Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
[:

Ogłoszenie w "Moim Psie" niestety nie zawsze przynosi skutek...

Nie mnie wypowiadać się w tej kwestii, ale nuigdy nie wiadomo, skąd przyjdzie pomoc.Nasza Ruda ogłaszana była w róznych miejscach, a domek przyszedł z Mojego Psa.
Pewnie, ogłoszenie nie jest tanie..

Posted

A dziś doszła włata od cioteczki malibo57- 50zł i od cioteczki Avii- 20 zł:):) FRanio znow się wzbogacił o 70 zeta:D
DZiekujemy kochanym ciociunciom za pamiec o chłopaku:):)

Posted

Plicha napisał(a):
Proponuję zrobić ogłoszenie Frania na cefeanimal bo wtedy może się pokaże w Metrze. Co Wy na to? :) No i wyróżnione allegro koniecznie.
ja jestem za...:) A umiesz cioteczko robic te ogloszenia na cafe..??O allegro wyroznione moge do kogos napisac...

Posted

FArnio dzis dostał kolejne pieniazki od cioteczki ranias- 10 zł i od cioteczki Plicy- 30 zł:):) BAArrdzo dziekuje ciociunciom za pieniazki w imieniu chłopaka:)
Proszę o ewentualne wytyczne(dyspozycje), co do oplaty za ogloszenia:)

Posted

podaje mój numer 661 941 076
na cafeanimal mam konto i praktycznie wszystkie psy które tam dałam i dostąły sie do meta znalazły domy, nawet te stare i jeden slepaczek tez. Tylko te ogłoszenie tam trzeba najlepiej codziennie uaktualniać, ja nie mam tak teraz czasu zeby to robic ale gdyby nie miał kto moge sie tym zajac. Numer mozecie podawac mój bo ja znam Frania dobrze,a ciocia nie jest obeznana w tematach adopcji wiec lepiej zebym ja rozmawiała z potencjalnymi domkami.

Posted

[quote name='gonia66']FArnio dzis dostał kolejne pieniazki od cioteczki ranias- 10 zł i od cioteczki Plicy- 30 zł:):) BAArrdzo dziekuje ciociunciom za pieniazki w imieniu chłopaka:)
Proszę o ewentualne wytyczne(dyspozycje), co do oplaty za ogloszenia:)[/QUOTE]
najlepsze jest wyróżnione allegro, ogłoszenie w gazecie wyborczej i wyróznione na ale.gratce, więc na to przekaż pieniądze, to Franio szybciej domek znajdzie dzięki temu

Posted

[quote name='xmartix']najlepsze jest wyróżnione allegro, ogłoszenie w gazecie wyborczej i wyróznione na ale.gratce, więc na to przekaż pieniądze, to Franio szybciej domek znajdzie dzięki temu[/QUOTE]
Jasne...poki co, nie mam jeszcze nikog kto pisal, ze takie goloszenia chce zrobic dla Frania, wiec nie mam komu wysylac. Plicho..czy to ogloszenie jest platne?? Jesli tak, to wylsij dane do przelewu, prosze:) Ale jak tylko znajdziemy osobę chetną na inne ogłoszenia, to pieniązki Franusia sa do dyspozycji..:) Napisze moze do Lary prosbe o Allegro wyróznione:)

Posted

[quote name='gonia66']Jasne...poki co, nie mam jeszcze nikog kto pisal, ze takie goloszenia chce zrobic dla Frania, wiec nie mam komu wysylac. Plicho..czy to ogloszenie jest platne?? Jesli tak, to wylsij dane do przelewu, prosze:) Ale jak tylko znajdziemy osobę chetną na inne ogłoszenia, to pieniązki Franusia sa do dyspozycji..:) Napisze moze do Lary prosbe o Allegro wyróznione:)[/QUOTE]
Ogłoszenie na cafeanimal jest bezpłatne :)

Posted

[quote name='Cajus JB']Czekam na tekst i zdjęcia. Dane kontaktowe. Za ile mam wyróżnić i kto za to zwraca?[/QUOTE]
Darczyncy zwracaja-mam ich pieniazki i chętnie przeleje taką kwote, jaka bedzie potzrebna do ogloszen...poniewaz nie wiem jaka to kwota, nie moge rowniez napisac za ile to ma byc... czytaj Cajus, bo kilka postow wyzej to wszystko bylo juz pisane...
Zdjęcia sa na wątku...na wilu stronach a tekst musisz wymyslić, albo skopiowac coś z pierwszej stronki. Namiary sa na anne666, tez pisala o tym na watku kilka postow wstecz...
Myslalam,ze czytasz na bieżąco...

Posted

Czytam już na bieżąco. Tylko, że nie ja decyduję o tym i muszę mieć zgodę na użycie czyjegoś prywatnego numeru telefonu? Jak można dodawać ogłoszenie bez tekstu? 144 i nikt nie napisał.

Skoro Ty masz mi przelać za wyróżnienie to wolę to zrobić gratis za swoje pieniądze.

Posted

[quote name='Cajus JB']Czytam już na bieżąco. Tylko, że nie ja decyduję o tym i muszę mieć zgodę na użycie czyjegoś prywatnego numeru telefonu? Jak można dodawać ogłoszenie bez tekstu? 144 i nikt nie napisał.

Skoro Ty masz mi przelać za wyróżnienie to wolę to zrobić gratis za swoje pieniądze.[/QUOTE]No to bardzo sie cieszę skoro Franio będzie mial gratis wyróznienie:) dzieki
wielkie:)Anna666 pisala kilka postow wstecz, podając swoj prywatny numer telefonu oficjalnie, ze zgadza sie aby namairy byly na NIa podawane...więc spoko-maroko, mozesz podawac..a tekst wymysl sam:)NO i prosimy o link do ogloszenia, jak juz zamieścisz, pójdzie na pierwszą stronke:)

Posted

[quote name='ana666']podaje mój numer 661 941 076
na cafeanimal mam konto i praktycznie wszystkie psy które tam dałam i dostąły sie do meta znalazły domy, nawet te stare i jeden slepaczek tez. Tylko te ogłoszenie tam trzeba najlepiej codziennie uaktualniać, ja nie mam tak teraz czasu zeby to robic ale gdyby nie miał kto moge sie tym zajac. Numer mozecie podawac mój bo ja znam Frania dobrze,a ciocia nie jest obeznana w tematach adopcji wiec lepiej zebym ja rozmawiała z potencjalnymi domkami.[/QUOTE]OOOOOOOOOOO...juz masz gotowca...dwie stronki wstecz:)