Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ms_arwi napisał(a):
On chyba mial tak wyjatkowe szczescie ze zostal zabrany z Obornik w sama pore, ze nie moze go ono juz opuscic :)

Dokłądnie sie zgadzam ze wszystkim, co napisałas:D

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Franio dostał własnie do skarpetki kolejne 10 zł od cioteczki katrinko i ma zgromadzone na dzis 637 zł:D:):)
BArdzo, bardzo dziękujemy w imieniu swoim i chłopaka:):)

Posted

ms_arwi napisał(a):
Tolu wszystkim brakuje niestety deklaracji stałych...

No niestety tyle psiaków w potrzebie a pomocy nie ma aż tyle żeby wszystkim pomóc..

Super że skarpetka Frania znowu wzrosła o 10zł!

Posted

witam. jakieś dwa dni temu pani KarolinaP ze mną pisała poprzez e-maile i zadeklarowała10 zł na frania stałej i 10 zł na Binga(na hotelik) tez stałej :)

Posted

Angel napisał(a):
witam. jakieś dwa dni temu pani KarolinaP ze mną pisała poprzez e-maile i zadeklarowała10 zł na frania stałej i 10 zł na Binga(na hotelik) tez stałej :)

To super podziękuj Angel Pani Karolinie :loveu:
Zapisuje już na pierwszą! :)

Posted

Angel napisał(a):
Dziś owa dyszka wlasnie dotarla do skarpetki FRanusia:) BArdzo, bardzo dziekujemy:):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Dziś owa dyszka wlasnie dotarla do skarpetki FRanusia:) BArdzo, bardzo dziekujemy:):)

Super że już dotarła deklaracja dla Franiusia :loveu:
Zapisuje na pierwszej! :)

Posted

Witam. Podziwiam wszystkie dobre dusze które tu pomagają,im będzie tu więćej ludzi tym lepiej dla psiaczków,chociaż to bardzo trudne bo psycha siada od tej bidy i ludzkiej wredoty:( :(.Zapiszcie mnie na stałą deklarację na razie tylko 20 zł bo dno w porfelu juz widac:(( a chciałabym jeszcze innym psiaczkom coś posłać.Pozdrawiam

Posted

Hihihi:) Kaski Franiowi przybywa z kazdym dniem , jak widzę;) Cudnie- bo martwilam się co bedzie, jak kaska się skonczy...
JAkis czas temu przyszlo na moje konto 15 zł od cioteczki Halizy z dopiskiem "na podhalanow"...zdziwilam sie, zwatpilam, bo nie mam takich pod swoją wirtualna opieka;)
NApisalam- i dzis otrzymalam odpowiedź- że to pomyłka i ze to mialo byc dla naszego Franusia:):)
BArdzo dziekujemy cioteczce Halizie- i prosimy o dopisanie 15 zł do aktualnego stanu skarpetki Franiowej:):):)

Posted

gonia66 napisał(a):
Hihihi:) Kaski Franiowi przybywa z kazdym dniem , jak widzę;) Cudnie- bo martwilam się co bedzie, jak kaska się skonczy...
JAkis czas temu przyszlo na moje konto 15 zł od cioteczki Halizy z dopiskiem "na podhalanow"...zdziwilam sie, zwatpilam, bo nie mam takich pod swoją wirtualna opieka;)
NApisalam- i dzis otrzymalam odpowiedź- że to pomyłka i ze to mialo byc dla naszego Franusia:):)
BArdzo dziekujemy cioteczce Halizie- i prosimy o dopisanie 15 zł do aktualnego stanu skarpetki Franiowej:):):)

Byłam na bazarku na podhalany i pani pomyliła podpisy hi hi ;) ale wszystko się wyjaśniło :):):)