kiwi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 e tam zadne nei spadlo, ja tu sledze na biezaco a co wchodze essa na 1 stronie wiec bez takich mi tu :) Quote
ziele77 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Essunia gratuluję pierwszych szczeków w pozaschroniskowym życiu :lol: i hopaj do góry,nie daj o sobie zapomnieć!:p Quote
Rzenia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Może nie powinniśmy narazie pchać ją na siłę na górę? W końcu występ ją czeka, a są bardziej potrzebujące psiaki? Co nie zmienia faktu, że Essunia automatycznie teraz znów "wzlatuje":eviltong: Quote
Kara. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ziele77 napisał(a):Essunia gratuluję pierwszych szczeków w pozaschroniskowym życiu :lol: i hopaj do góry,nie daj o sobie zapomnieć!:p :crazyeye: Quote
mosii Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Pchamy Essunię do góry, pchamy! Essunia nabrała pewności siebie, myślę że będzie dobrym strózem. Zrobiłam dziś fajne fotki, jutro podrzucę do Rzeni, sami zobaczycie jak się zmieniła:evil_lol: Tylko zabawa jej w głowie:evil_lol: Quote
irma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 kiwi napisał(a):e tam zadne nei spadlo, ja tu sledze na biezaco a co wchodze essa na 1 stronie wiec bez takich mi tu :) no własnie Quote
HebaNova Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Essunia - daj czadu - z powrotem na prowadzeniu :) Quote
Mysia_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Super, że Essunia się rozkręca, ma w tym pewnie swój udział Mossi? :evil_lol: Quote
mosii Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Super, że Essunia się rozkręca, ma w tym pewnie swój udział Mossi? :evil_lol: największy udział w tym maja moje żaluzje, które tak kuszaco zwisaja:razz: Quote
evita. Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A jak układają sią stosunki na linii Essa- Lakuś ? :cool3: P.S. Mosii, przekaż proszę porcję wieczornych głasków dla Essy od ciotki evity :lol: Quote
mosii Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 evita. napisał(a):A jak układają sią stosunki na linii Essa- Lakuś ? :cool3: P.S. Mosii, przekaż proszę porcję wieczornych głasków dla Essy od ciotki evity :lol: na razie się nie układają:lol: Ona dla Lakiego z tymi swoimi zapachami jest strasznie frapujaca:evil_lol: obwąchiwac trzeba tu i tam(zwłaszcza tam:evil_lol: ) A Essunia tego wręcz nie cierpi:angryy: no i na niego z zebami. A on bardzo sie tego boi i swoje pokazuje. Za to z dziewczynami Essa szlaleje! Zobaczycie jutro na zdjeciach. Bedą głaski od ciotki Evity, bedą:cool3: Quote
joaaa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 mosii napisał(a):największy udział w tym maja moje żaluzje, które tak kuszaco zwisaja:razz: Rozumiem, że obietnica pamiątki w postaci żaluzji jest nadal aktualna?! :diabloti: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!!!! Quote
mosii Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 joaaa napisał(a):Rozumiem, że obietnica pamiątki w postaci żaluzji jest nadal aktualna?! :diabloti: Czekam z niecierpliwością na zdjęcia!!!! jedno zdjęcie jest specjalnie robione z mysla o Tobie:razz: ale to na razie niespodzianka:cool3: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Monika wstawiaj zdjątka, bo Essunia ciągle spada, trzeba zachęcić dogomaniaków do zaglądania tutaj.:cool3: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pozwolę sobie wstawić jedno:eviltong: :diabloti: Quote
Tigraa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 mosii masz moje pw?Nie odpisujesz-nie wiem czy doszlo. Essa piekna dziewczyna:lol: Quote
mosii Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 jaka jestem sliczna!!!!!!! zepsuje to! nie oddam! uwielbiam biegać...... zaraz sobie jezyk przydepne:lol: Quote
bric-a-brac Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Piękniusia:loveu: :loveu: :loveu: Na allegro obserwują 4 osoby Quote
mosii Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Sońka kija mi ukradła! znowu! mam! Quote
mosii Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 to zdjęcie specjalnie dla ciotki joaaa:angryy: robione noca wiec niewiele widać. Na pierwszym planie Essa, w tle poszarpane żaluzje:angryy: Quote
Rzenia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Zobacz Monika jak zdjęcia działają, od razu się cioteczki pokazały:evil_lol: Quote
mosii Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Aniu-tygrysiczko mam pw, wszystko Ci napisze. Quote
Recommended Posts