Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy to dogo sie uspokoi. rozsylam i zajmuje to wieki a w dodatku idzie w kosmos. dziś działam pomagajcie cioteczki!!! szkoda go trzymać na lańcuchu w te mrozy przy jego 90 juz procentach na lepszy los. TAK MAŁO BRAKUJE!!!

Posted

Ja juz nie wiem, co robić. Dziewczyny, może potrzebny nowy banner? Tamten się "opatrzył"?
Coś chwytającego za serce? Pomyslcie
Dorzuce Bosmanowi jednorazówke 100. Wszystko wplacam w sobotę.

Posted

no to nie wiem jak to będzie
bo mimo rozsyłania i tak nie ma stałych deklaracji..
jak 1 piesek pójdzie do ds bo sie zbliża to moja deklaracja przejdzie na Bosmana.. ale to i tak za mało

Posted

Z jednej strony można zaryzykować wysyłanie go, bo dwa i pół miesiąca jest już opłacone, a z drugiej strony cholibka jasna dwa i pół miesiąca minie szybciorem i nie wiadomo czy będą dalej jakies nowe deklaracje :( No strasznie trudna decyzja.

Posted

Basiu - z jednorazowych nei liczy sie na oplaty za hotel normalnie bo to moze byc potrzebne na transport, na weterynarza itd....

Zeby psie moglo spokonie pojechac to musi miec komplet deklaracji stalych a tych Bosman ma malo :(

Mozna zalatac na moze 1 miesiac z jednorazowych ale.. to zawsze ryzyko.

Posted

No to teraz Marta ma zagwozdkę. Ja w każdym razie jadę 31.01 , potem mój mąż jedzie do Lwówka 7.02, potem będziemy jechać w marcu i na bank na Wielkanoc... jeździmy na tej trasie dość regularnie. Trzeba nas tylko wcześniej zawiadomić, jakby co...

Posted

:(:(:(:(
moze będzie musiał poczekać aż będzie chociaż ze 300 tych deklaracji...
już opiekuję się psem który nie ma wszystkich stałych deklaracji i jest naprawdę cięzko potem z kasą...
a takie mrozy że szkoda psa...
potem odwilż a on biedny w tym mokrym
...!!!! :angryy: