Awit Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Franiu ja pod koniec m-ca mogę wysłać Tobie 10zł. Tylko pod koniec maja poproszę konto, bo nie wiem czy mam. Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dotarło własnie 100 zł od cioteczki malibo57 oraz 50 zł deklaracji stałej od cioteczki czerdy:):) SKArpetka chłopaka wzbogaciła się więc o całe 150 zł:):) BArdzo bardzo dziękujemy pamiętającym o Franiu cioteczkom, za ich serduszko i miłość dla chłopaka:):) Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To już uzupełniam pierwszy post! A co do bazarku to będzie on w środę za tydzień, bo teraz wyjeżdżam na weeken i nie będę miała czasu tak wszystkiego zapisywać i uzupełniać. Jeżeli ktoś ma jakieś fanty na bazarek które chciał by przekazać na Frania to proszę pisać od mnie albo na PW albo tu na wątku! :):):) Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Niestety zamiast 100zł deklaracji stałych brakuje nam 150zł stałych:( Ponieważ ciotki Dorota nie wpłaciła już za 4 miesiące na Frania, a na dogo nie ma jej od 25 kwietnia ! Wysyłałam do niej PW i co się dało lecz bez odzewu :(:(:( Nikt nie wie co się dzieje z Dorota! Quote
wojtuś Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dzień dobry dla Frania poszła dekl. 10 zł Z pozdrowieniami:) Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Tola^^']Niestety zamiast 100zł deklaracji stałych brakuje nam 150zł stałych:( Ponieważ ciotki Dorota nie wpłaciła już za 4 miesiące na Frania, a na dogo nie ma jej od 25 kwietnia ! Wysyłałam do niej PW i co się dało lecz bez odzewu :(:(:( Nikt nie wie co się dzieje z Dorota! A kto to jest ta Dorota???:o Faktycznie, już zapomnialam, ze Ona w ogole wpłacała:( Ale Tolu, nawet bez Doroty, deklaracji mamy 170 zł, więc nie 150 a 130 zł deklaracji nam jeszcze brakuje:(... A pisałas wczesniej do Doroty, jak jeszczze wchodziła na dogo??? Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dorota to jest jej profil :[FONT=Arial][FONT=Arial]Dorota Cały czas do niej PW pisałam i ostatnio nawet na głównej jej napisałam bo na początku każdego miesiąca pisze do każdego że przypominam o wpłacie dla Frania. [/FONT][/FONT] Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Tola^^']Dorota to jest jej profil :[FONT=Arial][FONT=Arial]Dorota Cały czas do niej PW pisałam i ostatnio nawet na głównej jej napisałam bo na początku każdego miesiąca pisze do każdego że przypominam o wpłacie dla Frania. [/FONT][/FONT] O....i nic Ci ani raz nie odpowiedziala???:o Quote
Tola^^ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Raz mówiła że prosi numer konta więc podałam twój lecz jakoś wpłaty nie ma :( Quote
xmartix Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tola napisz jej na maila, powinna mieć w profilu Quote
gonia66 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tola^^ napisał(a):Wpłaciłam jednorazowo 10zł na Franiusia :loveu: Od Ciebie Tolu jeszcze nic nie ma, ale za to zaksięgowały sie dziś wpłaty dla naszego Franusia od wujaszka wojtusia- 10 zł oraz od cioteczki avii- 20 zł:):) TAk więc na koncie pięknisia mamy na dzis zgromadzone 377 zl:):):) BArdzo bardzo dziękujemy cioteczce i wujaszkowi za pamięc i serduszko dla Frania:):):) Quote
Tola^^ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Moja wpłata dojdzie za 2 dni bo dopiero dziś została wysłana :) Pozostałe deklaracje zapisuje na pierwszą.. Quote
Tola^^ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Gonia a wysyłałaś jakieś pieniążki do any666 na Frania bo coś w pierwszym poście mi się nie zgadza.... Quote
gonia66 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tola^^ napisał(a):Gonia a wysyłałaś jakieś pieniążki do any666 na Frania bo coś w pierwszym poście mi się nie zgadza.... No 300 zł wysylalam na pierwszego:) A co sie nie zgadza??? Quote
gonia66 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 gonia66 napisał(a):Gonia!Wielkie dzieki!!!:):) To się nasz chłopaczek zaczyna bogacić:):) Ale temu biedakowi, to należy się wszystko, co najlepsze..w ostatnich sekundach uciekł spod igły... teraz juz niczego mu nie moze zabraknąć..:) A jakie szczepienia ma mieć/?JA myslalam, ze ma zrobione wszystkie...ale chyba coś przeoczyłam... EDIT: Własnie sparwdziałam konto- doszła wpłata od ranias- 20 zł:):):loveu::loveu: BArdzo dziekujemy nowej cioteczce (???) za serduszko i wpłatę dla kochanego Franusia:) Na koncie chłopaka mamy na dziś 197 zł:D:multi::multi::multi::multi: JUz wiem, juz widzę- tu zrobiłam "czeski błąd"- nie 197 zl, a 297 zł w tym momencie było na koncie, czyli cale 100 zł więcej:( Teraz się bedzie zgadzało?? Bo potem wszystkie wpłaty, to: malibo57- 100 zł ag- 50 zł Avii- 20 zł wojtuś- 10 zł TERAZ WIĘC NA KONCIE MAMY NIE 377 ZŁ , A 477 ZL:):) Przepraszam za pomyłke i proszę o systematyczne sparwdzanie jakby co, bo o błąd nietrudno, na szczescie wszystko wpisuje w zeszyt i zawsze moge ten błąd znaleźć, jeśli sie zorientujemy:) MAm nadzieję, ze nie bedzie więcje błędów oczywiscie, ale jakby co- walcie jak w dym:):) Quote
ana666 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Został mi tydzień nauki w szkole,jak beda wakacje wezme Frania do weta na szczepienia i odrobaczanie. Tolu fanty na bazarek Ci podrzuce w przyszły weekend pewnie dopiero :( Quote
malibo57 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Przejmuję deklarację stałą Doroty dla Frania, czyli 50,-. Od czerwca. Quote
Plicha Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wow, Malibo jesteś kochana! Wróciłam już z odludzia bez netu i ciesze sie bardzo że sytuacja Frania na razie opanowana :) Buziaki dla sierściuszka :) Quote
Tola^^ Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Malibo dziękujemy jesteś kochana :loveu: To ano jak mi podrzucisz fanty to wtedy wystawię bazarek :) Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A i ja mam kolejna radosna wieśc:) Z edusiowego spadku udało mi się "wyżebrać" dla naszego Franusia 140 zł:):) Cioteczki, ktore wpłacały na Edusia pieniązki nie wniosły żadnego sprzeciwu, dlatego do stanu Franiowej skarpetki mogę doliczyć 140 zł:):) DZięki nowym deklaracjom kochanych cioteczek, sytuacja Franusia lekko sie uspokoila, bo zapasik jaki mamy wystarczy nam na uzupełnienie deklaracji na jakis czas:):):)BArdzo się ciesze i dziękuję za wszystkie deklaracje i wpłaty dla chłopaka:) Wpłata Toli- 10 zł, oczywiście doszła juz na konto, więc chłopak ma 487 zł+ 140zł = 627 zł:):):) WOW:o...sama jestem w szoku:D Quote
ms_arwi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 On chyba mial tak wyjatkowe szczescie ze zostal zabrany z Obornik w sama pore, ze nie moze go ono juz opuscic :) Quote
Recommended Posts