Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko dzięki za wiadomość. Oczywiście postaram sie pomóc ,chociaż u mnie w portfelu to już tylko halny wieje. Ale trudno !
W poniedziałek lub wtorek wpłacę 20 zł. (pocztą więc pewnie dopiero po świętach będzie na koncie), a potem przez trzy miesiące (styczeń, luty, marzec) po 30 zł.
Sorki, że tak mało ale więcej naprawdę nie dam rady:-(

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzięki Ci kochana!!!! mam nadzieję, że aż tyle miesięcy nie będzie potrzeba, ale na wszelki... ;) konto moje masz czy wysłać bo wiem, że adres masz ;)

pewnie gdzieś mam ale na wszelki wypadek przypomnij mi "starej sklerotyczce" na pw.:evil_lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
POSPRAWDZAM HOTELIKI W OKOLICACH ŚLĄSKICH. A AGI CZARKOWIANKI PYTAŁYŚCIE ? U MARTY W GLIWICACH?
u Asi w Zabrzu?

tak - rozmawiałam z Agą Czakrowianką i liczę, że u niej sie uda niebawem - miałby cieplutko a ja miałabym blisko w miarę

Posted

zerduszko, jestem, ale na razie finansowo nie pomogę. Chyba że zostanie coś w skarbonce po świętach i uregulowaniu moich deklaracji. Może w styczniu cosik dorzucę. Ale będę pilnie śledzić.

Posted

Dziewczyny (nie Cioteczki-ze względu na Malawaszkę)-czemu nie ten Jaktorów,to tylko niecałe 40 km od Warszawy,a ważne,że nie będzie w kojcu.Co będzie jak nadejdą styczniowe mrozy?
A i ja miałbym blisko z Żyrardowa.Imię ładne,ale ślepka na fotce jednak smutne(trudno się zresztą dziwić).

Posted

jurmar98 napisał(a):
Dziewczyny (nie Cioteczki-ze względu na Malawaszkę)-czemu nie ten Jaktorów,to tylko niecałe 40 km od Warszawy,a ważne,że nie będzie w kojcu.Co będzie jak nadejdą styczniowe mrozy?
A i ja miałbym blisko z Żyrardowa.Imię ładne,ale ślepka na fotce jednak smutne(trudno się zresztą dziwić).

Sprawdzałeś to miejsce? I to nie Jaktorów, a Popielarnia...
Zerduszko u mnie pusto...:(

Posted

byłam godzine temu u Sznupka-Jowisza w odwiedzinach.
Przyjechałam z garem ciepłego żarcia , bo "mam" tam 4 psiaki.
Sznup sie ucieszył, chetnie zjadl, ale nie rzucił sie na jedzenie.Wazne bylo dla mnie, zeby zjadł ciepłe!
Nie probowal sie wydostac z kojca, na przemarznietego tez nie wygladal, wiec biedy wielkiej nie odczuwa..
Bede u niego jutro rownież, bo chce poprzebywac troche z Goldim z Szydlowca, i zabrac na spacer Sznupa,Flipa z Szydłowca i taka moja bulowato-terierowata sunkę , to zdam Wam relacje co i jak, i przede wszystkim jak on do innych psow..