Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany essa to nie ta sama kobietka!
mosii jak zawsze zdzialala cuda!

essa jest piekna!
koniecznie wstawci nowe zdjecia na alelgro no i trzymamy kciuki za domek:)

:thumbs:

Posted

Ja tak truję, ale tyle ostatnio się dzieje na dogomanii że tematy błyskawicznie spadają, trzeba nie tylko zaglądać, ale i coś skrobnąć żeby Essunię podnieść. Ostatnio co wchodzę na forum to tematy które śledzę muszę w wyszukiwarkę wrzucać, bo po przejżeniu pierwszych 10 stron i tak nie mogę ich znaleźć. A ten wysyp bokserów i jamników jest przerażający. Naoglądali się ludzie reklam i teraz przerzucają się na beagle, wszędzie same ogłoszenia typu -kupię beagla lub zamienię jakiegoś tam psa na beagla.Za jakiś czas będzie wysyp niechcianych beagli:shake:

Posted

mosii napisał(a):
Kara trzeba spojrzeć od góry monitora wtedy cos widać:evil_lol: :evil_lol:

Jak patrzę od góry to to wygląda jak zdjęcie rentgenowskie:eviltong:Tylko jeszcze nie wymyśliłam jakiej częći ciała:cool3:

Posted

Muszę mieć ciemny monitor.Ale specjalnie zrobiłam najjaśniej jak mogłam i to nadal wygląda jak rentgen:lol:Wierzę na słowo że na tym zdjęciu jest Essa:lol:

Posted

Fajna z niej sunia. Ja nie miałam wcześniej kontaktu ze schroniskowymi psami, nie myślałam, że aż tak się do ludzi garną. Sonia na dzień dobry daje buzi i kładzie się obok, żeby ją głaskać, Laki się przytula i podsuwa głowę do głaskania, Essa jak cofałam dłoń to spowrotem mi główkę pod nią wpychała. Dla mnie odwiedziny u Moniki są niesamowite. Tego sie nie da opisać. A jak się Sonia, Lakuś i Oxa(?) tulą do siebie śpiąc razem na kanapie-to już normalnie bajka.

Posted

Mam powane obawy, ze mosii wyglada kiepsko i przydalby sie jej urlop.
Powiem wiecej, przypuszczam ze jest WYKONCZONA.
Szkoda ze jestem tak daleko mosii, chcialabym jakos pomoc a nie moge.
Trzymaj sie!
D