Plicha Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Hej Franiu, cieszę się że cioteczki pamiętają o tobie i cały czas Cię wspierają :) Quote
gonia66 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pamiętaja, pamietaja:):) Wlasnie doszły kolejne wp laty dla Frania:):) Iwka100- 20 zł Monika z Katowic- 60 zł (za 3 miesiace) Bardzo bardzo dziekujemy kochanym cioteczkom za wpłaty i zasilenie konta chłopaka:):) Obecnie w skarpecie Frania mamy zgromadzone 742 zl:):):) Quote
danka4u1 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Angel napisał(a):podnosze Frania :) Dzień dobry, Franeczku. Pokaż cioteczkom pysia. Quote
ranias Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wysłałam Franiowi 30 zł. To moje deklaracje na czerwiec, lipiec i sierpień.Mizianki dla psinki. Quote
Tola^^ Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ranias napisał(a):Wysłałam Franiowi 30 zł. To moje deklaracje na czerwiec, lipiec i sierpień.Mizianki dla psinki. Ok, jak dojdzie wpłata uwzględnianie to w pierwszym poście... Quote
gonia66 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Tola^^ napisał(a):Ok, jak dojdzie wpłata uwzględnianie to w pierwszym poście... Ha...możesz Tolu dopisac, bo wlasnie doszły pieniazki od ranias:):)Stan skarpety Frania wynosi wiec 772 zł- 300 zl oplaty hotelikowej za m-c czerwiec:):) Dziekujemy cioteczkom i wujaszkom za pomoc i podratowanie sytuacji chlopaka, dzieki ktorej mozemy spac spokojnie jakis czas:):) CZy Franio, to ma w ogole jakies ogloszenia???Mysle, ze trzeba mu szukac domku intensywnie i dobrze byloby jakies nowe wiesci o nim- wiecej wiesci- jak obecne zachowanie w domku, jak poza domkiem...troche nowych fajnych foteczek:):)JAk jego zdrowko i jak głowka..??:) Quote
ana666 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 w czwartek jade do Frania to będą i wiesci i fotki :) Quote
gonia66 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ana666 napisał(a):w czwartek jade do Frania to będą i wiesci i fotki :)SUper:):) Juz czekamy niecierpliwie:D Quote
Tola^^ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Już poprawiam w pierwszym poście! :loveu: Nie mogę się doczekać nowych wieści i fotek Franiusia! On miał ostatnio wykupowane ogłoszenia jeszcze wysyłałam tekst ogłoszeniowy do ms_arwi i ona robiła ogłoszenia dla Franiusia... Quote
ana666 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Franio ma dośc duzo ogłoszeń, bo dostałam linki do aktywacji juz jakiś czas temu, ale na razie nikt nie pisał ani nie dzwonił :( Quote
Plicha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Właśnie przelałam swoją deklarację za czerwiec - 30zł. Czekam na wieści co u Franusia :) Quote
gonia66 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 danka4u1 napisał(a):Franeczku, pokaż cioteczkom stęsknionym swojego pychola:lol::lol:Czekamy cierpliwie na nowe wiesci i foteczki:):) EDIT Zapomnialam donieśc z radością, że do Frankowej skarpety wpadło wczoraj 50 zł od cioteczki Malibu i 30 zł od cioteczki Plichy:):) Bardzo dziekujemy kochanym darczyńcom Frania, dzieki ktorym nasz chłopak moze byc szczesliwy, wolny i zdrowy:):):) Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dzisiaj widziałam Frania :loveu::loveu::loveu: Widziałam go jak był u weterynarza z ana666 i ciocią (u której jest Franio), lecznica jest na terenie schroniska i Frania również widzieli pracownicy byli pod wrażeniem że to ten sam pies. Ja widziałam go ostatni raz w grudniu to od tamtej pory się tak zmienił że prawie go nie poznałam! Przytył że już żadnej kości nie widać, stał się pełen energii nie mógł usiedzieć chwile w jednym miejscu. A z główką o wiele lepiej trzyma ją dumnie do góry lecz nadal jest troszkę krzywa lecz nie tak jak wtedy! A co najważniejsze Franio stał się szczęśliwy cały czas merdał ogonkiem i miał uśmiech na swym pięknym pyszczku! :cool3: Widać od razu że w DT czuje się wspaniale i wreszcie poczuł się potrzebny i kochany! Cały czas teraz mam obraz szczęśliwego Frania przed oczami! :loveu::loveu::loveu::loveu: Tia zrobiła Franiowi zdjęcia więc jak będzie na dogo to powinna je wstawić :multi: Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jednym słowem Franio odmłodniał i stał się szczęśliwym i kochanym psem! Quote
Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wspaniałe wieści! :) Franio tak trzymać! :):):) Quote
ranias Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jak miło przeczytać dobre wieści.Oby tylko były takie. Quote
gonia66 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No i poleciala mi lezka...ze wzruszenia i z radości...dla takich chwil warto życ...pamiętacie dziewczyny, ze Franio został wyciągnity w ostatnich niemal "sekundach"..??JA pamietam...nigdy nie zapomnę...cioteczka ktora go wiozla do kliniki mowila, ze wiedziala ze jest w zlym stanie, ale nie myslala, ze az w tak bardzo zlym...:( Groźba igły wisiala nam nim tak blisko.... Gdyby nie tyle cioteczek, ktore mu pomogly..malibo, ktora sfinansowala caly koszt pobytu w klinice i "kazala" szukac najlepszej, nie baczac na cene...miala byc najlepsza, nawet jesli jest najdroższa.... BOże...jakie to szczescie.... Jednak kolejny raz widzimy, ze warto walczyc do konca...nie poddawac się... Zreszta imię , jakie dostal, tez pewnie nie bylo bez znaczenia....no musialo sie udać...:):) Dziekuj,e juz dzisiaj wszystkim, za wszystko, bo w takich chwilach, to chcialoby sie klaniac w pas wszystkim..:):):) Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dziś późnym wieczorem wstawię zdjęcia dzisiejsze Frania:) Quote
danka4u1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jak miło czytać takie wieści o Franeczku ! Czekamy na zdjęcia- ucztę dla oczu i serca. Quote
Wala2006 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zmienił się nie do poznania :) Widać że warunki w DT mu sprzyjają :) Quote
gonia66 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Piekne Nasze Kochanie:):) JAk z załatwianiem się w domku??? Quote
Recommended Posts