga itd osoba nie kupiła i powiedziała dlaczego nie kupuje to ta "hodowczyni" zaczęła by dbać o psy...no ale masz je, kupiłaś więc dbaj i kochaj jak tylko możesz.

Posted

Gosik0 napisał(a):
Mieszane uczucia można mieć do każdego, a jesli chodzi o cenę moich suniek za ile je kupilam to ''po kosztach'' jest raczej nie trafionym stwierdzeniem bo akurat za łyse sunie kasuje normalnie, jedynie za owłosione i za łyse pieski ma śmieszne ceny.myślę że jak byś pojechała tam i je zobaczyła też byś je kupiła bez różnicy na cenę. Może i dzięki takim ludziom pseudo żyje ale przepraszam nie potrafiłam przejść obojętnie obok i ich z tamtąd nie zabrać. Szkoda tylko że nie wziełaś pod uwagę tego ile na leczenie wydałam. Najlepiej jest oceniać kogoś kogo się nie zna.

nikogo nie oceniam...wierz mi ja bym z kazdej hodowli zabrala psy, nie musze odwiedzac catani...ostatnio chcialam jednego schowac w szafie, jak mnie odwiedzily 'hurtowo' :diabloti:...sama pisalam wczesniej, ze o maly wlos nie stalam sie posiadaczka lysej suni z tej hodowli. dzieki Bogu przejrzalam na oczy i jesli uwazasz ze 800 zl to "normalna cena" za naga sunie z papierami, to sorry...cos jest nie tak... poza tym nie oceniam ciebie tylko catani, dobrze, ze Twoje maluchy trafily wlasnie do ciebie, ale wlasnie jest tak jak napisala ilona... interes sie kreci......

Posted

no niestety się kręci, jak ja brałam moje to ona za 800zł łysego pieska sprzedała a ja za naguske 1500 zaplaciłam wiadomo nie jest to ani mało ani dużo ale jak na tą hodowlę to nie mała suma. Uwierz mi ja napewno już tej hodowli nie odwiedze jak tam jechałam to byłam pewna że to normalna hodowla i w ogóle ale jak tam weszłam to mało nie padłam że w takich warunkach można mieszkać i hodowle prowadzić.
A jak mamuśka moich dziewczynek się czuje??

Posted

Gosik0 pewnie tak ale nie robiła by tego pod szyldem ZK a jakby dalej to robila to zawsze TOZ mozna powiadomić jeżeli warunki były nie odpowiednie ale to musi zrobić osoba , która była i widziała.

Posted

magdola napisał(a):
jutro jak bedzie ladna pogoda to jedziemy na dzialke...bedzie sesja:)

PS. Kto umie zrobic podziekowanie z portretem Lizi???

czekamy na fotki :)
a portreciki umie robic Caness jak chcesz moge poprosic ja zeby cos fajnego zrobila;)

no i mam nadzieje ze juz w tym tyg bede miala internet;)

mizianko dla Airy i Lizi:loveu: