Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Strasznie sie martwię że nie!!!! Kiedy się ta zima skończy, tyle cierpienia dla wielu zwierzaków nie tylko bezdomnych ale i w schroniskach i domach.:placz::placz:

Ludzie , litości.!!!

Jest bardzo ciezko az serce sie sciska:(
Ale dopoki nie zmieni sie swiadomosc ludzi, przepisy, ustawy, odpowiedzialnosc za tych , ktorych ma sie pod opieka, za tych ktorzy na nas pracuja i np. pilnuja gospodarstwa, podworka itp. a na to w Polsce to chyba ze 100 lat potrzeba to tylo mozemy "krzyczec", robic swoje i pomagac !!!!!!!!!!!!!

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Jest bardzo ciezko az serce sie sciska:(
Ale dopoki nie zmieni sie swiadomosc ludzi, przepisy, ustawy, odpowiedzialnosc za tych , ktorych ma sie pod opieka, za tych ktorzy na nas pracuja i np. pilnuja gospodarstwa, podworka itp. a na to w Polsce to chyba ze 100 lat potrzeba to tylo mozemy "krzyczec", robic swoje i pomagac !!!!!!!!!!!!!

Smute to i prawdziwe niestety...:-(

Rozsyłam wątek i trzymam kciuki :roll:

Posted

Xmatrix - wywal moja 25 zl jednorazowa i zmien stala z 15 na 25 miesiecznie, niech chlopak ma ode mnie te 2 dni w miesiacu.

dzieki.

Bosman, trzymaj sie przystojniaku, nie moge sie doczekac na Twoje zdjecia bez lancucha

Posted

a.piurek - dzieki bardzo to stala deklaracja?

xmatrix.. to chyba teraz jest tak, nie?

Deklaracje:
- stałe:
[SIZE=3]Emigrantka 25 zł
Bros 20 zł
Justika 20 zł
Ankita 24 zł (na rok)
Malibo 31 zł
a.piurek 20zl
Razem: 140 zł :)

- jednorazowe:

Yuki 20 zł
[SIZE=3]
Skarbonka Kundelkowa 50 zł
Temida 300 zł
Agnieszka 20 zł
Ala123 100 zł
Razem: 495 zł :)
Trzymaj sie chlopak :)

Posted

Emigrantka napisał(a):
a.piorek - dzieki bardzo to stala deklaracja?
zmatrix.. to chyba teraz jest tak, nie?

Dokładnie to moja stała deklaracja od lutego, a jestem a.piurek

Posted

Ja też dostałam PW od pani Tereski, miałam już żadnych deklaracji nie dawać bo już tyle sie nazbierało no ale jak tu nie pomóc. Tylko 10 zł miesięcznie ale mam nadzieję że grosik do grosika i uzbieramy jak dla Mikusi. A dobrze zrozumiałam że on jakoś już do hoteliku będzie jechał?

Posted

Plicha dzieki....

Ja tez ciagle sobie obiecuje ze nie wejde i nie dam bo.. naprawde juz nie mam ale... ach....

Bosman, trzyma sie chlopak, juz tylko troszeczke i zamiast tego lancucha bedziesz mial... krawat :)

Posted

wielkie dzięki, tak bedzie jechał, natychmiast jak tylko dozbiera deklaracje . Ma hotelik i to dobry, ma transport, mizianko, czesanko i perspektywy, bo jest piękny, a jeszcze tkwi na tym łańcuchu w ten przerażający mróz, bez przyzwoitej budy!!!

Krawat by mgł być, tam ma ekstra towarzystwo Rusałki, Skrzata i Bilona.

Posted

również zapisuję sobie wątek Bosmana, żeby mi nie zniknął. Na ten moment nie mogę zadeklarować stałej wpłaty i zerknę w czarną dziurę mojego portfela za jakąś jednorazową wpłatą , ale prześle go swoim znajomym.
Na N-K jest jest portal "adopcje starszych psów", może tam by go podrzucić ??? .... wtedy można polecać dalej jego zdjęcie i przypinać pinezki.

Posted

Pustawo bo sie Dogo krzaczy jak cholera.... juz pare dni.

Bosman, trzymaj sie chlipak dla nas... trzymaj sie przystojniaku

Moje pieniazki powinienes miec w piatek, prosze zaksiegowac jako luty, jak dojda, dzieki.