magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 agnieszka32 napisał(a):Magdola - wyobrażam sobie, jak się cieszysz, a ja razem z Tobą :loveu: oj agus...twoja kawa to juz prawie mrozona :):D Quote
agnieszka32 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 magdola napisał(a):oj agus...twoja kawa to juz prawie mrozona :):D To super, uwielbiam taką - najlepiej z lodami waniliowymi :evil_lol: A tak poważnie, to kawusi, mrożonej, gorącej, czy jakiejkolwiek :diabloti: - nie odmówię, adres znam ;) Quote
Kana Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ale wy glupole jesteście!!! Kawa? Fuuu.. dobrze że ja nie pije takich niezdrowych rzeczy :P Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 agnieszka32 napisał(a): A tak poważnie, to kawusi, mrożonej, gorącej, czy jakiejkolwiek :diabloti: - nie odmówię, adres znam ;) chyba sie wyprowadze.........:D:D:D ale Dejzi vel Lizi nie oddam nikomu!!!! Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kana napisał(a):Ale wy glupole jesteście!!! Kawa? Fuuu.. dobrze że ja nie pije takich niezdrowych rzeczy :P Kawa to jest zycie..... :) Quote
Litterka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kana napisał(a):Ale wy glupole jesteście!!! Kawa? Fuuu.. dobrze że ja nie pije takich niezdrowych rzeczy :P A co pijasz? ;) Quote
Greven Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 magdola napisał(a): kawa czeka... Jak nie masz rozpuszczalnej i normalnego mleka, to raczej szykuj herbatę ;) Quote
Kana Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Hmmm dozwolone od lat 18 :D Wszystko prócz kawy i herbaty ;) Nie lubię i nigdy nie lubilam. Ewentualnie owocową herbatkę rozpuszczalną... :D Wszystko co slodkie ... pochlaniam kilogramami :) Ale co my tu offujemy ! Eeee i ja musze wpaść na wizytę przed adopcyjną !! Ale zawsze mogę poprosić Agnieszkę :P Wtedy MAgdola nie będzie miala wyboru !! Haha ;) Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kana napisał(a): Eeee i ja musze wpaść na wizytę przed adopcyjną !! chyba po...adpcyjna....i tak jej nie oddam:P haha Quote
magdola Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Greven napisał(a):Jak nie masz rozpuszczalnej i normalnego mleka, to raczej szykuj herbatę ;)moje dziecko pije mleko, a ja kawe rozpuszczalna albo zwykla premium....wiec damy rade;) Quote
Litterka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kana, no to widzę, że znalazłam następną fanatyczkę lodów czekoladowych w likierze ;) A żeby nie offować - jak się obecnie czuje Lizi? Quote
magdola Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dzisiaj bylysmy na sciagnieciu szwow...Histeryczka z Lizy ;)... eeee spisala sie swietnie. dzielna byla... na troche ja spuscilam ze smyczy to jak wicherek skakala...spojrzala na mnie chcac powiedziec:"nooo...zlap mnie" :D Quote
Kana Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 No to Lizi teraz dużo zdrówka. A jak jej serduszko? Nie ma żadnych problemów? Ciotka wrzuć parę portretów :) Quote
magdola Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 jutro jak bedzie ladna pogoda to jedziemy na dzialke...bedzie sesja:) PS. Kto umie zrobic podziekowanie z portretem Lizi??? Quote
Gosik0 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 magdola napisał(a):Po pierwsze prosze mi sie nie wyrazac :p a po 2... mam mieszane uczucia...Pani kupiła 2 psy "po kosztach" max 300-500 zł... I dzieki takim ludziom, pseudo żyja.... Nie wiem... przemyslałam sprawe i nawet jesli moj kochany TZ miałby mnie z domu wyrzucic a Lizi tam trafic to moje słoneczko zostaje z nami... a te 55 zł moge przeslac na inny cel... !!! Mieszane uczucia można mieć do każdego, a jesli chodzi o cenę moich suniek za ile je kupilam to ''po kosztach'' jest raczej nie trafionym stwierdzeniem bo akurat za łyse sunie kasuje normalnie, jedynie za owłosione i za łyse pieski ma śmieszne ceny.myślę że jak byś pojechała tam i je zobaczyła też byś je kupiła bez różnicy na cenę. Może i dzięki takim ludziom pseudo żyje ale przepraszam nie potrafiłam przejść obojętnie obok i ich z tamtąd nie zabrać. Szkoda tylko że nie wziełaś pod uwagę tego ile na leczenie wydałam. Najlepiej jest oceniać kogoś kogo się nie zna. Mimo tego że maleńka nie trafi do mnie bardzo sie cieszę że zostaje u ciebie bo napewno zdążyła sie do was przyzwyczaić i nie będzie miała następnego stresa przy zmianie domku. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka dla suni. Quote
Ilka21 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Gosik0 pieski mają na pewno dobrze u ciebie ale szkoda, że neistety takie osoby bazują na litości kupujących a kupujący pozwalają grać na swoich uczuciach bo tak interes się nakręca...niestety gdyby jedna , druga itd osoba nie kupiła i powiedziała dlaczego nie kupuje to ta "hodowczyni" zaczęła by dbać o psy...no ale masz je, kupiłaś więc dbaj i kochaj jak tylko możesz. Quote
magdola Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Gosik0 napisał(a):Mieszane uczucia można mieć do każdego, a jesli chodzi o cenę moich suniek za ile je kupilam to ''po kosztach'' jest raczej nie trafionym stwierdzeniem bo akurat za łyse sunie kasuje normalnie, jedynie za owłosione i za łyse pieski ma śmieszne ceny.myślę że jak byś pojechała tam i je zobaczyła też byś je kupiła bez różnicy na cenę. Może i dzięki takim ludziom pseudo żyje ale przepraszam nie potrafiłam przejść obojętnie obok i ich z tamtąd nie zabrać. Szkoda tylko że nie wziełaś pod uwagę tego ile na leczenie wydałam. Najlepiej jest oceniać kogoś kogo się nie zna. nikogo nie oceniam...wierz mi ja bym z kazdej hodowli zabrala psy, nie musze odwiedzac catani...ostatnio chcialam jednego schowac w szafie, jak mnie odwiedzily 'hurtowo' :diabloti:...sama pisalam wczesniej, ze o maly wlos nie stalam sie posiadaczka lysej suni z tej hodowli. dzieki Bogu przejrzalam na oczy i jesli uwazasz ze 800 zl to "normalna cena" za naga sunie z papierami, to sorry...cos jest nie tak... poza tym nie oceniam ciebie tylko catani, dobrze, ze Twoje maluchy trafily wlasnie do ciebie, ale wlasnie jest tak jak napisala ilona... interes sie kreci...... Quote
Gosik0 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 no niestety się kręci, jak ja brałam moje to ona za 800zł łysego pieska sprzedała a ja za naguske 1500 zaplaciłam wiadomo nie jest to ani mało ani dużo ale jak na tą hodowlę to nie mała suma. Uwierz mi ja napewno już tej hodowli nie odwiedze jak tam jechałam to byłam pewna że to normalna hodowla i w ogóle ale jak tam weszłam to mało nie padłam że w takich warunkach można mieszkać i hodowle prowadzić. A jak mamuśka moich dziewczynek się czuje?? Quote
Ilka21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Gosik0 szkoda, że nie zgłosiłaś tego do ZK. Własnie jak tam Lizi? Quote
Gosik0 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wydaje mi się że i tak by to za dużo nie dało nawet jeśli by zawiesili jej hodowle to sprzedawałaby psy bez papierów znając życie. Quote
magdola Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 wysylalam od mamy fotki, ale nie ma ich :( to jutro wrzuce i filmik:) Quote
Ilka21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Gosik0 pewnie tak ale nie robiła by tego pod szyldem ZK a jakby dalej to robila to zawsze TOZ mozna powiadomić jeżeli warunki były nie odpowiednie ale to musi zrobić osoba , która była i widziała. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 magdola napisał(a):jutro jak bedzie ladna pogoda to jedziemy na dzialke...bedzie sesja:) PS. Kto umie zrobic podziekowanie z portretem Lizi??? czekamy na fotki :) a portreciki umie robic Caness jak chcesz moge poprosic ja zeby cos fajnego zrobila;) no i mam nadzieje ze juz w tym tyg bede miala internet;) mizianko dla Airy i Lizi:loveu: Quote
magdola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 działka 2010, rozpoczęcie sezonu filmik nr 1: http://www.youtube.com/watch?v=1_Abcx-9jNk filmik nr 2: http://www.youtube.com/watch?v=j32qS5axjDc Quote
magdola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Lizi teraz sie opala na balkonie:D Fotek cd............: "daj ciacho": i moje ulubione zdjecie:loveu::loveu::loveu:: reszta kiepskiej jakosci... Quote
Recommended Posts