gonia66 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 DLA Frania doszla wpłata od kochanej cioteczki ag- 50 zł:):) BArdzo dziękujemy za pamięc o chłopaku:):):) Quote
ana666 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 franio wakacjuje ;) ogólnie chłopak zdrowy, nic nie dolega, jako że wiekowy duzo śpi, bardzo lubi na podwórku na trawce siedziec, tylko w upały sie chłodzi w domu na płytka siedzi lub na zacienionym tarasie :) Doszła do mnie wpłata o d Kamy za lipiec i sierpień 40zł, Goniu w tym miesiacu tylko 260 mi wysyłasz, bo w zeszłym było 300zł od Ciebie i 20 od Kamy,a za lipiec Kama tez juz zapłaciła-tak dla przypomnienia :) Quote
ranias Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No to Franio wczasuje się na całego. A co, zasłużył sobie dziadeczek na wakacje :-) Quote
Tola^^ Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Naszemu Franiowi nic więcej do szczęścia nie potrzebne! :loveu: Quote
ladyiga Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czy dalej brakuje mu 40 zl stalych deklaracji? Quote
Tola^^ Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='ladyiga']Czy dalej brakuje mu 40 zl stalych deklaracji?[/QUOTE] Tak nadal brakuje 40zł stałych deklaracji... Quote
gonia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='ana666']franio wakacjuje ;) ogólnie chłopak zdrowy, nic nie dolega, jako że wiekowy duzo śpi, bardzo lubi na podwórku na trawce siedziec, tylko w upały sie chłodzi w domu na płytka siedzi lub na zacienionym tarasie :) Doszła do mnie wpłata o d Kamy za lipiec i sierpień 40zł, Goniu w tym miesiacu tylko 260 mi wysyłasz, bo w zeszłym było 300zł od Ciebie i 20 od Kamy,a za lipiec Kama tez juz zapłaciła-tak dla przypomnienia :)[/QUOTE]Tak wlasnie zrobilam-przed wyjazdem wplacilam 260 zł na konto Frania, pamietałam o wcześniejszych dyspozycjach. Ciesze się, że u Frania wszystko w porządku i mam andzieję, że juz chlopak w domku nie brudzi. Quote
ana666 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 z tym brudzeniem to trzeba go bardzo pilnowac i czesto z nim wychodzic, teraz duzo czasu spedza z ciocią na podwórku wiec nie jest to takim problemem jak zima kiedy był cały czas w domu Quote
ranias Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Puk, puk panie Franciszku- zaglądamy i o szanowne zdrówko pytamy:-) Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ms_arwi napisał(a):Bo nikt nie chce przeszkadzac szanownemu panu Franciszkowi kiedy odpoczywa w cieniu :D Raczej schował się przed deszczem, bo pada, ciągle pada... Quote
malibo57 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Czy moja deklaracja lipcowa dla Frania dotarła? Quote
Tola^^ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Na wątku nie ma tego uwzględnionego przez Gonie66 i nie wiem czy doszła... Jak będzie Gonia66 to pewnie napisze :D Quote
Monika z Katowic Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Tola^^ napisał(a):Na wątku nie ma tego uwzględnionego przez Gonie66 i nie wiem czy doszła... Jak będzie Gonia66 to pewnie napisze :D Gonia jest teraz na wczasach. Wraca chyba pod koniec lipca. Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Franeczku, pieseczku- witaj popołudniową porą. Jak zdrówko i samopoczucie? Quote
Tola^^ Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pogoda dziś jest ładna ani nie jest zimno ani gorąco! :D Pewnie nasz Franio leży i odpoczywa w słoneczku! Quote
gonia66 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 malibo57 napisał(a):Czy moja deklaracja lipcowa dla Frania dotarła? Tola^^ napisał(a):Na wątku nie ma tego uwzględnionego przez Gonie66 i nie wiem czy doszła... Jak będzie Gonia66 to pewnie napisze :D Monika z Katowic napisał(a):Gonia jest teraz na wczasach. Wraca chyba pod koniec lipca. Jestem, jestem:) Udaje mi się czasem wskoczyć na neta, ale nawet jesli, to na bardzo krotko a i ten net jest do d...y bo ciagle przerywa:( Byla,m pewna, ze pisalam o wplatach dla Frania, ale widocznie mi umknelo- zależalo mi na platnościach przed wyjazdem i moze dlatego... Nie mam teraz przy sobie ani swojego kajetu wpłat, ani "lukasików"- czyli tokenów do banku, bo nie mam neta w pokoju, ale z tego, co pamiętam, to wpłyneła kwota od malibu i chyba od wojtusia dla Frania:) BArdzo dziekujemy i jesli się pomylilam, to sprostuje przy okazji(nie wiem, czy bede w ogole miala dostep do neta od piatku), ale nie denerwujcie się, jesli wplacacie- żadna złotoweczka nie zginie:) wszystko wypisze po powrocie dokladnie, z datami (ok 3-5 sierpnia) Pozdarwiam upalnie Frania i jego wszystkich darczyńców i Fanów oczywiscie tez:) Quote
malibo57 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pytam, bo zebrałam baty od Dzikiej Figi na innym wątku, za to, że nie pytam. No, tak. Miłego urlopu, Goniu:) Quote
ana666 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Franio dziekuje za pozdrowionka :) dziadeczek cały czas siedzi gdzieś w cieniu w gorodzie albo w domu na płytkach gdzie chłodno zeby jakoś przetrwać te upały. Zdrówko ok :) Quote
Monika z Katowic Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ale Franio odkarmiony i zadbany! :):) Wygląda ślicznie! Quote
ms_arwi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jaki on szczesliwy :loveu::loveu::loveu: Piekny sie zrobil :) edit: no i sie poplakalam... Quote
Plicha Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Buziaczki dla Frania, oby przetrwał jakos te upaly, foteczki super :) Quote
Recommended Posts