Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Franio bardzo odmieniony. Jestem pod wrażeniem. Teraz wygląda wspaniale. :)
JA również i ciesze się, ze Franio zyje:) CZy chłopak pije z miseczki a podwyższeniu, czy juz ze zwyklej..??Pytam, bo na zdjęciu widzialam zwykla miseczkę, wiec wyglada na to, ze sobie świetnie juz radzi w "normalnych" warunkach..czy tak..?
Wpadłam,korzystając z mozliwośc "netowych", zeby uzupełnić zaległości księgowe, od ostatniej wpłąty za hotelik w dn. 29.06- 280 zł, zostało na koncie na tamte dzień 392 zł. Kolejne wpłaty do Franiowej skarpety:
29.06- wojtuś- 10 zł'
5.07- malibo- 50 zł
6.07- Plicha- 30 zł
6.07- Haliza- 10 zł
13.07- Iwka100- 20 zł
BArdzo serdecznie w imieniu swoim i Frania, dziękuje wszystkim darczyńcom i opiekunom finansowym, i rzeczywistym Frania:)
Obecnie, dzięki Wam, w skarpecie chłopaka mamy zgromadzone 512 zł:D:D:D

Posted

franio je i pije z tych miseczek na podwyższeniu, bo tak mu jest dużo wygodniej. tamta miska jest do cioci psiaków które sa małe i nie dosiegaja do tej Franiowej ;)

• 3 weeks later...
Posted

Franio ostatnio zle sie czuł, tylko lezał, nie miał siły ani apetytu, był smutny, ciocia na drugi dzień pojechała do weta, dostał antybiotyki, jeszcze coś na wzmocnienie i juz jest lepiej, dzis ciocia mówiła ze biegał i sie cieszył wiec mysle ze bedzie ok.postaram sie o fotki jak bede u nich

Posted

ana666 napisał(a):
Franio ostatnio zle sie czuł, tylko lezał, nie miał siły ani apetytu, był smutny, ciocia na drugi dzień pojechała do weta, dostał antybiotyki, jeszcze coś na wzmocnienie i juz jest lepiej, dzis ciocia mówiła ze biegał i sie cieszył wiec mysle ze bedzie ok.postaram sie o fotki jak bede u nich

UUUuuuuu:(:(...mam nadzieję, ze to tylko upały...ale co powiedzial lekarz??JAka diagnoza konkretnie?Moze trzeba Franiowi zrobić wyniki??Zmartwilam się trochę tą wiadomością..:(

Posted

KOchani:) JUtro juz będę w domku po urlopie i zrobię zestawienie koloejnych wpłat na spokojnie:)
Co u FRania??Czuje się lepiej??? Mam cichą nadzieje, ze wszystko dobrze....

Posted

franio juz dobrze sie czuje, juz dostał ostatni raz antybiotyk i narazie jest ok, apetyt wrócił, mam nadzieje ze bedzie ok. mysle ze badania krwi mozna by było zrobic tak zeby sprawdzic czy wszystko ok. co wy na to?

Posted

ana666 napisał(a):
franio juz dobrze sie czuje, juz dostał ostatni raz antybiotyk i narazie jest ok, apetyt wrócił, mam nadzieje ze bedzie ok. mysle ze badania krwi mozna by było zrobic tak zeby sprawdzic czy wszystko ok. co wy na to?

JA jestem za..:) To na pewno nie zaszkodzi- a moze jest jakas przyczyna tego, co sie wydarzylo i warto wiedziec wczesniej...
Niestety dzis jeszcze nie dotarlam do domu- przed wyjazdemokazalo się, ze moje tereny kompletnie zalane i nie mam mozliwosci dojazdu:(
Moze jutro uda mi się w koncu wrocic...

Posted

Jestem juz w domku- sytuacja z wodą, poki- co wydaje sie opanowana(choc tego zywiolu nigdy nie da się okielznąć)...
uz więc rozbię zestawienie wplat oraz stan konta Franusia:)Za chwilkę się pojawi:)

Posted

ranias napisał(a):
Franio, deklarację za wrzesień wysłałam. Nie choruj nam chłopie, tylko ciesz się trawką ;-)
Deklaracja za wrzesień juz doszła- w dniu 4.08:)

Plicha napisał(a):
Hej Franiu, dziś przelałam sierpniową deklarację. Mam nadzieję że zdrówko dopisuje :)
Jeszcze nie ma, pewnie będzie jutro (dzis juz znaczy;)):)

gonia66 napisał(a):
, zeby uzupełnić zaległości księgowe, od ostatniej wpłąty za hotelik w dn. 29.06- 280 zł, zostało na koncie na tamte dzień 392 zł. Kolejne wpłaty do Franiowej skarpety:
29.06- wojtuś- 10 zł'
5.07- malibo- 50 zł
6.07- Plicha- 30 zł
6.07- Haliza- 10 zł
13.07- Iwka100- 20 zł
BArdzo serdecznie w imieniu swoim i Frania, dziękuje wszystkim darczyńcom i opiekunom finansowym, i rzeczywistym Frania:)
Obecnie, dzięki Wam, w skarpecie chłopaka mamy zgromadzone 512 zł:D:D:D

To było zestawienie z dnia 13.07:) Od tamtej pory do skarpety wpadly pieniązki od:
22.07- Avii- 20 zł
23.07- KarolinaB- 10 zł
2.08- Malibo- 50 zł
5.08- haliza- 10 zł
5.08- ranias (wrzesień)- 10 zł
Do skarpety przybylo więc 100 zl= 612 zł
Bardzo, bardzo dziękujemy wszystkim za wpłaty i pamięc o chłopaku:)
W dniu 29.07 wpłaciłam pieniazki za hotelik- 280 zł, pozostało więc na koncie chłopaka- 332 zł.
Myślę, że badania krwi są jak najbardziej wskazane- tym bardziej, ze mamy na ten cel pieniązki- proszę napisać ile kosztują badania- przesle na konto podane do wplat:)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Wpłaty uzupełnione na pierwszej stronie! :D
I badania krwi to by była dobra rzecz...

Monika z Katowic napisał(a):
Gonia66 dba o naszego pupilka jak nikt! :multi::multi:

Mizianko dla Frania! :loveu:
Monia- grunt, to dobra wspólpraca i normalni ludzie:):)Niczego bym nie zrobila, gdyby nie Wy wszyscy...już o cioci Anny666 nie wspomne:):)
To co będzie z tymi badaniami???:p

Posted

to zrobimy, tym bardziej ze sa fundusze, jutro prawdopodobnie u cioci będe to pogadam z nią o tym. co do ceny nie wiem, za badania krwi kota placiłam 30zł a tu nie wiem, zobaczymy, aha, a te poprzednie leczenie, te antybiotyki i leki wszystko było za darmo, cioci wet nic nie wział :)

Posted

No własnie...co taka cisza..??:(
Bardzo prosimy o wieści z domku , o foteczkach dla stęsknionych cioteczek i wujaszkow, nie wspomne juz nawet:)
ALe ciągle nie wiemy, co z tymi wynikami Frania..??