Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Awit napisał(a):
Franiu wysłałam zaległe 10zł dla Ciebie.
Gdzie Ty teraz chłopcze jesteś?
Nadal u cioci?
TAk, tak, Franio ciagle u cioci:) MA się dobrze póki co ale chyba ogłoszen to nie ma...trzeba pomysleć..:):)

Posted

BArdzo proszę o kontakt na PW osobę,(KATARZYNA I BARTOSZ B. Z KATOWIC) ktora wplacila pieniazki na moje konto, ale nie podala swojego nicka ani nazwy pieska, dla jakiego wpłaciła pieniążki..Nie mam takiego nazwiska we wcześniejszym rejestrze wpłat, dlatego kompletnie nie mam pojęcia, dla jakiego pieska mam dopisac ta wplate..
FRaniusia zabiore na krotki spacerek przed spankiem:)

Posted

Awit napisał(a):
Franiu wysłałam zaległe 10zł dla Ciebie.
Gdzie Ty teraz chłopcze jesteś?
Nadal u cioci?

DOtarła deklaracja cioteczki Avit,10 zł ale równiez cioteczki KarolinyB- 20 zł. NA koniec "deserek"- wpłynęła zaległa i przyszła juz nawet kwota od cioteczki ag- 200 zł.Poniewaz ostatnia wpłata była 23.VI, zaksięgowana kwotę zaliczamy za miesiace: VII, VIII, IX, X:):) Bardzo, bardzo dziękujemy za wszystkie wplaty kochanym darczyncom chlopaka:):)Dzięki nim, Franio jest bezpieczny i szczęsliwy- a to przecież i dla nas przeogromne szczęscie:):)
Jutro wysylam pieniazki za kolejny miesiac pobytu w DT i jutro jednoczesnie zrobię kolejne rozliczenie za m-c wrzesień:):)

Posted

Plicha napisał(a):
Tak, najważniejsze że Franio dobrze się czuje :) Ale ogłoszenia przydałoby się mu odnowić :)
NO wlasnie...te ogloszenia to taka troche nasza "bolączka"....bo tak naparwde to sama nie wiem, czy aktualnie Franio ma jakiekowliek...Wszystko jest dobrze, jak jest kaska,..ale wiemy z praktyki, ze tak nigdy nie ma w nieskonczoność...:( Franio ma kochane cioteczki...dbają o jego finanse wyjątkowo..ale domek dla chłopaka jest priorytetem...wiec moze, poki jest kaska zrobi ktos za oplata jakies solidne ogloszenia...np do gazety...wyroznione allegro...no nie wiem,...cos chyba trzeba robic :):)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Poleciała moja październikowa deklaracja dla Franulka.:loveu:

A może On zostanie u Pani Cioci? :lol:
No byloby cudownie..ale nie wiem, czy ciocia zdecyduje sie zostawic Frania na swoim utrzymaniu...:(
Doszla wplata od cioteczki Avii- 20zł, bardzo, bardzo dziekujemy:):) 280 zł dla Franusia leci dzisiaj prosto do domku:):)

Posted

TAk, jak obiecalam rozliczenia za wrzesień:)
Do wklejenia na pierwszą:)
Wrzesień
1. Monika z Katowic - 20zł
2. Malibo - 50 zł
3. ranias - 10zł
4. Haliza - 10zł
5. Plicha-30 zł
6.Iwka100- 20 zł
7. Ranias(w spadku po Maxie)- 40 zł
8. KarolinaB- 20zł
9.Avit (za maj)-10zł
10.CZerda (za VII,VIII,IX,X)- 200 zł
11. Avii- 20 zł
Razem 430 zł

wpłaty stałe- 1743 zł
deklaracje stałe- wpływy:

170(I)+140(II)+140(III)+140(IV)+190(V)+240(VI)+180(VII)+180(VIII)+420(IX)=1810 zł

Wydatki
[SIZE=2]490zł - za pobyt w[SIZE=2] Poznańskiej [SIZE=2]lecznicy i leki na cały miesiąc (Zapłaciła Mablibo
[SIZE=2]____________________________
[SIZE=2]300zł - pobyt za I miesiąc w DT - Styczeń
[SIZE=2]300zł - pobyt za II miesiąc w DT - Luty
[SIZE=2]300zł - pobyt za III miesiąc w DT - Marzec
[SIZE=2]300zł - pobyt za IV miesiąc w DT - Kwiecień
300zł - pobyt za V miesiąc w DT - Maj
[SIZE=2]300zł - pobyt za VI miesiąc w DT - Czerwiec
[SIZE=2]260zł - pobyt za VII miesiąc w DT - Lipiec
280zł - pobyt za VIII miesiąc w DT - Sierpień
280zł - pobyt za IX miesiąć w DT - Wrzesień
280 zł- pobyt za X miesiąc w DT- październik
55zł - leki
66-Karma i schron
[SIZE=2]63zł - miski na podwyższeniu
[SIZE=2]157zł - sucha karma
[SIZE=2]57zł - badania krwii
[SIZE=3]_____________
Razem 3298zł

[SIZE=4]RAZEM DEKLARACJE JEDNORAZOWE I STAŁE
[SIZE=3][SIZE=3]1810+ 1743 = 3553 zł

Rozliczenia
[SIZE=3]3553 - 3298 = 255 zł

SALDO + 255 zł !!

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
To jest kaska dla Franulka za październik. :)

NO jasne cioteczko:) Za wrzesien juz rozliczenia zrobione:) W tym miesiacu jestes namber łan;););):D

Posted

ranias napisał(a):
No nie, ciocia Monika mnie uprzedziła, a przecież to jestem Prymuską Franusiową :cool3:Zrobię przelew i pójdę odreagować;)
Hihihihi:) Tylko czekalam na cioteczke ranias...i juz sie balam, ze cos pomieszalam, jak zobaczylam, ze Monia jest pierwsza w tym miesiacu;):):)A tu "zonk"...oj.cioteczko...nie martw się, w przyszlym mieisacu to nadrobimy;):):)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Wpłaty pouzupełniane na pierwszej stronie już są :D
Może tak jak Gonia pisała dać jego jakieś ogłoszenia do gazety ?
Dzięki Tolu:)BYloby wskazane naparwde:) Bo on chyba zadnych ogloszen nie ma:(

Posted

Tylko nie wiem jakie są koszty takiego ogłoszenia i w jakiej gazecie je umieścić...
Bo dzięki takim ogłoszeniom, są duże szanse że Franio znajdzie DS :D
A fundusze mamy i jak na razie ich nie brakuje :)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tylko nie wiem jakie są koszty takiego ogłoszenia i w jakiej gazecie je umieścić...
Bo dzięki takim ogłoszeniom, są duże szanse że Franio znajdzie DS :D
A fundusze mamy i jak na razie ich nie brakuje :)
Dlatego tym bardziej fajnie dac mu ogloszenie...ale jak se do tego zabrac, to sama nie wiem.nigdy ne robilam...moze ktos podpowie??:)

Posted

gonia66 napisał(a):
Dlatego tym bardziej fajnie dac mu ogloszenie...ale jak se do tego zabrac, to sama nie wiem.nigdy ne robilam...moze ktos podpowie??:)

Ruda z mojego podpisu znalazła domek poprzez ogłoszenie w Moim Psie. Nie robiłam, bo za głupia na to jestem. Robiła Angel.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ruda z mojego podpisu znalazła domek poprzez ogłoszenie w Moim Psie. Nie robiłam, bo za głupia na to jestem. Robiła Angel.
Ale cudnie...Moze naszemu Franiowi tez by się udało:)

Posted

Tola^^ napisał(a):
Właśnie nasza Ruda miała robione ogłoszenia w moim psie to ja do niej jutro napiszę :D
SUper:) JAk potrzebna bedzie kasa, napisz, od razu wysylam:)