Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko ja znowu zamiast pracować wydzwaniam i czas mi między palcami ucieka :oops:

evl dzięki wielkie!

na chwilę obecną plan jest taki, że Kometa jedzie prawdopodobnie jutro i zabierze sznupka do Wawy do tego hoteliku niedaleko golf - jak już będzie bezpieczny i jak znajdę miejsce w hoteliku bliżej mnie to spróbuję go sciągnąć tutaj - najwazniejsze, żeby był już poza schroniskiem

Posted

deklaracje:

Poker - jednorazowa wpłata ?
leni356 skarpeta kudłaczy 50 zł jednorazowo
plastelina 20 zł/mies
weszka skarpeta sznupkowa 100 zł jednorazowo i +-50 zł/mies
zerduszko 30 zł
diana z e-sznaucerów a właściwie z forum wyżłów 100 zł jednorazowo
jurmar98 - jednorazowa/nieregularna wpłata ?

Posted

Możesz jeszcze dodać do deklaracji mnie,ale dopiero od stycznia i bez określonej kwoty i nie jako deklarację regularną.Plus oczywiście wizyty,gdy sytuacja na drogach będzie stabilna.Czy chłopak ma już jakieś imię?

Posted

jurmar98 dzięki!!!!

Imię mi cięzko wymyslić jak nie widziałam psa :(

uwaga uwaga NIESPODZIANKA :laola: Sznupek już bezpieczny :) przyjechał w nocy do Warszawy do Golf - wielkie dzięki dla Golf, która o 4 nad ranem po niego wyjechała na trasę i zabrała na noc do siebie :Rose: i dzięki dla Komety, która wykombinowała transport dla sznupcia i jeszcze jednej suni, która pojechała do kliniki na sterynkę bo jest cięzarna.

mnie spadł kamień z serca, że już nic mu nie grozi :)

Teraz jeszcze jest u golf - w nocy kochana golf spała z nim w łazience bo nie chciał sam zostać i hałasował :oops: jest chudziutki, zaniedbany, ale na pewno o był domowy psiak!!! Nie załatwia sie w domu, tuli się, chodzi na smyczy. Od razu wiedział jak się wchodzi do bloku, do mieszkania - 100% domowego pieszczocha, tylko nie lubi być sam - może to tylko na początku - oby :kciuki: generalnie jest to fajny pies - ja już go kocham :lol:

Szkoda, ze musi jechać do hotelu i znowu do kojca :( no ale najważniejsze, że jest bezpieczny

Bardzo proszę nadal o wsparcie bo musimy zapłacić za transport ok 60 zł, hotelik, karmę, potem kastrację :modla:

Posted

witam, zerduszko się nie odmawia, pusto w kasie ale wycisnę narazie 20 pln , potem się zobaczy.

mam taką wielką suńke sznaucerkowatą i drugą mniejszą . zabiedzone i chore zabrałam do domku, są cudowne, jedna po operacji i kudełki przepiękne sie zrobiły po super diecie plus polecona przez weta karma royal canin dla pudli. przepiękne są ale ich do adopcji nie dam , za bardzo je pokochałam po takim trudzie.

ten też bedzie piękny i jak moje będzie zwracał uwage na ulicy. NAPEWNO ZNAJDZIE SZYBKO DOMEK .

Jest miejsce u AlinyS, w JAKTOROWIE. SPRAWDZAŁYŚCIE ?? No i nie kojec,

Może nazwijmy go JOWISZ ?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
witam, zerduszko się nie odmawia, pusto w kasie ale wycisnę narazie 20 pln , potem się zobaczy.

A mi wstyd już prosić ;) Ale mam nadzieję, ze jak wydobrzeję, to się odwdzięczę pomagając w ew. transporcie :) bo ruch Knurów-reszta Polski jak przy mrowisku ;)