Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ranias napisał(a):
A ja i tak do ciebie zaglądnę z życzeniami.Śpij Franiu, niech ci się przyśni coś ładnego:loveu:
Kochan a cioteczka (???) ranias dba o Frania, jak może....nie rozumiem, dlaczego nie mamy zadnych wieści od chlopczyka:(:( Nie ukrywam, ze troszke mnie to martwi:(

Posted

ranias napisał(a):
A może ciotka Franiowa się wczasuje? Panie Franciszku, czekamy na wiadomości odnośnie pańskiego zdrówka ...

Ano czekamy, czekamy...zaglądamy, zagladamy...

Posted

Awit napisał(a):
Wybaczcie, jakiś czas nie zaglądałam. Czy Franio jest w swoim nowym domku? Czy nadal mieszka tam u cioci której cioteczki z dogo?

Dokładnie to samo chciałam napisać..

Posted

sonikowa napisał(a):
Dokładnie to samo chciałam napisać..

TAk, tak, z ostanich wiadomości w kazdym razie tak wynika:) Nikt nic nie pisal, zeby cos sie zmienilo..ale ostatnio niestey w ogole mamy dośc malo wieści, co nas martwi, bo Franio niedawno chorował z niewiadomych podobno przyczyn...mialy byc robione wyniki i badania, czekalam na info, zeby wyslac pieniazki..ale od tamtego czasu cisza...:(Nie wiem, czy moze tylko Ania wyjechala na wakacje, czy moze dzieje sie coś złego:(

Posted

jestem jestem,przepraszam, mam mało czasu temu nic nie pisałam, Franio juz całkiem wydobrzał po chorobie, wet miał urlop i w tym tygodniu bedą dopiero badania, ja dzwonie do cioci i przypominam zeby było to zrobione. Co do zdjęc postaram sie w tym tyg go odwiedzic i obfocić;)

Posted

ana666 napisał(a):
jestem jestem,przepraszam, mam mało czasu temu nic nie pisałam, Franio juz całkiem wydobrzał po chorobie, wet miał urlop i w tym tygodniu bedą dopiero badania, ja dzwonie do cioci i przypominam zeby było to zrobione. Co do zdjęc postaram sie w tym tyg go odwiedzic i obfocić;)

Ciesze się, ze Franio zdrowy:)W takim razie czekamy na fotki i na wyniki badan...:)

Posted

gonia66 napisał(a):
Melduję, ze wpłynęly pieniązki od cioteczki Avii dla chłopczyka- 20 zł:) Bardzo, bardzo dziękujemy!!!:):):)

To może chociaż naszego Franusia kłopoty finansowe nie spotkają:lol:

Posted

ranias napisał(a):
To może chociaż naszego Franusia kłopoty finansowe nie spotkają:lol:
NIe ma takiej opcji:) Tu za duzo troskliwych cioteczek i nawet wujaszkow:):)

Posted

mam wyniki badań, musze tylko isc do weta z nimi bo ja i tak nie wiem co i jak ;) jedynie ktos tu sie zna moge wysłać skan na maila.
Ciocia mówi ze franio był tak zadowolony z wizyty u weta ze nie zauwazył nawet ze mu krew pobieraja, taki ten nasz franio:)
Badania kosztowały 57zł, mam rachunek, moge wysłac skan na maila jak ktoś chce bo ja nie potrafie tu wstawic.

Posted

ana666 napisał(a):
mam wyniki badań, musze tylko isc do weta z nimi bo ja i tak nie wiem co i jak ;) jedynie ktos tu sie zna moge wysłać skan na maila.
Ciocia mówi ze franio był tak zadowolony z wizyty u weta ze nie zauwazył nawet ze mu krew pobieraja, taki ten nasz franio:)
Badania kosztowały 57zł, mam rachunek, moge wysłac skan na maila jak ktoś chce bo ja nie potrafie tu wstawic.
NO to sie cieszę bardzo, ze Franio ma wyniki:) KAskę przesle z przelewem za pobyt- ok? Do poniedzialku jestem za granica,wiec przelewu i tak nie moge zrobić.
CZekamy w takim razie na wyniki:)

Posted

Goniu ze spokojem, oczywiscie mozesz razem z kasa za pobyt:)
Danko, ciocia była u weta pobrac krew, krew zawiozła do szpitala i poniewaz ona mieszka na wsi kilka km od Obornik ja poszłam odebrac te wyniki a z wynikami nie musze sie umawiac na zadna wizyte, ide po prostu bez Frania i wet mi powie co i jak ;)