ranias Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A ja i tak do ciebie zaglądnę z życzeniami.Śpij Franiu, niech ci się przyśni coś ładnego:loveu: Quote
gonia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ranias napisał(a):A ja i tak do ciebie zaglądnę z życzeniami.Śpij Franiu, niech ci się przyśni coś ładnego:loveu:Kochan a cioteczka (???) ranias dba o Frania, jak może....nie rozumiem, dlaczego nie mamy zadnych wieści od chlopczyka:(:( Nie ukrywam, ze troszke mnie to martwi:( Quote
ranias Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A może ciotka Franiowa się wczasuje? Panie Franciszku, czekamy na wiadomości odnośnie pańskiego zdrówka ... Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ranias napisał(a):A może ciotka Franiowa się wczasuje? Panie Franciszku, czekamy na wiadomości odnośnie pańskiego zdrówka ... Ano czekamy, czekamy...zaglądamy, zagladamy... Quote
Awit Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wybaczcie, jakiś czas nie zaglądałam. Czy Franio jest w swoim nowym domku? Czy nadal mieszka tam u cioci której cioteczki z dogo? Quote
sonikowa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Awit napisał(a):Wybaczcie, jakiś czas nie zaglądałam. Czy Franio jest w swoim nowym domku? Czy nadal mieszka tam u cioci której cioteczki z dogo? Dokładnie to samo chciałam napisać.. Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 sonikowa napisał(a):Dokładnie to samo chciałam napisać.. TAk, tak, z ostanich wiadomości w kazdym razie tak wynika:) Nikt nic nie pisal, zeby cos sie zmienilo..ale ostatnio niestey w ogole mamy dośc malo wieści, co nas martwi, bo Franio niedawno chorował z niewiadomych podobno przyczyn...mialy byc robione wyniki i badania, czekalam na info, zeby wyslac pieniazki..ale od tamtego czasu cisza...:(Nie wiem, czy moze tylko Ania wyjechala na wakacje, czy moze dzieje sie coś złego:( Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Myślę, że Ania niedługo napisze! :) Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Myślę, że Ania niedługo napisze! :) Nie moze byc inaczej...:) Oby tylko byly to pomyslne wiesci o chlopaku:) Quote
ms_arwi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A ja mam telefon do Anity ;) Jesli chcecie, mozecie do niej napisac albo zadzwonic :) Quote
Awit Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To niech napisze któraś ciotka...ta co ją zna, nooo Quote
ana666 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 jestem jestem,przepraszam, mam mało czasu temu nic nie pisałam, Franio juz całkiem wydobrzał po chorobie, wet miał urlop i w tym tygodniu bedą dopiero badania, ja dzwonie do cioci i przypominam zeby było to zrobione. Co do zdjęc postaram sie w tym tyg go odwiedzic i obfocić;) Quote
danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Franuś, jestem Twoją cichą fanką i kibicuję Ci od początku wątku- jak i innym obornickim psiakom- chociaż nie piszę. Cieszą mnie wiadomości od Ciebie. Quote
gonia66 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ana666 napisał(a):jestem jestem,przepraszam, mam mało czasu temu nic nie pisałam, Franio juz całkiem wydobrzał po chorobie, wet miał urlop i w tym tygodniu bedą dopiero badania, ja dzwonie do cioci i przypominam zeby było to zrobione. Co do zdjęc postaram sie w tym tyg go odwiedzic i obfocić;) Ciesze się, ze Franio zdrowy:)W takim razie czekamy na fotki i na wyniki badan...:) Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Franuś! Ciesz się życiem i już nie choruj! :) Quote
ranias Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Tak, Tak Franusiu,nie choruj psiaczku, bo wszyscy się tutaj zamartwiamy o ciebie.. Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Melduję, ze wpłynęly pieniązki od cioteczki Avii dla chłopczyka- 20 zł:) Bardzo, bardzo dziękujemy!!!:):):) Quote
ranias Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 gonia66 napisał(a):Melduję, ze wpłynęly pieniązki od cioteczki Avii dla chłopczyka- 20 zł:) Bardzo, bardzo dziękujemy!!!:):):) To może chociaż naszego Franusia kłopoty finansowe nie spotkają:lol: Quote
gonia66 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ranias napisał(a):To może chociaż naszego Franusia kłopoty finansowe nie spotkają:lol:NIe ma takiej opcji:) Tu za duzo troskliwych cioteczek i nawet wujaszkow:):) Quote
ana666 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 mam wyniki badań, musze tylko isc do weta z nimi bo ja i tak nie wiem co i jak ;) jedynie ktos tu sie zna moge wysłać skan na maila. Ciocia mówi ze franio był tak zadowolony z wizyty u weta ze nie zauwazył nawet ze mu krew pobieraja, taki ten nasz franio:) Badania kosztowały 57zł, mam rachunek, moge wysłac skan na maila jak ktoś chce bo ja nie potrafie tu wstawic. Quote
danka4u1 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dla nas chyba najważniejsze, żeby Franio był zdrów. Jak to jest u Was? Pobieranie krwi i nie ma wizyty od razu? Quote
gonia66 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 ana666 napisał(a):mam wyniki badań, musze tylko isc do weta z nimi bo ja i tak nie wiem co i jak ;) jedynie ktos tu sie zna moge wysłać skan na maila. Ciocia mówi ze franio był tak zadowolony z wizyty u weta ze nie zauwazył nawet ze mu krew pobieraja, taki ten nasz franio:) Badania kosztowały 57zł, mam rachunek, moge wysłac skan na maila jak ktoś chce bo ja nie potrafie tu wstawic.NO to sie cieszę bardzo, ze Franio ma wyniki:) KAskę przesle z przelewem za pobyt- ok? Do poniedzialku jestem za granica,wiec przelewu i tak nie moge zrobić. CZekamy w takim razie na wyniki:) Quote
ana666 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Goniu ze spokojem, oczywiscie mozesz razem z kasa za pobyt:) Danko, ciocia była u weta pobrac krew, krew zawiozła do szpitala i poniewaz ona mieszka na wsi kilka km od Obornik ja poszłam odebrac te wyniki a z wynikami nie musze sie umawiac na zadna wizyte, ide po prostu bez Frania i wet mi powie co i jak ;) Quote
ranias Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dzielny ten nasz Franio, pana doktora się nie boi;) Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę, proszę - Franio był zadowolony z wizyty u weterynarza. :):):) Quote
Recommended Posts