jurmar98 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No to kłopot z głowy.Jowiszek na gwiazdkę otrzymuje nowy domek.Trzymaj się chłopaku . Quote
Paulina_mickey Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Mam nadzieję, że wszystko będzie OK i mały już na święta zamieszka z nową rodziną! Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Na to wygląda, że tak będzie :kciuki: :) Edzina już była u Panstwa - wszystko jest w porządku i teraz już Państwa skontaktowałam z Golf żeby się umówili na odbiór na miejscu :) ja chyba nadal nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje - nie cieszę się dopóki Jowisz nie będzie grzał dupki na własnej kanapie :)))) Quote
zerduszko Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A Broka nie chcą do kompletu? :lol: Wspaniale, tyle osób się zaangazowało, że nie mogło być inaczej :D Quote
Onaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale piękne rzeczy się dzieją w ten Świąteczny czas :). Quote
Onaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A czy psiak wykastrowany czy to będzie zawarte w umowie adopcyjnej ? Quote
halbina Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 malawaszka napisał(a):Na to wygląda, że tak będzie :kciuki: :) Edzina już była u Panstwa - wszystko jest w porządku i teraz już Państwa skontaktowałam z Golf żeby się umówili na odbiór na miejscu :) ja chyba nadal nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje - nie cieszę się dopóki Jowisz nie będzie grzał dupki na własnej kanapie :)))) i ja... niechwalęcy się kontakt na państwa ode mnie... Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 halbina napisał(a):i ja... niechwalęcy się kontakt na państwa ode mnie... YES YES YES :Rose: wszystko dzięki halbinie bo przysłała mi pw z namiarami na państwa, którzy szukali psiaka podobnego do takiego jakiego mieli poprzednio - pokazałam różne a spodobał się Jowiszek :laola: Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 kurcze chciałam wysłać pw do Teresy Borcz że zwalniamy miejsce w Mielcu i ma zapchaną skrzynkę Quote
malawaszka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dalej się nie da wysłać pw do TERESY BORCZ - czy ktoś ma telefon? no bo zdaje się, że hotelik nie został powiadomiony, że pies nie przyjeżdża? a to było miejsce zarezerwowane przez TERESĘ więc pewnie będzie miała innego psiaka żeby posłać tam Quote
malawaszka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 nie ma maila w profilu, mam już telefon - zadzwonię jutro Quote
agusiazet Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pewnie będę w hoteliku w poniedziałek, więc powiem, ze pies nie przyjedzie. Nie wpłacam też mojej wpłaty jednorazowej, bo pies znalazł dom, poszukam innego w potrzebie i bez domu! Quote
malawaszka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Hotelik już powiadomiony przez Jurmara - dzięki agusiazet :) TERESA BORCZ też już wie Quote
malawaszka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 jutro - trzymajcie :kciuki: żeby wszystko poszło jak należy :) Quote
jurmar98 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Malawaszko -pisz coś.Bo chyba już coś wiesz? Quote
malawaszka Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 TAK! :) Chłopak pojechał!!!!! :laola: Państwo zrobili na golf też bardzo fajne wrażenie - przyjechali już wczoraj i nocowali w pensjonacie i dziś już z Jowiszkiem - od dziś Tarzankiem pojechali do domu :) Pan bardzo się wzruszył bo psisko jest niemal identyczne jak ich poprzedni ukochany pupil halbina, golf, Kometa :Rose: dla Was bo dzięki Wam ten mały już jest bezpieczny i kochany :laola: Sprawy finansowe - muszę jeszcze dopłacić za 2 lub 3 dni bo nie wiem czy dzisiejszy też jest liczony a resztę pieniążków chciałabym przeznaczyć na hotel dla Broka, który nam wrócił z adopcji i nie ma żadnych deklaracji, chyba, że osoby które wpłaciły napiszą żebym przekazała gdzieś indziej to dajcie znać tu na wątku na kogo mam przesłać ich wpłatę tu wątek Broka: http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU o tych wpłatach mówię bo pozostałe były ogólnie na nasze sznupy więc je automatycznie przeznaczam na Broka 15 zł obraczus87 30 zł Poker 50 zł Skarpeta Kudłaczy 30 zł zerduszko 20 zł Grosziwo Quote
AMIGA Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Super, że Tarzanek spędził Święta w nowym domku :multi::loveu::multi: Quote
halbina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 bardzo się cieszę z jego i państwa szczęścia! i że mogłam pomóc!... trzymam za niego kciuki w nowym domku! Quote
Recommended Posts