Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na to wygląda, że tak będzie :kciuki: :)

Edzina już była u Panstwa - wszystko jest w porządku i teraz już Państwa skontaktowałam z Golf żeby się umówili na odbiór na miejscu :) ja chyba nadal nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje - nie cieszę się dopóki Jowisz nie będzie grzał dupki na własnej kanapie :))))

Posted

malawaszka napisał(a):
Na to wygląda, że tak będzie :kciuki: :)

Edzina już była u Panstwa - wszystko jest w porządku i teraz już Państwa skontaktowałam z Golf żeby się umówili na odbiór na miejscu :) ja chyba nadal nie mogę uwierzyć w to co sie dzieje - nie cieszę się dopóki Jowisz nie będzie grzał dupki na własnej kanapie :))))

i ja... niechwalęcy się kontakt na państwa ode mnie...

Posted

halbina napisał(a):
i ja... niechwalęcy się kontakt na państwa ode mnie...

YES YES YES :Rose: wszystko dzięki halbinie bo przysłała mi pw z namiarami na państwa, którzy szukali psiaka podobnego do takiego jakiego mieli poprzednio - pokazałam różne a spodobał się Jowiszek :laola:

Posted

dalej się nie da wysłać pw do TERESY BORCZ - czy ktoś ma telefon? no bo zdaje się, że hotelik nie został powiadomiony, że pies nie przyjeżdża? a to było miejsce zarezerwowane przez TERESĘ więc pewnie będzie miała innego psiaka żeby posłać tam

Posted

TAK! :) Chłopak pojechał!!!!! :laola: Państwo zrobili na golf też bardzo fajne wrażenie - przyjechali już wczoraj i nocowali w pensjonacie i dziś już z Jowiszkiem - od dziś Tarzankiem pojechali do domu :) Pan bardzo się wzruszył bo psisko jest niemal identyczne jak ich poprzedni ukochany pupil

halbina, golf, Kometa :Rose: dla Was bo dzięki Wam ten mały już jest bezpieczny i kochany :laola:

Sprawy finansowe - muszę jeszcze dopłacić za 2 lub 3 dni bo nie wiem czy dzisiejszy też jest liczony a resztę pieniążków chciałabym przeznaczyć na hotel dla Broka, który nam wrócił z adopcji i nie ma żadnych deklaracji, chyba, że osoby które wpłaciły napiszą żebym przekazała gdzieś indziej to dajcie znać tu na wątku na kogo mam przesłać ich wpłatę

tu wątek Broka:
http://www.dogomania.pl/threads/145080-SZNAUCER-mix-przeA-wietny-i-przepiAE-kny-duA-y-BROK-WRACA-DO-HOTELU

o tych wpłatach mówię bo pozostałe były ogólnie na nasze sznupy więc je automatycznie przeznaczam na Broka
15 zł obraczus87
30 zł Poker
50 zł Skarpeta Kudłaczy
30 zł zerduszko
20 zł Grosziwo