malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Zerduszko zrobiła bazareczek dla sznupka - zapraszamy! http://www.dogomania.pl/threads/175738-Czapka-MikoA-aja-albo-A-licznej-Pani-MikoA-ajowej-Do-20-12-KUP-TERAZ Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 nie ma miejsca w Mielcu :( a tam fajne warunki są kurcze szkoda... jaki jeszcze hotelik jest w okolicy? Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 U Astaroth jest super hotelik (okolice Warszawy) - może tam będzie miejsce? Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 matko ja znowu zamiast pracować wydzwaniam i czas mi między palcami ucieka :oops: evl dzięki wielkie! na chwilę obecną plan jest taki, że Kometa jedzie prawdopodobnie jutro i zabierze sznupka do Wawy do tego hoteliku niedaleko golf - jak już będzie bezpieczny i jak znajdę miejsce w hoteliku bliżej mnie to spróbuję go sciągnąć tutaj - najwazniejsze, żeby był już poza schroniskiem Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 deklaracje: Poker - jednorazowa wpłata ? leni356 skarpeta kudłaczy 50 zł jednorazowo plastelina 20 zł/mies weszka skarpeta sznupkowa 100 zł jednorazowo i +-50 zł/mies zerduszko 30 zł diana z e-sznaucerów a właściwie z forum wyżłów 100 zł jednorazowo jurmar98 - jednorazowa/nieregularna wpłata ? Quote
jurmar98 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Możesz jeszcze dodać do deklaracji mnie,ale dopiero od stycznia i bez określonej kwoty i nie jako deklarację regularną.Plus oczywiście wizyty,gdy sytuacja na drogach będzie stabilna.Czy chłopak ma już jakieś imię? Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jurmar98 dzięki!!!! Imię mi cięzko wymyslić jak nie widziałam psa :( uwaga uwaga NIESPODZIANKA :laola: Sznupek już bezpieczny :) przyjechał w nocy do Warszawy do Golf - wielkie dzięki dla Golf, która o 4 nad ranem po niego wyjechała na trasę i zabrała na noc do siebie :Rose: i dzięki dla Komety, która wykombinowała transport dla sznupcia i jeszcze jednej suni, która pojechała do kliniki na sterynkę bo jest cięzarna. mnie spadł kamień z serca, że już nic mu nie grozi :) Teraz jeszcze jest u golf - w nocy kochana golf spała z nim w łazience bo nie chciał sam zostać i hałasował :oops: jest chudziutki, zaniedbany, ale na pewno o był domowy psiak!!! Nie załatwia sie w domu, tuli się, chodzi na smyczy. Od razu wiedział jak się wchodzi do bloku, do mieszkania - 100% domowego pieszczocha, tylko nie lubi być sam - może to tylko na początku - oby :kciuki: generalnie jest to fajny pies - ja już go kocham :lol: Szkoda, ze musi jechać do hotelu i znowu do kojca :( no ale najważniejsze, że jest bezpieczny Bardzo proszę nadal o wsparcie bo musimy zapłacić za transport ok 60 zł, hotelik, karmę, potem kastrację :modla: Quote
LadyS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 My też z Nowodworu coś dołożymy, jak tylko spłacimy długi. Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 ladySwallow napisał(a):My też z Nowodworu coś dołożymy, jak tylko spłacimy długi. super! :calus: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Przelałam do golf 70 zł za tydzien hoteliku i 43 zł za karmę = 113 zł Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 wpłynęło 100 zł od diany z e-sznaucerów :Rose: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jak masz to proszę :) bo zaraz jeszcze muszę z Kometą za transport się rozliczyć Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 zapisuje.... moge jedynie pomoc kwota 15 zł jednorazowo :( Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 obraczus wielkie dzięki! to bardzo dużo! :Rose: Quote
golf Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 brakuje czerwonej czapki i miałybyśmy Mikołaja-Mikusa reszta zdjęć http://chaps12.fotosik.pl/albumy/717319.html Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 poporsze o numer konta na PW, jeszcze dziś wyśle pieniądze. EDIT: miałam zapchana skrzynkę, ale juz jest pusto :) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 obraczus87 wysłane :) dzięki! do pozostałych tez wysłałam :) kurcze widać, że on był czyjś - obcinany był na pewno kiedyś, kochane psisko :) Quote
agusiazet Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dostałam prośbę od zerduszko, na razie mogę wspomóc tylko jednorazowo, poproszę o dane do przelewu na PW:) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 obraczus od Ciebie już wpłynęło 15 zł - DZIĘKI!!!! agusiazet DZIĘKI! pw wysłałam :) Quote
TERESA BORCZ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 witam, zerduszko się nie odmawia, pusto w kasie ale wycisnę narazie 20 pln , potem się zobaczy. mam taką wielką suńke sznaucerkowatą i drugą mniejszą . zabiedzone i chore zabrałam do domku, są cudowne, jedna po operacji i kudełki przepiękne sie zrobiły po super diecie plus polecona przez weta karma royal canin dla pudli. przepiękne są ale ich do adopcji nie dam , za bardzo je pokochałam po takim trudzie. ten też bedzie piękny i jak moje będzie zwracał uwage na ulicy. NAPEWNO ZNAJDZIE SZYBKO DOMEK . Jest miejsce u AlinyS, w JAKTOROWIE. SPRAWDZAŁYŚCIE ?? No i nie kojec, Może nazwijmy go JOWISZ ? Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Nie sprawdzałyśmy u AlinyS bo ja wolałabym psa ściągnąć na Śląsk do hoteliku, żeby mieć go bliżej, sama już nie wiem kurcze wysłałam pw Teresa - dziękuję :Rose: Quote
zerduszko Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):witam, zerduszko się nie odmawia, pusto w kasie ale wycisnę narazie 20 pln , potem się zobaczy. A mi wstyd już prosić ;) Ale mam nadzieję, ze jak wydobrzeję, to się odwdzięczę pomagając w ew. transporcie :) bo ruch Knurów-reszta Polski jak przy mrowisku ;) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 TERESA BORCZ napisał(a): Może nazwijmy go JOWISZ ? mnie się podoba - a Wam? :) Jowisz :) Quote
Recommended Posts