Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętaja, pamietaja:):)
Wlasnie doszły kolejne wp laty dla Frania:):)
Iwka100- 20 zł
Monika z Katowic- 60 zł (za 3 miesiace)
Bardzo bardzo dziekujemy kochanym cioteczkom za wpłaty i zasilenie konta chłopaka:):)
Obecnie w skarpecie Frania mamy zgromadzone 742 zl:):):)

Posted

ranias napisał(a):
Wysłałam Franiowi 30 zł. To moje deklaracje na czerwiec, lipiec i sierpień.Mizianki dla psinki.

Ok, jak dojdzie wpłata uwzględnianie to w pierwszym poście...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Ok, jak dojdzie wpłata uwzględnianie to w pierwszym poście...

Ha...możesz Tolu dopisac, bo wlasnie doszły pieniazki od ranias:):)Stan skarpety Frania wynosi wiec 772 zł- 300 zl oplaty hotelikowej za m-c czerwiec:):)
Dziekujemy cioteczkom i wujaszkom za pomoc i podratowanie sytuacji chlopaka, dzieki ktorej mozemy spac spokojnie jakis czas:):)
CZy Franio, to ma w ogole jakies ogloszenia???Mysle, ze trzeba mu szukac domku intensywnie i dobrze byloby jakies nowe wiesci o nim- wiecej wiesci- jak obecne zachowanie w domku, jak poza domkiem...troche nowych fajnych foteczek:):)JAk jego zdrowko i jak głowka..??:)

Posted

Już poprawiam w pierwszym poście! :loveu:
Nie mogę się doczekać nowych wieści i fotek Franiusia!
On miał ostatnio wykupowane ogłoszenia jeszcze wysyłałam tekst ogłoszeniowy do ms_arwi i ona robiła ogłoszenia dla Franiusia...

Posted

danka4u1 napisał(a):
Franeczku, pokaż cioteczkom stęsknionym swojego pychola:lol::lol:
Czekamy cierpliwie na nowe wiesci i foteczki:):)
EDIT
Zapomnialam donieśc z radością, że do Frankowej skarpety wpadło wczoraj 50 zł od cioteczki Malibu i 30 zł od cioteczki Plichy:):)
Bardzo dziekujemy kochanym darczyńcom Frania, dzieki ktorym nasz chłopak moze byc szczesliwy, wolny i zdrowy:):):)

Posted

Dzisiaj widziałam Frania :loveu::loveu::loveu:
Widziałam go jak był u weterynarza z ana666 i ciocią (u której jest Franio), lecznica jest na terenie schroniska i Frania również widzieli pracownicy byli pod wrażeniem że to ten sam pies.
Ja widziałam go ostatni raz w grudniu to od tamtej pory się tak zmienił że prawie go nie poznałam!
Przytył że już żadnej kości nie widać, stał się pełen energii nie mógł usiedzieć chwile w jednym miejscu.
A z główką o wiele lepiej trzyma ją dumnie do góry lecz nadal jest troszkę krzywa lecz nie tak jak wtedy!
A co najważniejsze Franio stał się szczęśliwy cały czas merdał ogonkiem i miał uśmiech na swym pięknym pyszczku! :cool3:
Widać od razu że w DT czuje się wspaniale i wreszcie poczuł się potrzebny i kochany!
Cały czas teraz mam obraz szczęśliwego Frania przed oczami! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Tia zrobiła Franiowi zdjęcia więc jak będzie na dogo to powinna je wstawić :multi:

Posted

No i poleciala mi lezka...ze wzruszenia i z radości...dla takich chwil warto życ...pamiętacie dziewczyny, ze Franio został wyciągnity w ostatnich niemal "sekundach"..??JA pamietam...nigdy nie zapomnę...cioteczka ktora go wiozla do kliniki mowila, ze wiedziala ze jest w zlym stanie, ale nie myslala, ze az w tak bardzo zlym...:(
Groźba igły wisiala nam nim tak blisko....
Gdyby nie tyle cioteczek, ktore mu pomogly..malibo, ktora sfinansowala caly koszt pobytu w klinice i "kazala" szukac najlepszej, nie baczac na cene...miala byc najlepsza, nawet jesli jest najdroższa....
BOże...jakie to szczescie....
Jednak kolejny raz widzimy, ze warto walczyc do konca...nie poddawac się...
Zreszta imię , jakie dostal, tez pewnie nie bylo bez znaczenia....no musialo sie udać...:):)
Dziekuj,e juz dzisiaj wszystkim, za wszystko, bo w takich chwilach, to chcialoby sie klaniac w pas wszystkim..:):):)