Ellig Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Strasznie sie martwię że nie!!!! Kiedy się ta zima skończy, tyle cierpienia dla wielu zwierzaków nie tylko bezdomnych ale i w schroniskach i domach.:placz::placz: Ludzie , litości.!!! Jest bardzo ciezko az serce sie sciska:( Ale dopoki nie zmieni sie swiadomosc ludzi, przepisy, ustawy, odpowiedzialnosc za tych , ktorych ma sie pod opieka, za tych ktorzy na nas pracuja i np. pilnuja gospodarstwa, podworka itp. a na to w Polsce to chyba ze 100 lat potrzeba to tylo mozemy "krzyczec", robic swoje i pomagac !!!!!!!!!!!!! Quote
ivette3 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ellig napisał(a):Jest bardzo ciezko az serce sie sciska:( Ale dopoki nie zmieni sie swiadomosc ludzi, przepisy, ustawy, odpowiedzialnosc za tych , ktorych ma sie pod opieka, za tych ktorzy na nas pracuja i np. pilnuja gospodarstwa, podworka itp. a na to w Polsce to chyba ze 100 lat potrzeba to tylo mozemy "krzyczec", robic swoje i pomagac !!!!!!!!!!!!! Smute to i prawdziwe niestety...:-( Rozsyłam wątek i trzymam kciuki :roll: Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Bosman, trzymasz sie jakos chlopak? Uszy do gory... Quote
a.piurek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Właśnie dostałam zaproszenie na ten wątek od P. Teresy. Melduję się. Od lutego zwalnia mi się deklaracja więc proszę o zapisanie mnie na razie na 20zł Quote
TERESA BORCZ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 wielkie dzięki, za szybkie przybycie, każdy grosz przyśpiesza uwolnienie Bosmana z łańcucha i od cierpień. Quote
yuki Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A to dziś sir Bosman jedzie do hotelu czy jutro :) Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Xmatrix - wywal moja 25 zl jednorazowa i zmien stala z 15 na 25 miesiecznie, niech chlopak ma ode mnie te 2 dni w miesiacu. dzieki. Bosman, trzymaj sie przystojniaku, nie moge sie doczekac na Twoje zdjecia bez lancucha Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a.piurek - dzieki bardzo to stala deklaracja? xmatrix.. to chyba teraz jest tak, nie? Deklaracje: - stałe: [SIZE=3]Emigrantka 25 zł Bros 20 zł Justika 20 zł Ankita 24 zł (na rok) Malibo 31 zł a.piurek 20zl Razem: 140 zł :) - jednorazowe: Yuki 20 zł[SIZE=3] Skarbonka Kundelkowa 50 zł Temida 300 zł Agnieszka 20 zł Ala123 100 zł Razem: 495 zł :)Trzymaj sie chlopak :) Quote
a.piurek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Emigrantka napisał(a):a.piorek - dzieki bardzo to stala deklaracja? zmatrix.. to chyba teraz jest tak, nie? Dokładnie to moja stała deklaracja od lutego, a jestem a.piurek Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam....strasznie mi sie klawisze "myla" ja stukam po polsku.. juz poprawiam.... Zmatrix mi wyszlo, tez musz poprawic zanim mnie ubija hehehe Quote
xmartix Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 dziękuję dziewczyny za działanie już zmieniam w 1 poście :) Quote
Plicha Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja też dostałam PW od pani Tereski, miałam już żadnych deklaracji nie dawać bo już tyle sie nazbierało no ale jak tu nie pomóc. Tylko 10 zł miesięcznie ale mam nadzieję że grosik do grosika i uzbieramy jak dla Mikusi. A dobrze zrozumiałam że on jakoś już do hoteliku będzie jechał? Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Plicha dzieki.... Ja tez ciagle sobie obiecuje ze nie wejde i nie dam bo.. naprawde juz nie mam ale... ach.... Bosman, trzyma sie chlopak, juz tylko troszeczke i zamiast tego lancucha bedziesz mial... krawat :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 wielkie dzięki, tak bedzie jechał, natychmiast jak tylko dozbiera deklaracje . Ma hotelik i to dobry, ma transport, mizianko, czesanko i perspektywy, bo jest piękny, a jeszcze tkwi na tym łańcuchu w ten przerażający mróz, bez przyzwoitej budy!!! Krawat by mgł być, tam ma ekstra towarzystwo Rusałki, Skrzata i Bilona. Quote
xmartix Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Plicha dziękujemy :) to ja się dzisiaj wezmę za dalsze rozsyłanie wątku na inne wątki :) Quote
ketunia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Coś dorzucę jednorazowo w lutym. Przypomnijcie mi proszę na pw. Quote
xmartix Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 ketunia dziękujemy !! :) przypomnimy! Quote
Basia1244 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Przypomnę o Bosmanie - ktos wie, jak tam u niego w te mrozy?? Quote
xmartix Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Bosman żyje.. z tego co wiem.. poproszę o zdjęcia Bosmanka.. ale na środę wieczór będę miała Quote
Plicha Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Trzymaj się Bosmanku, musisz przetrwać te mrozy i będzie lepiej. Quote
marysia55 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 również zapisuję sobie wątek Bosmana, żeby mi nie zniknął. Na ten moment nie mogę zadeklarować stałej wpłaty i zerknę w czarną dziurę mojego portfela za jakąś jednorazową wpłatą , ale prześle go swoim znajomym. Na N-K jest jest portal "adopcje starszych psów", może tam by go podrzucić ??? .... wtedy można polecać dalej jego zdjęcie i przypinać pinezki. Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Bosman - masz tych stalych i jednorazowych na 2 misiece juz prawie.. jeszcze troszke i dozbieramy przystojniaku. Trzymaj sie futerko sliczne kochane Quote
xmartix Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 wpłynęło od Ala123! Dziękujemy!! podnosimy, może ktoś opłaci Bosmanowi 1 dzień w hoteliku m-cznie?? Quote
marysia55 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Widzę, że jakoś pustawo na wątku więc chociaż podrzucę Bosmana. Bosman prosi o deklaracje, brakuje mu trochę do wyjazdu. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pustawo bo sie Dogo krzaczy jak cholera.... juz pare dni. Bosman, trzymaj sie chlipak dla nas... trzymaj sie przystojniaku Moje pieniazki powinienes miec w piatek, prosze zaksiegowac jako luty, jak dojda, dzieki. Quote
Recommended Posts