Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

franio wakacjuje ;)
ogólnie chłopak zdrowy, nic nie dolega, jako że wiekowy duzo śpi, bardzo lubi na podwórku na trawce siedziec, tylko w upały sie chłodzi w domu na płytka siedzi lub na zacienionym tarasie :)
Doszła do mnie wpłata o d Kamy za lipiec i sierpień 40zł, Goniu w tym miesiacu tylko 260 mi wysyłasz, bo w zeszłym było 300zł od Ciebie i 20 od Kamy,a za lipiec Kama tez juz zapłaciła-tak dla przypomnienia :)

Posted

[quote name='ana666']franio wakacjuje ;)
ogólnie chłopak zdrowy, nic nie dolega, jako że wiekowy duzo śpi, bardzo lubi na podwórku na trawce siedziec, tylko w upały sie chłodzi w domu na płytka siedzi lub na zacienionym tarasie :)
Doszła do mnie wpłata o d Kamy za lipiec i sierpień 40zł, Goniu w tym miesiacu tylko 260 mi wysyłasz, bo w zeszłym było 300zł od Ciebie i 20 od Kamy,a za lipiec Kama tez juz zapłaciła-tak dla przypomnienia :)[/QUOTE]Tak wlasnie zrobilam-przed wyjazdem wplacilam 260 zł na konto Frania, pamietałam o wcześniejszych dyspozycjach.
Ciesze się, że u Frania wszystko w porządku i mam andzieję, że juz chlopak w domku nie brudzi.

Posted

z tym brudzeniem to trzeba go bardzo pilnowac i czesto z nim wychodzic, teraz duzo czasu spedza z ciocią na podwórku wiec nie jest to takim problemem jak zima kiedy był cały czas w domu

Posted

ms_arwi napisał(a):
Bo nikt nie chce przeszkadzac szanownemu panu Franciszkowi kiedy odpoczywa w cieniu :D
Raczej schował się przed deszczem, bo pada, ciągle pada...

Posted

malibo57 napisał(a):
Czy moja deklaracja lipcowa dla Frania dotarła?

Tola^^ napisał(a):
Na wątku nie ma tego uwzględnionego przez Gonie66 i nie wiem czy doszła...
Jak będzie Gonia66 to pewnie napisze :D

Monika z Katowic napisał(a):
Gonia jest teraz na wczasach.
Wraca chyba pod koniec lipca.

Jestem, jestem:) Udaje mi się czasem wskoczyć na neta, ale nawet jesli, to na bardzo krotko a i ten net jest do d...y bo ciagle przerywa:(
Byla,m pewna, ze pisalam o wplatach dla Frania, ale widocznie mi umknelo- zależalo mi na platnościach przed wyjazdem i moze dlatego...
Nie mam teraz przy sobie ani swojego kajetu wpłat, ani "lukasików"- czyli tokenów do banku, bo nie mam neta w pokoju, ale z tego, co pamiętam, to wpłyneła kwota od malibu i chyba od wojtusia dla Frania:) BArdzo dziekujemy i jesli się pomylilam, to sprostuje przy okazji(nie wiem, czy bede w ogole miala dostep do neta od piatku), ale nie denerwujcie się, jesli wplacacie- żadna złotoweczka nie zginie:) wszystko wypisze po powrocie dokladnie, z datami (ok 3-5 sierpnia)
Pozdarwiam upalnie Frania i jego wszystkich darczyńców i Fanów oczywiscie tez:)

Posted

Franio dziekuje za pozdrowionka :) dziadeczek cały czas siedzi gdzieś w cieniu w gorodzie albo w domu na płytkach gdzie chłodno zeby jakoś przetrwać te upały.
Zdrówko ok :)