bric-a-brac Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pewnie, że zaglądały:cool3: Kradnę sobie stąd zdjęcia, dokleję do aukcji;) Quote
kiwi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 o rany essa to nie ta sama kobietka! mosii jak zawsze zdzialala cuda! essa jest piekna! koniecznie wstawci nowe zdjecia na alelgro no i trzymamy kciuki za domek:) :thumbs: Quote
bric-a-brac Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ukradłam tylko to dodane przez Rzenię. Twoich Mossi nie potrafię zapisać. Jak możesz, wyślij mi linki do nich - [email protected] Quote
Kara. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [ No to zdjęcie pozostawia duuuużeee pole do wyobraźni:eviltong: Quote
mosii Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Kara trzeba spojrzeć od góry monitora wtedy cos widać:evil_lol: :evil_lol: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ja tak truję, ale tyle ostatnio się dzieje na dogomanii że tematy błyskawicznie spadają, trzeba nie tylko zaglądać, ale i coś skrobnąć żeby Essunię podnieść. Ostatnio co wchodzę na forum to tematy które śledzę muszę w wyszukiwarkę wrzucać, bo po przejżeniu pierwszych 10 stron i tak nie mogę ich znaleźć. A ten wysyp bokserów i jamników jest przerażający. Naoglądali się ludzie reklam i teraz przerzucają się na beagle, wszędzie same ogłoszenia typu -kupię beagla lub zamienię jakiegoś tam psa na beagla.Za jakiś czas będzie wysyp niechcianych beagli:shake: Quote
Kara. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 mosii napisał(a):Kara trzeba spojrzeć od góry monitora wtedy cos widać:evil_lol: :evil_lol: Jak patrzę od góry to to wygląda jak zdjęcie rentgenowskie:eviltong:Tylko jeszcze nie wymyśliłam jakiej częći ciała:cool3: Quote
andzia69 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A ja myslę, ze trzeba od tyłu go oglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kiwi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 chyba macie strasznie ciemne monitory ja patrze na wprost i dokladnie widze jak essunia wyglada przez okno :D Quote
Kara. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Muszę mieć ciemny monitor.Ale specjalnie zrobiłam najjaśniej jak mogłam i to nadal wygląda jak rentgen:lol:Wierzę na słowo że na tym zdjęciu jest Essa:lol: Quote
bric-a-brac Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Teraz widać super:) Ja myślałam, że tamto pierwsze było robioe od wewnątrz:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :klacz: boszz jak ona wypiękniała :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
kiwi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 podnosze bo zaraz ciocia rzenia na mnie powie ze jestem fanka seriali :mad: :eviltong: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 No ciotki, musicie się pilnować:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jejku, ale ta Essunia śliczna! :loveu: Proszę lalunie uściskać ode mnie :) Quote
Kara. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzięki Rzenia widzę nareszcie to zdjęcie:multi:I w życiu bym nie wpadła na to że to tak wygląda.:lol: Quote
joaaa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jaka ona jest radosna!!! :multi: Oczywiście najbardziej podoba mi się zdjęcie w oknie! Dziekuję! Quote
beria Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Rzenia']A tak lepiej?:eviltong: Essa dekoratorka wnętrz na tle swego ostatniego projektu :evil_lol: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Fajna z niej sunia. Ja nie miałam wcześniej kontaktu ze schroniskowymi psami, nie myślałam, że aż tak się do ludzi garną. Sonia na dzień dobry daje buzi i kładzie się obok, żeby ją głaskać, Laki się przytula i podsuwa głowę do głaskania, Essa jak cofałam dłoń to spowrotem mi główkę pod nią wpychała. Dla mnie odwiedziny u Moniki są niesamowite. Tego sie nie da opisać. A jak się Sonia, Lakuś i Oxa(?) tulą do siebie śpiąc razem na kanapie-to już normalnie bajka. Quote
Madzialenka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Essunia wyglada kwitnąco (ciekawe jak wyglada Mosii?) wcale nie widać ze zdjęć że miała takie przejścia ... To jest fantastyczna psinka a mosii działa cuda!! uściski dla wszystkich!! Quote
Dorothy Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Mam powane obawy, ze mosii wyglada kiepsko i przydalby sie jej urlop. Powiem wiecej, przypuszczam ze jest WYKONCZONA. Szkoda ze jestem tak daleko mosii, chcialabym jakos pomoc a nie moge. Trzymaj sie! D Quote
mosii Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Spokojnie, mosii sie świetnie trzyma(jeszcze:evil_lol: ) Gorzej z moim netem:angryy: Essunia do góry! Quote
Recommended Posts