Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dotarło własnie 100 zł od cioteczki malibo57 oraz 50 zł deklaracji stałej od cioteczki czerdy:):) SKArpetka chłopaka wzbogaciła się więc o całe 150 zł:):)
BArdzo bardzo dziękujemy pamiętającym o Franiu cioteczkom, za ich serduszko i miłość dla chłopaka:):)

Posted

To już uzupełniam pierwszy post!
A co do bazarku to będzie on w środę za tydzień, bo teraz wyjeżdżam na weeken i nie będę miała czasu tak wszystkiego zapisywać i uzupełniać.
Jeżeli ktoś ma jakieś fanty na bazarek które chciał by przekazać na Frania to proszę pisać od mnie albo na PW albo tu na wątku! :):):)

Posted

Niestety zamiast 100zł deklaracji stałych brakuje nam 150zł stałych:(
Ponieważ ciotki Dorota nie wpłaciła już za 4 miesiące na Frania, a na dogo nie ma jej od 25 kwietnia !
Wysyłałam do niej PW i co się dało lecz bez odzewu :(:(:(
Nikt nie wie co się dzieje z Dorota!

Posted

[quote name='Tola^^']Niestety zamiast 100zł deklaracji stałych brakuje nam 150zł stałych:(
Ponieważ ciotki Dorota nie wpłaciła już za 4 miesiące na Frania, a na dogo nie ma jej od 25 kwietnia !
Wysyłałam do niej PW i co się dało lecz bez odzewu :(:(:(
Nikt nie wie co się dzieje z Dorota!

A kto to jest ta Dorota???:o
Faktycznie, już zapomnialam, ze Ona w ogole wpłacała:(
Ale Tolu, nawet bez Doroty, deklaracji mamy 170 zł, więc nie 150 a 130 zł deklaracji nam jeszcze brakuje:(...
A pisałas wczesniej do Doroty, jak jeszczze wchodziła na dogo???

Posted

Dorota to jest jej profil :[FONT=Arial][FONT=Arial]Dorota
Cały czas do niej PW pisałam i ostatnio nawet na głównej jej napisałam bo na początku każdego miesiąca pisze do każdego że przypominam o wpłacie dla Frania.
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Tola^^']Dorota to jest jej profil :[FONT=Arial][FONT=Arial]Dorota
Cały czas do niej PW pisałam i ostatnio nawet na głównej jej napisałam bo na początku każdego miesiąca pisze do każdego że przypominam o wpłacie dla Frania.
[/FONT]
[/FONT]
O....i nic Ci ani raz nie odpowiedziala???:o

Posted

Tola^^ napisał(a):
Wpłaciłam jednorazowo 10zł na Franiusia :loveu:

Od Ciebie Tolu jeszcze nic nie ma, ale za to zaksięgowały sie dziś wpłaty dla naszego Franusia od wujaszka wojtusia- 10 zł oraz od cioteczki avii- 20 zł:):)
TAk więc na koncie pięknisia mamy na dzis zgromadzone 377 zl:):):)
BArdzo bardzo dziękujemy cioteczce i wujaszkowi za pamięc i serduszko dla Frania:):):)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Gonia a wysyłałaś jakieś pieniążki do any666 na Frania bo coś w pierwszym poście mi się nie zgadza....

No 300 zł wysylalam na pierwszego:) A co sie nie zgadza???

Posted

gonia66 napisał(a):
Gonia!Wielkie dzieki!!!:):) To się nasz chłopaczek zaczyna bogacić:):) Ale temu biedakowi, to należy się wszystko, co najlepsze..w ostatnich sekundach uciekł spod igły...
teraz juz niczego mu nie moze zabraknąć..:)
A jakie szczepienia ma mieć/?JA myslalam, ze ma zrobione wszystkie...ale chyba coś przeoczyłam...
EDIT:
Własnie sparwdziałam konto- doszła wpłata od ranias- 20 zł:):):loveu::loveu:
BArdzo dziekujemy nowej cioteczce (???) za serduszko i wpłatę dla kochanego Franusia:)
Na koncie chłopaka mamy na dziś 197 zł:D:multi::multi::multi::multi:

JUz wiem, juz widzę- tu zrobiłam "czeski błąd"- nie 197 zl, a 297 zł w tym momencie było na koncie, czyli cale 100 zł więcej:(
Teraz się bedzie zgadzało?? Bo potem wszystkie wpłaty, to:
malibo57- 100 zł
ag- 50 zł
Avii- 20 zł
wojtuś- 10 zł
TERAZ WIĘC NA KONCIE MAMY NIE 377 ZŁ , A 477 ZL:):)
Przepraszam za pomyłke i proszę o systematyczne sparwdzanie jakby co, bo o błąd nietrudno, na szczescie wszystko wpisuje w zeszyt i zawsze moge ten błąd znaleźć, jeśli sie zorientujemy:)
MAm nadzieję, ze nie bedzie więcje błędów oczywiscie, ale jakby co- walcie jak w dym:):)

Posted

Został mi tydzień nauki w szkole,jak beda wakacje wezme Frania do weta na szczepienia i odrobaczanie.
Tolu fanty na bazarek Ci podrzuce w przyszły weekend pewnie dopiero :(

Posted

Wow, Malibo jesteś kochana! Wróciłam już z odludzia bez netu i ciesze sie bardzo że sytuacja Frania na razie opanowana :) Buziaki dla sierściuszka :)

Posted

A i ja mam kolejna radosna wieśc:)
Z edusiowego spadku udało mi się "wyżebrać" dla naszego Franusia 140 zł:):) Cioteczki, ktore wpłacały na Edusia pieniązki nie wniosły żadnego sprzeciwu, dlatego do stanu Franiowej skarpetki mogę doliczyć 140 zł:):)
DZięki nowym deklaracjom kochanych cioteczek, sytuacja Franusia lekko sie uspokoila, bo zapasik jaki mamy wystarczy nam na uzupełnienie deklaracji na jakis czas:):):)BArdzo się ciesze i dziękuję za wszystkie deklaracje i wpłaty dla chłopaka:)
Wpłata Toli- 10 zł, oczywiście doszła juz na konto, więc chłopak ma 487 zł+ 140zł = 627 zł:):):) WOW:o...sama jestem w szoku:D