Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ana666 napisał(a):
Goniu ze spokojem, oczywiscie mozesz razem z kasa za pobyt:)
Danko, ciocia była u weta pobrac krew, krew zawiozła do szpitala i poniewaz ona mieszka na wsi kilka km od Obornik ja poszłam odebrac te wyniki a z wynikami nie musze sie umawiac na zadna wizyte, ide po prostu bez Frania i wet mi powie co i jak ;)

Jestem pełna podziwu dla Was:loveu: Tyle czynności przy jednym tylko pobraniu krwi i tyle Was zaangażowanych w to. Ma szczęście ten Franio.:multi:

Posted

Wysyłam na konto rania 280 zł za DT oraz 57 zł za badania, razem 337 zl:)
CZekamy na wyniki chłopaka:):)
Prosze o dopisanie ostatnich wpłat na pierwsza stronke:)
PRZypomne, ktore wpłaty nie zostały naniesione:
9.08- Plicha- 30 zł
13.08- Iwka100- 20 zł
24.08- Avii- 20 zł
Stan skarpety na dziś wynosi 402 zł-bardzo dziekuję wszystkim wpłacającym dla chłopaka:)
Sierpien wprawdzie się nie skończył, ale brakuje kilku deklarowanych wpłat (nawet od lipca). Gdyby sie cos zmieniło i owe osoby nie mogly z jakichs przyczyn wplacac więcej, bardzo prosimy o odpowiednie info (nie musi byc na watku- moze byc na PW, nie wszystko da sie omawiac przecież oficjalnie- to normalne).Jest to ważne dla nas, ale przede wszystkimdla Frania:)
PO wysłaniu dzisiejszej kwoty 337 zł, w skarpecie chłopaka zostaje niestety tylko 65 zł:(

Posted

ranias napisał(a):
Franio ma tutaj klub swoich fanów.Jeszcze żeby nam pychola pokazał, to byłaby pełnia szczęścia :loveu:

Franio ma rzeczywiście klub swoich fanów, ale wziąwszy pod uwagę tragiczne poczatki tego psiaka i jego urok, nie ma się, co dziwić.
A ze zdjęciami nie jest tak prosto, bo dziewczyny muszą podjechać do Franiowej Pani i zrobic zdjęcia. Z samym badaniem krwi jest tyle roboty... a ja narzekałam, że muszę czekać 15 min na wynik badania u nas..

Posted

Hej Franiu, cieszę się ze cioteczki tak o ciebie dbają, mam nadzieję że wyniki będą dobre. Przelałam właśnie wrześniową deklarację. Bardzo mocno cię ścisdkam wirtualnie :)

Posted

byłam dzis u weta i sam był zdziwiony wynikami Frania, mówi ze ma bardzo dobre jak na swój wiek i ten wylew który przeszedł.
Wszystko jest w normie, ma tylko za duzo białych krwinek(norma 9-10 tys. a franio ma 11,6tys) ale wet mówił ze nie jest to powód do niepokoju;)Mam te wyniki gdyby ktos chciał zobaczyc moge wysłać mailem skan bo tak jak wczesniej pisałam nie potrafie tu wstawic, jeszcze jutro moze popróbuję...

Posted

Jak dobrze, że Franeczek zdrów. Rzeczywiście, wziąwszy pod uwagę jego wiek i przeszłość, to zasługa domku i starań Pani, która sie nim opiekuje. Miał szczęscie chłopak.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Franio ma doskonałą opiekę!!! :):):) Dziękujemy serdecznie!:):)[/QUOTE]

No bo przecież nasz pan Franciszek musi mieć to co najlepsze:multi:

Posted

Ja rowniez bardzo sie ciesze ze Fraanio ma dobre wyniki i jest zdrowy:)
Dzis doszła wpłata dla Franeczka od cioteczki malibo57- 50 zł i od cioteczki Monisi z Katowic 20 zl:loveu::loveu::loveu::) Bardzo dziekujemy!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Fajnie, że już doszła moja deklaracja.
Mizianko dla Frania.[/QUOTE]
No TY, cioteczka malibo i PLicha- to Franiusiowe "prymuski", nie da sie ukryć:):) Dziekujemy, tym bardziej, ze brakuje mi wplat od wujaszka wojtusia 20 zł (za sierpien) oraz od cioteczki ag 2x 50 zł,( za lipiec i sierpien):(...to spora suma..
Ktora cioteczka pisze PW z proba i przypomnieniem..??:);)

Posted

[quote name='gonia66']No TY, cioteczka malibo i PLicha- to Franiusiowe "prymuski", nie da sie ukryć:):) Dziekujemy, tym bardziej, ze brakuje mi wplat od wujaszka wojtusia 20 zł (za sierpien) oraz od cioteczki ag 2x 50 zł,( za lipiec i sierpien):(...to spora suma..
Ktora cioteczka pisze PW z proba i przypomnieniem..??:);)[/QUOTE]

No nie:mad: , Ja jestem Franusiową prymuską:cool3:, Ja tam jestem na przodzie:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='ranias']No nie:mad: , Ja jestem Franusiową prymuską:cool3:, Ja tam jestem na przodzie:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Hihihiih:) No w tym miesiacu niestety nie mam jeszcze Twojej wpłaty;):p
Ale tez masz cioteczko przyznane prymusostwo- za uczestnictwo w watku:) Regularne odwiedziny u chlopaka zaslugują na wyróznienie:):):);) (wiesz...mnie się udzial rozpoczety rok szkolny;))

Posted

[quote name='gonia66']Hihihiih:) No w tym miesiacu niestety nie mam jeszcze Twojej wpłaty;):p
Ale tez masz cioteczko przyznane prymusostwo- za uczestnictwo w watku:) Regularne odwiedziny u chlopaka zaslugują na wyróznienie:):):);) (wiesz...mnie się udzial rozpoczety rok szkolny;))[/QUOTE]

Moja wpłata wrześniowa już dawno jest u Franusia- post pierwszy:razz: Prymusostwo mi się:razz: należy. A będą plusy dodatnie :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']Moja wpłata wrześniowa już dawno jest u Franusia- post pierwszy:razz: Prymusostwo mi się:razz: należy. A będą plusy dodatnie :evil_lol:[/QUOTE]AAAAaaaaaaa......no taaaaaaaaaaaaaaaaaaak...jasne!!!!:oops::oops::oops:BArdzo przepraszam i zzwracam honor!!Zapomnialam, ze wpłacałas duzo wcześniej "na zaś":):):)
Z cal wiec stanowczoscia zwracam honor i przyznaje tytuł "Franiowego prymusa prymusów":p:p W nagrodę- tradycyjny goździk dla wiodacych:B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='gonia66']AAAAaaaaaaa......no taaaaaaaaaaaaaaaaaaak...jasne!!!!:oops::oops::oops:BArdzo przepraszam i zzwracam honor!!Zapomnialam, ze wpłacałas duzo wcześniej "na zaś":):):)
Z cal wiec stanowczoscia zwracam honor i przyznaje tytuł "Franiowego prymusa prymusów":p:p W nagrodę- tradycyjny goździk dla wiodacych:B-fly::B-fly:[/QUOTE]

A czy ten goździk jest lepszy od plusa w dzienniczku :razz:

Posted

[quote name='ranias']A czy ten goździk jest lepszy od plusa w dzienniczku :razz:[/QUOTE]No..tego nie wiem, zalezy, ajk kto traktuje szkołe;) JA tam wolę goździki;):D

Posted

[quote name='gonia66']No..tego nie wiem, zalezy, ajk kto traktuje szkołe;) JA tam wolę goździki;):D[/QUOTE]

To zabieram goździka.Franusiu, życzenia dobrej nocki od prymusa prymusów :loveu:

Posted

[quote name='ranias']To zabieram goździka.Franusiu, życzenia dobrej nocki od prymusa prymusów :loveu:[/QUOTE]
W ramach promocji i na zachętę dla innych- prosze goździka i plusika:):):D