Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Napisałam do Angel i takie ogłoszenie kosztuje 170zł, więc co robimy je? Quote
ranias Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Moim skromnym zdaniem-tak.Deklarację za październik wyslałam Quote
Monika z Katowic Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 :loveu: Wszystkiego najlepszego dla Franeczka z okazji Światowego Dnia Zwierząt.:loveu: Ogłoszenie w "Moim Psie" niestety nie zawsze przynosi skutek... Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A wiecie może do jakiej innej gazet można dać Frania? Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Monika z Katowic napisał(a):[: Ogłoszenie w "Moim Psie" niestety nie zawsze przynosi skutek... Nie mnie wypowiadać się w tej kwestii, ale nuigdy nie wiadomo, skąd przyjdzie pomoc.Nasza Ruda ogłaszana była w róznych miejscach, a domek przyszedł z Mojego Psa. Pewnie, ogłoszenie nie jest tanie.. Quote
gonia66 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A dziś doszła włata od cioteczki malibo57- 50zł i od cioteczki Avii- 20 zł:):) FRanio znow się wzbogacił o 70 zeta:D DZiekujemy kochanym ciociunciom za pamiec o chłopaku:):) Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Proponuję zrobić ogłoszenie Frania na cefeanimal bo wtedy może się pokaże w Metrze. Co Wy na to? :) No i wyróżnione allegro koniecznie. Quote
gonia66 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Plicha napisał(a):Proponuję zrobić ogłoszenie Frania na cefeanimal bo wtedy może się pokaże w Metrze. Co Wy na to? :) No i wyróżnione allegro koniecznie.ja jestem za...:) A umiesz cioteczko robic te ogloszenia na cafe..??O allegro wyroznione moge do kogos napisac... Quote
gonia66 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 FArnio dzis dostał kolejne pieniazki od cioteczki ranias- 10 zł i od cioteczki Plicy- 30 zł:):) BAArrdzo dziekuje ciociunciom za pieniazki w imieniu chłopaka:) Proszę o ewentualne wytyczne(dyspozycje), co do oplaty za ogloszenia:) Quote
Plicha Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Na cafeanimal nie robiłam ogłoszeń ale w wielu miejscach spotkałam się z opinią że to dobra opcja. Zaloguję się tam i zorientuję co i jak. Czy ktoś podeśle mi tekst i ładne zdjęcia do ogłoszeń na maila: [email protected]? Quote
Tola^^ Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zaraz wyślę ten tekst i zdjęcia, oraz mail do mnie, lecz telefon musi podać ana666 bo ona wie wszystko najlepiej o Franiu :) Quote
ana666 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 podaje mój numer 661 941 076 na cafeanimal mam konto i praktycznie wszystkie psy które tam dałam i dostąły sie do meta znalazły domy, nawet te stare i jeden slepaczek tez. Tylko te ogłoszenie tam trzeba najlepiej codziennie uaktualniać, ja nie mam tak teraz czasu zeby to robic ale gdyby nie miał kto moge sie tym zajac. Numer mozecie podawac mój bo ja znam Frania dobrze,a ciocia nie jest obeznana w tematach adopcji wiec lepiej zebym ja rozmawiała z potencjalnymi domkami. Quote
Plicha Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dodałam Frania na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Franio,23597 Ana666 a jak się uaktualnia te ogłoszenia? Bo ważne będzie przez 30 dni ale pewnie trzeba je podrzucać do góry tak? Jak to się robi? Quote
ana666 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Plicha musisz codziennie na nowo dodac ogłoszenie ;/ Quote
xmartix Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='gonia66']FArnio dzis dostał kolejne pieniazki od cioteczki ranias- 10 zł i od cioteczki Plicy- 30 zł:):) BAArrdzo dziekuje ciociunciom za pieniazki w imieniu chłopaka:) Proszę o ewentualne wytyczne(dyspozycje), co do oplaty za ogloszenia:)[/QUOTE] najlepsze jest wyróżnione allegro, ogłoszenie w gazecie wyborczej i wyróznione na ale.gratce, więc na to przekaż pieniądze, to Franio szybciej domek znajdzie dzięki temu Quote
gonia66 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='xmartix']najlepsze jest wyróżnione allegro, ogłoszenie w gazecie wyborczej i wyróznione na ale.gratce, więc na to przekaż pieniądze, to Franio szybciej domek znajdzie dzięki temu[/QUOTE] Jasne...poki co, nie mam jeszcze nikog kto pisal, ze takie goloszenia chce zrobic dla Frania, wiec nie mam komu wysylac. Plicho..czy to ogloszenie jest platne?? Jesli tak, to wylsij dane do przelewu, prosze:) Ale jak tylko znajdziemy osobę chetną na inne ogłoszenia, to pieniązki Franusia sa do dyspozycji..:) Napisze moze do Lary prosbe o Allegro wyróznione:) Quote
Tola^^ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tak możesz do Lary napisać z prośbą o Allegro :) Te ogłoszenia co napisała xmatrix też by było można zrobić, lecz ja nie potrafię :( Quote
Plicha Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='gonia66']Jasne...poki co, nie mam jeszcze nikog kto pisal, ze takie goloszenia chce zrobic dla Frania, wiec nie mam komu wysylac. Plicho..czy to ogloszenie jest platne?? Jesli tak, to wylsij dane do przelewu, prosze:) Ale jak tylko znajdziemy osobę chetną na inne ogłoszenia, to pieniązki Franusia sa do dyspozycji..:) Napisze moze do Lary prosbe o Allegro wyróznione:)[/QUOTE] Ogłoszenie na cafeanimal jest bezpłatne :) Quote
Cajus JB Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja mogę wyróżnić ogłoszenie na ale.gratce. Ale najpierw musiałbym je dodać. Quote
Cajus JB Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czekam na tekst i zdjęcia. Dane kontaktowe. Za ile mam wyróżnić i kto za to zwraca? Quote
gonia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Cajus JB']Czekam na tekst i zdjęcia. Dane kontaktowe. Za ile mam wyróżnić i kto za to zwraca?[/QUOTE] Darczyncy zwracaja-mam ich pieniazki i chętnie przeleje taką kwote, jaka bedzie potzrebna do ogloszen...poniewaz nie wiem jaka to kwota, nie moge rowniez napisac za ile to ma byc... czytaj Cajus, bo kilka postow wyzej to wszystko bylo juz pisane... Zdjęcia sa na wątku...na wilu stronach a tekst musisz wymyslić, albo skopiowac coś z pierwszej stronki. Namiary sa na anne666, tez pisala o tym na watku kilka postow wstecz... Myslalam,ze czytasz na bieżąco... Quote
Cajus JB Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czytam już na bieżąco. Tylko, że nie ja decyduję o tym i muszę mieć zgodę na użycie czyjegoś prywatnego numeru telefonu? Jak można dodawać ogłoszenie bez tekstu? 144 i nikt nie napisał. Skoro Ty masz mi przelać za wyróżnienie to wolę to zrobić gratis za swoje pieniądze. Quote
gonia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Cajus JB']Czytam już na bieżąco. Tylko, że nie ja decyduję o tym i muszę mieć zgodę na użycie czyjegoś prywatnego numeru telefonu? Jak można dodawać ogłoszenie bez tekstu? 144 i nikt nie napisał. Skoro Ty masz mi przelać za wyróżnienie to wolę to zrobić gratis za swoje pieniądze.[/QUOTE]No to bardzo sie cieszę skoro Franio będzie mial gratis wyróznienie:) dzieki wielkie:)Anna666 pisala kilka postow wstecz, podając swoj prywatny numer telefonu oficjalnie, ze zgadza sie aby namairy byly na NIa podawane...więc spoko-maroko, mozesz podawac..a tekst wymysl sam:)NO i prosimy o link do ogloszenia, jak juz zamieścisz, pójdzie na pierwszą stronke:) Quote
gonia66 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ana666']podaje mój numer 661 941 076 na cafeanimal mam konto i praktycznie wszystkie psy które tam dałam i dostąły sie do meta znalazły domy, nawet te stare i jeden slepaczek tez. Tylko te ogłoszenie tam trzeba najlepiej codziennie uaktualniać, ja nie mam tak teraz czasu zeby to robic ale gdyby nie miał kto moge sie tym zajac. Numer mozecie podawac mój bo ja znam Frania dobrze,a ciocia nie jest obeznana w tematach adopcji wiec lepiej zebym ja rozmawiała z potencjalnymi domkami.[/QUOTE]OOOOOOOOOOO...juz masz gotowca...dwie stronki wstecz:) Quote
Recommended Posts